Заглавие: ТЪРСИШ АМА НЕ ИЗЛИЗА Чет Дек 20, 2012 2:41 pm
ЕХ ТАЗИ ТЕЖКА КРИЗА НАКАРА ХОРАТА ДА ХВАНАТ КИРКА И ЛОПАТА МАСОВО ТАЗИ ГОДИНА ИМАШЕ ОКОПИ ИЗ БЪЛГАРИЯ,ДА АМА НЯМА .НЯКОЙ СЕ Е СЕТИЛ ДОСТА ОТ ОТДАВНА ДА СЪБЕРЕ ДОСТА ОТ ЕДРОТО КОЕТО Е СКРИТО.ЕДНА МАШИНА СЪЗДАДЕНА ОТ КОРУМПИРАНИ ХОРА НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ. ПОЧТИ ВСИЧКО СЕ ИЗНЕСЕ ЗАД ГРАНИЦА .ЖАЛ МИ Е ЗА БЕДНИТЕ ХОРИЦА КОИТО НЯМАТ НИЩИЧКО И С ПОСЛЕДНИТЕ СИ СИЛИ И СРЕДСТВА ПО СЪБРАЛИ МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ КЪДЕ МОЖЕ ДА ИМА.ДА НО НЯМА ПАК,МАСОВО ЗАПОЧНА ДА СЕ КОПАЕ 2000 ГОДИНА ТОГАВА ПОВЕЧЕТО ОТ ГОЛЕМИТЕ СЪКРОВИЩА БЯХА ОТКРАДНАТИ ОТ БЪЛГАРИЯ.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: ТЪРСИШ АМА НЕ ИЗЛИЗА Чет Дек 20, 2012 2:50 pm
Aми да крадът и да изнасят, и аз това ще направя естествено. Кой от този форум ако намери нещо ценно и ще го занесе в музея а? Тези шибани управляващи се НАСРАХА да крадат от държавата, че ние ще стоим да гледаме ли? Който може да краде и той от тая държава и да продава където намери за добре, че и извън граница да било. Тая държава е fcking shet от всякаде.
comander Цезар
Заглавие: Re: ТЪРСИШ АМА НЕ ИЗЛИЗА Чет Дек 20, 2012 2:53 pm
TyT написа:
ЕХ ТАЗИ ТЕЖКА КРИЗА НАКАРА ХОРАТА ДА ХВАНАТ КИРКА И ЛОПАТА МАСОВО ТАЗИ ГОДИНА ИМАШЕ ОКОПИ ИЗ БЪЛГАРИЯ,ДА АМА НЯМА .НЯКОЙ СЕ Е СЕТИЛ ДОСТА ОТ ОТДАВНА ДА СЪБЕРЕ ДОСТА ОТ ЕДРОТО КОЕТО Е СКРИТО.ЕДНА МАШИНА СЪЗДАДЕНА ОТ КОРУМПИРАНИ ХОРА НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ. ПОЧТИ ВСИЧКО СЕ ИЗНЕСЕ ЗАД ГРАНИЦА .ЖАЛ МИ Е ЗА БЕДНИТЕ ХОРИЦА КОИТО НЯМАТ НИЩИЧКО И С ПОСЛЕДНИТЕ СИ СИЛИ И СРЕДСТВА ПО СЪБРАЛИ МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ КЪДЕ МОЖЕ ДА ИМА.ДА НО НЯМА ПАК,МАСОВО ЗАПОЧНА ДА СЕ КОПАЕ 2000 ГОДИНА ТОГАВА ПОВЕЧЕТО ОТ ГОЛЕМИТЕ СЪКРОВИЩА БЯХА ОТКРАДНАТИ ОТ БЪЛГАРИЯ.
Тя кризата ние си е направихме тежка,виж гърците няма криза.Тука гледам парламента едни и същти мутри вече 20 години,сигорно ше си умра с тез моцуни не наядени.За никав .......неставаме,циганите са хиляда пъти по организирани щтом съомяват да лапат пари бес труд от държавата.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: ТЪРСИШ АМА НЕ ИЗЛИЗА Чет Дек 20, 2012 2:54 pm
comander написа:
TyT написа:
Тя кризата ние си е направихме тежка,виж гърците няма криза.Тука гледам парламента едни и същти мутри вече 20 години,сигорно ше си умра с тез моцуни не наядени.За никав .......неставаме,циганите са хиляда пъти по организирани щтом съомяват да лапат пари бес труд от държавата.
