Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
нишани МЕТАЛОТЪРСАЧИ Майнлаб Coil prodavam nokta голден kupuvam грунда lorenz wave TEKNETICS Simplex пират tesoro врътка Spectrum VANQUISH GOLD mask Fisher Minelab маск miladinka deus nexus

медалион и монета

Go down 
+18
sc
sitalk
Mark Antoni
Rgogo
tepes
charon
бобо
Simsona
markos
saseda_gr
TyT
ivanasen
nasko75
hubavito
hagemon4o
stanislav1916
benigi
marselo1980
22 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
бобо
Джадай
Джадай

медалион и монета  - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Ное 29, 2012 10:23 pm

Shocked

Последната промяна е направена от бобо на Чет Ное 29, 2012 10:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
бобо
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Ное 29, 2012 10:26 pm

marselo1980 написа:
Razz Razz Razz -двете заедно,под камък,и Shocked Shocked Shocked задължително увити с парцал Rolling Eyes
ха абе колега вие си стоите удома и като намери някои неwто или ниwан и веднага по4вате дасе базикате знам това е от ревност,алчност но не трябва така мраднетеси задниците и тарсете бе хора човек даго е страх да побликува някаква тема заwтото все някои си омник `wтесе базика знам вие само това омеете да четете истори,описи и вие знаете всичко study super21 [/quote]========================================================No comment! Razz
nasko75
Джадай
Джадай
nasko75

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyПет Ное 30, 2012 6:30 am

marselo1980 написа:
колеги преди 2ва дена намерих тази монета и този медалион в една пештера дали имат няква стоиност,6лагодаря предварително помощ http://prikachi.com/images/1/5514001I.jpg http://prikachi.com/images/3/5514003G.jpg
Колега ако имаш път до Солун Гърция на пазара е пълно такива находки Laughing от 5до15 евро
http://replica-coins.com/GREEK
http://replica-coins.com/THRACIAN
http://replica-coins.com/MACEDONIAN
http://replica-coins.com/TETRADRACHM
http://replica-coins.com/ROMAN
ето ти да погледаш и тук има
http://www.dalaverata.com/-1/posts/16-Kolekcionerski/96-Numizmatika/193556-REPLIKI-NA-ANTIChNI-MONETI-.html

http://www.artcoinsreplica.com/category.php?id_category=5&p=3
Баце ние доматите не ги ядем с колците Laughing ама ти си пиши

който търси намира
marselo1980
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyПет Ное 30, 2012 8:10 am

добре бе колега сега гледам и маи сте прави да тази монета дето я имам е менте но савсем сериозно я намерих в пеwтера несам я купил моzели някои друг дасе базикал оставиля там зада повярва някои катомен че е оригинал ИЗВИНИАВАМСЕ извинявай самонаказание
tepes
Цезар
Цезар
tepes

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyСъб Дек 01, 2012 2:40 am

Това медальонче, е копие на диска от Фестос. Датират го 17века преди Христа. Досега няма обяснение, за произхода му, предполага се че е съвременен фалшификат.медалион и монета  - Page 2 640px-PhaistosDiskLarge
Rgogo
Новобранец
Новобранец
Rgogo

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyПон Дек 03, 2012 2:22 am

Първо се научи да пишеш после лъжи (мен)Еми от самото начало да трябваше да кажеш че си ги намерил така а не да се изхвърляш.И с тия снимки внимавай да не ти дойдат на гости федералните добре че са ментета полиция :mdr6:
marselo1980
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyПон Дек 03, 2012 9:58 am

Rgogo написа:
Първо се научи да пишеш после лъжи (мен)Еми от самото начало да трябваше да кажеш че си ги намерил така а не да се изхвърляш.И с тия снимки внимавай да не ти дойдат на гости федералните добре че са ментета полиция :mdr6:
баце менте или не аз всепак намервам по неwто и не лъжа дори за тези ментета аз си намерих купувач дори имам и хубава оферта извинявай:
Mark Antoni
Легионер
Легионер
Mark Antoni

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyСря Дек 12, 2012 5:10 pm

хахухахухаху и някой ако повярва на тоя .... монети медалиончето хубав майстор бил хевала даму кажа на тоя дет ги е секал . в пещера с увити с парцал абе човеко с задник шати се смеят хората !
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyСря Дек 12, 2012 5:35 pm

