Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Сря Яну 27, 2016 11:48 am
gold bug-2 написа:
Браво на колегата за самородките явно е напипал добро място . Това е мечта за много хора . Някои големи специалисти даже ходят на другия край на света за самородки и толкова не са намирали за един ден .Нека колегата да разкаже по южните или северни склонове е работата и в кой режим на машината търси .
Ето две филмчета за търсене на самородно злато с металотърсач:
а ето и едно филмче на Колегата Данчо от София, как намира едно парченце самородно злато:
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
peneff72 Легионер
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Сря Яну 27, 2016 3:46 pm
в края на краищата излиза, че се работи без дискриминация, така ли?
colin96 Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Сря Яну 27, 2016 5:40 pm
Ей голям смях.Стига вече с тия нагласени глупости бе.Кой нормален истински търсач ходи да търси накичен с пръстени по ръцете.Омръзна ми да гледам по ютуба и на други места как някой ми демонстрира металдетектора колко много намира и колко добър е и ръцете му са накичени с пръстени.Това може да го прави само някой ,който седи по цял ден пред компютъра и няма нищо общо с металдетектинга.Нищо лично ,просто не се сдържах.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Сря Яну 27, 2016 6:43 pm
Колега, знаеш ли кой е този с пръстена от клипа? Данчо от София - доста търсачи знаят кой е може да го видиш и на първата страница на списанието IMPERIO.BG http://www.shop.imperio.bg/imperio-5-metalotrsachi
Ела на някое събитие на БАТСЗМ и ще те запозная с него, пък той да ти разправя.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
colin96 Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Сря Яну 27, 2016 6:58 pm
Нямам честта да го познавам и за мен ще бъде удоволствие да се запозная с него. Сигурен съм че има какво да чуя и науча от него. Така че може в бъдеще да се срещнем някъде. Както казах нищо лично.
adminn Admin
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Сря Яну 27, 2016 8:23 pm
От Колегата Ванката по - горе дето са показани златинките му също има много да се научи.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Чет Яну 28, 2016 5:50 pm
colin96 написа:
Нямам честта да го познавам и за мен ще бъде удоволствие да се запозная с него. Сигурен съм че има какво да чуя и науча от него. Така че може в бъдеще да се срещнем някъде. Както казах нищо лично.
При търсенето на самородно злато с металотърсач, ако изключим боклуците/в това число съчми/ копането не е като другото копане. Златото се търси на няколко до 10см. в дълбочина обикновенно.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Съб Фев 27, 2016 8:50 pm
Поздравление на колегата Данчо,който откри вече сезона с неговия Fisher Gold Bug.Все така да му върви цяла година.
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Сря Мар 02, 2016 7:53 pm
Кире, книгата дето ми изпрати за търсене на злато с ВЛФ металотърсач я прочетох на един дъх. МИСЛЕХ ЧЕ ВСИЧКО МИ Е ЯСНО ЗА Ф75. Да, ама не. Има доста тънкости особено за дълбоките сигнали... Благодаря ти и много късмет ти пожелавам!
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Сря Мар 16, 2016 10:45 pm
jordan_nenov написа:
Кире, книгата дето ми изпрати за търсене на злато с ВЛФ металотърсач я прочетох на един дъх. МИСЛЕХ ЧЕ ВСИЧКО МИ Е ЯСНО ЗА Ф75. Да, ама не. Има доста тънкости особено за дълбоките сигнали... Благодаря ти и много късмет ти пожелавам!
Радвам се че ти е харесала.Честит рожден ден ти пожелавам и много здраве,късмет както и добри попадения с Фишера и пушката когато си на лов.Като се видим ще почерпиш.Успех.
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Вто Май 09, 2017 7:48 pm
peneff72 написа:
Не ми е ясно, в самата река ли ги търси или на сушата. Толкова много боклуци има, че не мога да си представя просто!
Търси първо в цепките в и около реката. Ако няма нишо почваш по склоновете като минаваш с детектора,няма ли сигнал сваляш малко от брега и пак минаваш.Трябва да си с малка антена и на по висока честота.За цепките си вземи помпа защото може да са дълбоки и така няма да хванеш нищо.
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Сря Юли 19, 2017 8:01 pm
Днеска направих севтето с металотърсача , самородката е 0,20г , не е от големите но като за севте ми стига . Честно казано много се изненадах , чуството беше такова , незнам как да го опиша, все едно някой ми презареди моята батерия .
Може ли някой да ми каже как се качват снимки
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Сря Юли 19, 2017 8:09 pm
snaiperista написа:
Днеска направих севтето с металотърсача , самородката е 0,20г , не е от големите но като за севте ми стига . Честно казано много се изненадах , чуството беше такова , незнам как да го опиша, все едно някой ми презареди моята батерия .
Днес с Колега направихме тестове на Macro Racer 2 със самородно злато и ми направи много добро впечатление, дори ако бъде използван с голямата сонда 28 сантиметра имам в предвид. Снимка може да качиш като натиснеш иконката за качване на снимки на мястото за писане на поста след което да избереш снимката и да я качиш.
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Сря Юли 19, 2017 8:18 pm
Благодаря
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Сря Юли 19, 2017 8:57 pm
Самородката е дебела, топчеста .
Последната промяна е направена от snaiperista на Нед Юли 29, 2018 12:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Сря Юли 19, 2017 9:28 pm
mdetectors.bg написа:
snaiperista написа:
Днес с Колега направихме тестове на Macro Racer 2 със самородно злато и ми направи много добро впечатление, дори ако бъде използван с голямата сонда 28 сантиметра имам в предвид. Снимка може да качиш като натиснеш иконката за качване на снимки на мястото за писане на поста след което да избереш снимката и да я качиш.
Да аз точно с тази на апарата си която е 28x18см намерих самородката .
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Нед Авг 26, 2018 8:02 pm
Днес си направих една разходка по Из.Родопи, тъкмо да изпробвам новите батерии на сони, батериите се оказаха доста издръжливи, в един почти пресъхнал приток си намерих едно красиво парченце
vanbg Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Нед Авг 26, 2018 8:06 pm
Браво и следващия път - повече.
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Нед Авг 26, 2018 8:08 pm
snaiperista написа:
Днес си направих една разходка по Из.Родопи, тъкмо да изпробвам новите батерии на сони, батериите се оказаха доста издръжливи, в един почти пресъхнал приток си намерих едно красиво парченце
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Търсене на злато с металотърсач Пон Авг 27, 2018 7:53 pm