Евала пич!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ТЪРСИШ АМА НЕ ИЗЛИЗА Чет Дек 20, 2012 6:44 pm
-Не е сложно -Върнете се в детството си -Спомнете си и тачете Родовата памет -Събирайте се-Организирайте се -И Отстоявайте правата си вкупом -Понастоящем живея в старо българско село сега е квартал от града населен с 99% цигани -Ми държат се хората родово -Оня ден комшиите ми, двама братя, купиха и заклаха 300кг. прасе,събра се половината махала -Нещо оттдавна забравено от нас -На Градският Панаир преди три месеца на масата в кръчмата бехме двама българи и 6 цигани,приятели естествено, но като се здрачи наоколо ни се разхождаха само цигански фамилии,а едно време в детството ми те бяха 95% български- За туй и нема да ни бъде................................
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: ТЪРСИШ АМА НЕ ИЗЛИЗА Съб Дек 22, 2012 12:45 am
stan960 написа:
-Не е сложно -Върнете се в детството си -Спомнете си и тачете Родовата памет -Събирайте се-Организирайте се -И Отстоявайте правата си вкупом -Понастоящем живея в старо българско село сега е квартал от града населен с 99% цигани -Ми държат се хората родово -Оня ден комшиите ми, двама братя, купиха и заклаха 300кг. прасе,събра се половината махала -Нещо оттдавна забравено от нас -На Градският Панаир преди три месеца на масата в кръчмата бехме двама българи и 6 цигани,приятели естествено, но като се здрачи наоколо ни се разхождаха само цигански фамилии,а едно време в детството ми те бяха 95% български- За туй и нема да ни бъде................................
Много си прав, но това е по-всеместно и при нас е точно така. - Май е време да разберем, че в около 70% от провинцията ни и същият долу-горе процент за всяко едно населено място ни е преобладаващото циганското присъствие. - Давам пример: Тръгнете с личният си автомобил на импровизирана екскурзия от около 200-300км, но не по магистрали, а по второ и трето класни пътища през всякакви селца и градчета, и бройте...! - Може би така е писано и от такова развитие се нуждае НАРОДА в последните 23 "демократични" години за да стане НАЦИЯ! - НАЦИЯТА ни обаче се развива с главоломна скорост, поне в това сме първи. - И една статистика: през първото и второто Българско царство сме нямали нито един такъв облагородяващ народа ни - ембрион, а след падането на робството - хъртисват с оставащите в границите ни турски родове, около 80 семейства "облагородяващ материал"...! - Все пак, ако не бяха "те" и дълголетните ни управници, в Европа щяха да мислят, че боледуваме от неизлечима "демогравска чума" !!!
Умът не е добродетел, а качество!
hubavito Легионер
Заглавие: Re: ТЪРСИШ АМА НЕ ИЗЛИЗА Съб Дек 22, 2012 2:48 am
Аз съм съгласен, но мисля че проблема е в нас, вместо да имигрират хората трябва да останат тук, а циганите най добре възприемат демокрацията, може да се поучим от тах и ако им възприемем част от поведението може и българите да се спасят или спасим
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: ТЪРСИШ АМА НЕ ИЗЛИЗА Нед Дек 23, 2012 2:22 am
hubavito написа:
Аз съм съгласен, но мисля че проблема е в нас, вместо да имигрират хората трябва да останат тук, а циганите най добре възприемат демокрацията, може да се поучим от тах и ако им възприемем част от поведението може и българите да се спасят или спасим
Мммм да, правилно казваш - хората и как да не имигрират като за тях няма кой да плаща и се грижи, особено по избори. Но демокрацията без да разбират и възприемат, което не им се отдава на нашите"роми", дойде за тях. Защото те са прехраната за нашите песове, които би трябвало да ни слушат и пазят, и които превърнаха в неизвестен нам ранг висши духовници сменящи се само по-смъртно...! - В цял свят има само един папа, а в наща България 240 "мами"...!