Marselo,иди се скрий някъде.
Хем сувенири,хем лъжа.
В пещера били,че и с парцал покрити.От стари времена..... Very Happy
Това ще е тапата,да знаеш. Rolling Eyes
Иди и разчети медальона.Там ще е описано къде са Големите пари......
Добре,че ти обикаляш много,че научаваме нещо от теб.Ние не знаем какво да правим.Давай,учи ни... study
sc
Про-Консул
Про-Консул
sc

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyСря Дек 12, 2012 9:05 pm

не може да го раз4ете защото е ДРЕВНОКРИТСКО КЛИНОПИСНО ПИСМО, досега не е разкодирано от никои,,,,такива медалиони сам виздал по сувенирните магазини в ГАРЦИА, и не са сребро
wasilew
Новобранец
Новобранец
wasilew

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyСря Дек 12, 2012 10:51 pm

.

Последната промяна е направена от wasilew на Сря Мар 13, 2013 11:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyСря Дек 12, 2012 11:42 pm

sc написа:
не може да го раз4ете защото е ДРЕВНОКРИТСКО КЛИНОПИСНО ПИСМО, досега не е разкодирано от никои,,,,такива медалиони сам виздал по сувенирните магазини в ГАРЦИА, и не са сребро

Бе Ицо,друго имах в предвид.......
ven
Новобранец
Новобранец
ven

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Дек 13, 2012 1:59 pm

много знаете бе !!! Човека ви каза , че го е намерил в пещера Wink може да се окаже Антично менте Wink Laughing Laughing Laughing
asparuh
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Дек 13, 2012 7:04 pm

aha МЕНТЕ му е главата.
tepes
Цезар
Цезар
tepes

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Дек 13, 2012 7:27 pm

Оставете човека ве! Какво му пречи да ги е намерил? Ако искаше нещо да излъже, едва ли щеше да показва точно тези измислици. Има хора които оставят "тама", на най невероятни места, от дълбока древност, та до днес. Най-вероятно така и е станало, оставил ги е някой там, пожелал си е някакво желание и нашия човек после ги намерил...
А писмото на диска не е древнокритско и не е клинописно, никой не знае какво е и от къде му е произхода.
Предполага се в 99%, че диска е менте. Гърците обаче настояват и не допускат никакви изследвания, за да се датира..

Последната промяна е направена от tepes на Чет Дек 13, 2012 8:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Дек 13, 2012 7:43 pm

Абе тука в тоя форум големи умници бе rabbit , все много знаят, некви едни и същи хора, все много акъл дават. То човек да го е страх да попита нещо, защото веднага ще се намери някой който да му се скара затова че не е задал въпроса правилно. Какво пречи да му кажете на човека нормално, че това е менте и филма свършва. Баси хората. Регнах се тук защото исках да попитам нещо но се уверих че е по добре да попитам на лични от колкото да се пуска тема. scratch
hubavito
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Дек 13, 2012 7:56 pm

Това, че питаш на лични не значи че пак няма да те нахокат Smile Интересното е че наистина човека лазва каде го е намерил и се чуди какво е, не се и усеща нотка на опит за измама или нещо подобно, пък и тук не е правилния форум за такова нещо или ще е много трудно, но нали знаете българина какво свойство има да си лала и то не хубави неща, трудно е на един българин да похвали нещо Smile
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Дек 13, 2012 9:18 pm

Не съм съгласен че тук не е правилното място за въпросът за медальона и монетата! Нали тук има хора които наистина разбират от такива работи. Хора които това им е хоби. Къде да пита в някой музей ли?!?!?!? scratch scratch Да си вземе белята заради един ментак. Доста мнения изчетох тук и знам че има такива които ще ти отговорят на въпроса без да им е проблем!
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Дек 13, 2012 10:22 pm

Gandalf написа:
Не съм съгласен че тук не е правилното място за въпросът за медальона и монетата! Нали тук има хора които наистина разбират от такива работи. Хора които това им е хоби. Къде да пита в някой музей ли?!?!?!? scratch scratch Да си вземе белята заради един ментак. Доста мнения изчетох тук и знам че има такива които ще ти отговорят на въпроса без да им е проблем!

