Днес имах удоволствието и аз да тествам обстойно Тесоро Тежон с ДД сонда 10х12".Тестовете бяха проведени на три типа терени. Трябва да кажа че съм впечатлен.Апарат е много лек и балансиран.Дискриминатора е на ниво и доста гъвкава всъщност поради наличието на два отделно работещи такива.А относно дълбочина бих казал че е един от най-дълбоките апарати(тествал съм доста апарати) в момента на пазара (ако не и най-дълбокия).Ако някой продава да пише или ако не направо то магазина
Търся да си врътнем с някой бартер-предлагам "Субаро" 1.3 І бензин 4х4 перфектно,качваш се и караш.За "Тесоро-Тежон".Ако има навит колега да пише на лични.
Който се съгласи на тази обява ,да има на предвид ,че там където ще иде TEJONа след два -три месеца монети няма да има !!! Така че молете се населеното място на автора на обявата да е далеч от вашето !!! После да не се чудите що няма монети !!! За по сигорно предложете му някоя друга марка и модел !!! Например може да пробвате със САФАРИ да вземете СУБАРОТО !!!
Колега Слави а Тежона с много ли превазхожда Вакоерото?
Колега BOROSPORT несъм имал честа все още да работя с ВАКОЕРОТО !!!!! Има шанс в най - скоро време да го изпробвам !!! Разликата от ТЕДЖОНА е само в втория дискриминатор и светкавичния алметал които ВАКОЕРОТО не претижава !!! Предполагам ,че дълбочината на която работят двата апарата е еднаква !!!!!!!!!!!!!!!!
ВАКЕРОТО е по приспособимо към различните почви-поне така смятат по форумите ползвателите му.
Точно това обяснявах на колегата с Е-ТРАК "той можел да се настройва като TEJON " то щом трябва да се настройва дето много се съмнявам , а не е като TEJON какъв апарат е тогава !!!! За какво говорим ???
Колега не е само късмет , ТЕJON има истински дискриминатор а не като на MINELAB да отхвърля желязото за сметка на цвета !!!!!!!!!!!
Не съди нещо по външния вид погледни в него, като неси работил с MINELAB защо говориш неверни думи.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: TESORO TEJON Вто Сеп 29, 2009 11:35 am
pechkata написа:
slavitoooo написа:
Точно това обяснявах на колегата с Е-ТРАК "той можел да се настройва като TEJON " то щом трябва да се настройва дето много се съмнявам , а не е като TEJON какъв апарат е тогава !!!! За какво говорим ???
Колега не е само късмет , ТЕJON има истински дискриминатор а не като на MINELAB да отхвърля желязото за сметка на цвета !!!!!!!!!!!
Не съди нещо по външния вид погледни в него, като неси работил с MINELAB защо говориш неверни думи.
Поработи с TESORO колега и тогава ще видиш кой е работел с MINELAB и кой не е !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Така и не разбрах обаче кой е по голямата СИЛА - Тесоро Тежон или ХР Голд Мах Пауър. И друго Тежона -верно ли е толкоз нервен колкото пишат Американците и Англичаните по техните Форуми - ИЛИ.
Днес имах удоволствието и аз да тествам обстойно Тесоро Тежон с ДД сонда 10х12".Тестовете бяха проведени на три типа терени. Трябва да кажа че съм впечатлен.Апарат е много лек и балансиран.Дискриминатора е на ниво и доста гъвкава всъщност поради наличието на два отделно работещи такива.А относно дълбочина бих казал че е един от най-дълбоките апарати(тествал съм доста апарати) в момента на пазара (ако не и най-дълбокия).Ако някой продава да пише или ако не направо то магазина
Търся да си врътнем с някой бартер-предлагам "Субаро" 1.3 І бензин 4х4 перфектно,качваш се и караш.За "Тесоро-Тежон".Ако има навит колега да пише на лични.
Който се съгласи на тази обява ,да има на предвид ,че там където ще иде TEJONа след два -три месеца монети няма да има !!! Така че молете се населеното място на автора на обявата да е далеч от вашето !!! После да не се чудите що няма монети !!! За по сигорно предложете му някоя друга марка и модел !!! Например може да пробвате със САФАРИ да вземете СУБАРОТО !!!
Заглавие: Re: TESORO TEJON Чет Окт 01, 2009 10:33 am
Нервен е когато е "набузен"и когато не е балансиран добре,но то тогава всички машини са нервни
stan960 Джадай
Заглавие: Re: TESORO TEJON Чет Окт 01, 2009 3:50 pm
Бе то кат сме набъзени сме нервни всички.Идеята беше да се направи сравнение между Тежона и ХР -то.За дискриминацията ясно и двата модела са перфектни но дълбочината - нещо не е кой знае кво кат гледам клиповете.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: TESORO TEJON Чет Окт 01, 2009 4:05 pm
Последната промяна е направена от slavitoooo на Пон Ное 15, 2010 11:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Заглавие: Re: TESORO TEJON Пет Ное 20, 2009 10:19 pm
ето едно видео . търсача е по скоро косач но пак хвана някои друг цветен сигнал http://www.stream.cz/video/386883-habanov-zive-hledani-s-tesoro-tejon/0
И аз се услушвам за тежон. Чудя се дали ще работи в Бургаски окръг.
Оооо, със сигурност ще работи, ще смуче ток от акумулатора и ще издава звуци, ако това е работа... А Бургаски окръг е бая голям, със сигурност има места, където ще работи.