Заглавие: За късмета на начинаещия. Сря Ное 21, 2012 7:59 pm
Здравейте колегиии! Как сте?Реших да пиша,защото ми се случи нещо много странно...След като ходих само два пъти на вън с машината я зарязах,но приятели ме убедиха да изляза с тях преди седмица.Съгласих и след малко трудности,попаднах на първата си находка!Много съм радостна,явно не съм чак такъв карък Специално благодаря на двама господа от форума за подкрепата
По-добра от мен,ще бъде само дъщеря ми!
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Сря Ное 21, 2012 8:04 pm
Сподели нещо по-конкректно. Зарадвай малко аудиторията.
asparuh Новобранец
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Сря Ное 21, 2012 8:22 pm
Diqna91 написа:
Здравейте колегиии! Как сте?Реших да пиша,защото ми се случи нещо много странно...След като ходих само два пъти на вън с машината я зарязах,но приятели ме убедиха да изляза с тях преди седмица.Съгласих и след малко трудности,попаднах на първата си находка!Много съм радостна,явно не съм чак такъв карък Специално благодаря на двама господа от форума за подкрепата
Здравей!Гърне ли!!!!!?? Дай снимки да оплакнем оченца!!
kafeto Легионер
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Пет Ное 23, 2012 8:15 am
Поздравления Диянче продължавай в същия дух, че скоро сняг ще завали : )
Там където е текло, пак ще тече..
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Пет Ное 23, 2012 4:38 pm
Diqna91 написа:
Колежке под думата находка разбирам доста сериозно нещо!? Ако е така поздравления!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Пет Ное 23, 2012 6:09 pm
Диде, а свикна ли да копаеш? Защото на мене най-трудно в началото ми беше копаенето и подходящия инструмент за това.
бобо Джадай
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Пет Ное 23, 2012 11:56 pm
Pukanka написа:
Диде, а свикна ли да копаеш? Защото на мене най-трудно в началото ми беше копаенето и подходящия инструмент за това.
Абе,ко не търсиш на Вълчан имането и на поп Матей наметалото,не е толкова трудно .И с обикновена лопата става.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Съб Ное 24, 2012 10:47 pm
ай ай жените вече и на мд ли летят майко тряя се науча да карам прахосмокачката както ида е шегата на страна радвам се че има и колежки в това хоби ей
както винаги сме си най веселата компания ХD
Diqna91 Легионер
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Чет Ное 29, 2012 4:44 pm
Pukanka написа:
Ами честно не! Това е най-гадното в цялата работа Браво,че си водя силни и услужливи момчета с мен
Diqna91 Легионер
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Чет Ное 29, 2012 4:46 pm
EXTERMINATE написа:
ай ай жените вече и на мд ли летят майко тряя се науча да карам прахосмокачката както ида е шегата на страна радвам се че има и колежки в това хоби ей
Така е колега човек от всичко трябва да разбира,щом гума мога да сменя,една прахосмукачка ли ще ти се опре
Diqna91 Легионер
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Чет Ное 29, 2012 4:48 pm
ivanasen написа:
Diqna91 написа:
Колежке под думата находка разбирам доста сериозно нещо!? Ако е така поздравления!
Благодаряяя Ами за вас по-напредналите,може и да не е много сериозно,но за мен е доста добре,даже вече си намери и нов собственик
Gordian Новобранец
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Чет Ное 29, 2012 4:51 pm
Копай колежке без да се плашиш ни от гуми ни от лопати. Който търси намира нали знаеш
Diqna91 Легионер
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Чет Ное 29, 2012 4:55 pm
Gordian написа:
Копай колежке без да се плашиш ни от гуми ни от лопати. Който търси намира нали знаеш
Падам си по надзора колега Не ставам за копане,много трудно става,почвата е много твърда и е ужас направо
Gordian Новобранец
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Чет Ное 29, 2012 5:17 pm
Усетих, четейки те по на горекой как се уреди но дали виждаш всичко,как мислиш Колкото до твърдата почва няма начин,то лесна работа няма. Дет се вика ,до тоалетната да иде човек пак трябва се напъне
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Съб Дек 01, 2012 9:03 pm
Diqna91 написа:
Gordian написа:
Падам си по надзора колега Не ставам за копане,много трудно става,почвата е много твърда и е ужас направо
я не се оплаквай ......! не си ставала за копане .... а за какво ставаш .....? :* последно време ми се губиш нещо ... ....?
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Нед Дек 02, 2012 12:38 pm
В момента в Практикер продават едни лопати от 120 лева, дето сами копаят.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Нед Дек 02, 2012 2:34 pm
колега Пуканка купих си такава и я счупих по хубави от старите руски военни лопатки нема
както винаги сме си най веселата компания ХD
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Нед Дек 02, 2012 2:41 pm
EXTERMINATE написа:
колега Пуканка купих си такава и я счупих по хубави от старите руски военни лопатки нема
А, мойта няма грешка. 5 лопати смених, ама с тая се родих направо.
Rgogo Новобранец
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Пон Дек 03, 2012 1:27 am
Браво колежке има хора които все още не са намирали находка. А ти си била на крачка да се откажеш, но късмета ти се усмихнал. Който търси намира
Diqna91 Легионер
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Сря Дек 05, 2012 8:59 pm
pet1r90 написа:
Diqna91 написа:
Gordian написа:
я не се оплаквай ......! не си ставала за копане .... а за какво ставаш .....? :* последно време ми се губиш нещо ... ....?
Къде си бе слънце? Ми не ставам,имам един косур
Diqna91 Легионер
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Сря Дек 05, 2012 9:01 pm
[quote="Rgogo"] Браво колежке има хора които все още не са намирали находка. А ти си била на крачка да се откажеш, но късмета ти се усмихнал. Който търси намира[/quote Да убедих се,така е.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Сря Дек 05, 2012 9:20 pm
Diqna91 написа:
pet1r90 написа:
Diqna91 написа:
Gordian написа:
аз ли къде съм , ти къде си .....? вземи си пусни скаипа аз ще ти оправя косура .......
Diqna91 Легионер
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Чет Дек 06, 2012 1:00 am
Pukanka написа:
В момента в Практикер продават едни лопати от 120 лева, дето сами копаят.
Това сериозно ли?
Diqna91 Легионер
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Чет Дек 06, 2012 1:03 am
pet1r90 написа:
Diqna91 написа:
pet1r90 написа:
Diqna91 написа:
Gordian написа:
аз ли къде съм , ти къде си .....? вземи си пусни скаипа аз ще ти оправя косура .......
Няма те в скайп!
asparuh Новобранец
Заглавие: Re: За късмета на начинаещия. Чет Дек 06, 2012 12:31 pm