Ми точно щото е ментак,човека няма да има проблем бе,стари белокоси Гандалф.
Гандалф,от Властелина на пръстените......
Лични ще пишеш,когато имаш няколко мнения тук.Май 20 бяха.
Дори и истински неща да покажеш в Музеите,никой няма да ти отнеме главата.Спокойно.
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Дек 13, 2012 10:32 pm

Sitalk, много неща на изуст ги говориш. Дали след 20-стото мнение или не начини за връзка има. Хората тук скайпове и пощи са оставили ако не си забелязал. Пак че научи от чичо гугъл кой е Гандалф за да се направиш на интересен. Ти си тоя който влезе най остро в тая тема, ти си тоя и който я осра. Както бях написал по горе, достатъчно е (като уш разбирач) да кажеш че това е менте. Не да вадиш вода от сто кладенеца. Като ти е проблем да отговаряш, ами недей бе.. Що трябва да обиждаш някой който не разбира.
hubavito
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Дек 13, 2012 11:01 pm

Като казах, че тук не е мястото за това, имах предвид да се пробва да метне някой с менте, защото хората тук май ги поразбират и то доста добре.
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Дек 13, 2012 11:12 pm

hubavito написа:
Като казах, че тук не е мястото за това, имах предвид да се пробва да метне някой с менте, защото хората тук май ги поразбират и то доста добре.

Да, но той не е искал да го пробутва тук! Просто искаше инфо. Или поне аз не усетих да е искал да излъже. И наистина тук има хора които доста разбират. Very Happy
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Дек 13, 2012 11:14 pm

Gandalf написа:
Sitalk, много неща на изуст ги говориш. Дали след 20-стото мнение или не начини за връзка има. Хората тук скайпове и пощи са оставили ако не си забелязал. Пак че научи от чичо гугъл кой е Гандалф за да се направиш на интересен. Ти си тоя който влезе най остро в тая тема, ти си тоя и който я осра. Както бях написал по горе, достатъчно е (като уш разбирач) да кажеш че това е менте. Не да вадиш вода от сто кладенеца. Като ти е проблем да отговаряш, ами недей бе.. Що трябва да обиждаш някой който не разбира.

Нищо не говоря наизуст.
Дали съм забелязал ли? Ей,от 2008-а съм тука.А ти от 5 дена..... Very Happy .Освен ако не си някой с поредния нов ник.
И без,и с Гугъл..Гандалф е от Властелина на пръстените.
Аз съм я осрал ли? Тя си е осрана със самото започване.Глупостите,че са били в пещерата с парцала покрити....
Не съм разбирач,но от километри си личи,че са...не ментета,те са сувенирчета бе.....Гандалфе,от Властелина на пръстените....
Аз не го обиждам...той самия знае,че не са истински и сам знае,че не са от пещера.

Последната промяна е направена от sitalk на Пет Дек 14, 2012 12:01 am; мнението е било променяно общо 1 път
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyЧет Дек 13, 2012 11:53 pm

sitalk написа:
Gandalf написа:

Нищо не говоря наизуст.
Дали съм забелязал ли? Ей,от 2008-а съм тука.А ти от 5 дена..... Very Happy .Освен ако не си някой с поредния нов ник.
И без,и със Гъгъл..Гандалф е от Властелина на пръстените.
Аз съм я осрал ли? Тя си е осрана със самото започване.Глупостите,че са били в пещерата с парцала покрити....
Не съм разбирач,но от километри си личи,че са...не ментета,те са сувенирчета бе.....Гандалфе,от Властелина на пръстените....
Аз не го обиждам...той самия знае,че не са истински и сам знае,че не са от пещера.

Бе кво ме интересува от коя година си са регнал тук. Не си разбирач пък ги личиш ментетата от километри, абе голям образ си Very Happy Very Happy . За 132147326486-път повтори властелина на пръстените, заради тебе си намразих никът ми. Явно не си схванал какво исках да кажа. Като си видял че не са антики, ами кажи просто че не са. А ти откъде разбра че той знае че са ментета, и че не ги е намерил в пещера?!?!?!?! Беше с него ли? И, не ми се спами вече. Човекът с вече историческият въпрос не го познавам и не го защитавам от нищо, но просто се дразня на такива като тебе, които седят и се чудят в коя тема да се намесят и да ръсят ум и да се подиграват на хора които просто за задали някакво въпросче. Ясно е че са ментаци, ама що да нападаме. Аре и дано НЕ се засичаме с тебе в други теми. За тебе не знам , но аз бях без лоши чувства.....
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: медалион и монета    медалион и монета  - Page 2 EmptyПет Дек 14, 2012 12:07 am

Аз пък ХИЧ не съм бил с лоши чувства..към никой.... Wink
Leka no6t,Gandalf.....
https://www.youtube.com/watch?v=zoa4lGKxbw4

медалион и монета
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Монета
» монета
» монета......