Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Нед Фев 12, 2012 10:04 am
Странното е, че където има течаща вода багетите се влияят от нея, засичат водата... но пък човека си напълни легенчето с доста добри, бих казал невероятни късчета
П.С. Не що друго ме озадачава.... В тая малка рекичка, при условие, че има толкова злато защо не търси с голд нъгет детектор, а се занимава с багетите? Нещо не ми се вързва тази история..... какво ще кажеш по въпроса Кире ти като фен на лигените?
Kъсмет на всички!
Последната промяна е направена от wallb2 на Нед Фев 12, 2012 10:16 am; мнението е било променяно общо 1 път
muhata Новобранец
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Нед Фев 12, 2012 10:15 am
wallb2 написа:
Странното е, че където има течаща вода багетите се влияят от нея, засичат водата... но пък човека си напълни легенчето с доста добри, бих казал невероятни късчета
евтин трик за шарани
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Нед Фев 12, 2012 10:59 am
wallb2 написа:
П.С. Не що друго ме озадачава.... В тая малка рекичка, при условие, че има толкова злато защо не търси с голд нъгет детектор, а се занимава с багетите? Нещо не ми се вързва тази история..... какво ще кажеш по въпроса Кире ти като фен на лигените?
Какво да ти кажа,със Стефчо в драгата се смеехме на веригите на краката,чудеше се за какво са.Казах му че да не се подхлъзне че при тия килограми паднели човека няма ставане.Който се занимава със радиоестезия по задълбочено да си каже мнението по въпроса.Ето ви едно парче немерено на реката на Ихтиман преди известно време със драга,а по малко парче на същото място е намерено с металдетектор. Тежината му е 62.8 грама.Всеки има право да работи със каквото си иска.Аз предпочитам улей и драга.Лигенчетата са ти за проби и крайното промиване.
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Нед Фев 12, 2012 2:59 pm
Кире незнам защо сиго пуснал това клипче.... дасе смеемли да плачем ли , накрая ми хареса колко злато изкара еи тогава се смях като него то си личеше че гое сложил.... иначе пожелавам на всеки които се занимава със това да изкарва по толкова на всеки тон......... а на колегата дето пита за реката че била малка да му кажа че злато излиза и на пресъхнала река повечето които търсят го правят на реки защото водата е неделима част от добива а самото злато се среща и в месности кадето няма вода.........
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Нед Фев 12, 2012 3:26 pm
Аз като казах малка рекичка имам предвид, че може да си я обикаля, да гази из нея и с металдетектор да търси такива парчета каквито показва на клипа .... За котките/веригите който се хлъзвал на речни, морски камъни знае как натъртват къча и колко за хлъзгави.... А доколкото радиестезията съм запознат бих казал че във течаща вода е абсурдно.... да се търси с багети... той казва, че в дупката имало добър сигнал , но това точно е силният поток на рекичката- багетите се кръстосват на течащата вода... тука @ ali reza трябва да се включи и да раздуха мъглата....
eто и някакво др клипче за багети и суха драга някаква : http://www.time.com/time/video/player/0,32068,83694736001_1987886,00.html
Kъсмет на всички!
Гост Гост
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Нед Фев 12, 2012 4:36 pm
Радиестезистът първо много ясно и точно формулира и решава какво точно ще търси.Ако е решил да търси злато или нещо друго-то не може водата да му пречи и обратното (при менталната радиестезия)...а когато методът е физикална радиестезия,ако държи злато в ръката за свидетел,не може водата да му пречи,че ако ще море да е
(
ziggler Новобранец
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Нед Фев 12, 2012 8:56 pm
Kerkenez написа:
Радиестезистът първо много ясно и точно формулира и решава какво точно ще търси.Ако е решил да търси злато или нещо друго-то не може водата да му пречи и обратното (при менталната радиестезия)...а когато методът е физикална радиестезия,ако държи злато в ръката за свидетел,не може водата да му пречи,че ако ще море да е
(
тоя дето го умее това трябва да е милиардер ...
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Нед Фев 12, 2012 10:23 pm
Ето ви малко инфо,по въпроса. http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/t7232-50.html http://www.radiestezia.com/bg_site/pages/instrumenti/instrumenti_bg.htm http://www.google.bg/url?sa=t&source=web&cd=20&ved=0CFMQFjAJOAo&url=http%3A%2F%2Fvaseto.info%2Fbooks%2F72.doc&rct=j&q=%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0%20%D1%81%20%D0%B1%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D1%82%D0%B8&ei=YmyPTdyALYaI5Ab8goDVCw&usg=AFQjCNHFrFiESIH1uw5cjU8WL9gZB4JW6w&sig2=GXgLHDdGT-DJxlnpkCMDPQ&cad=rja http://vbox7.com/play:1c7e94b2b8&start=38&r=emb
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Пон Фев 13, 2012 4:25 am
ziggler написа:
Kerkenez написа:
(
тоя дето го умее това трябва да е милиардер ...
Тия които го умеят нямат нужда от милиарди,защото са превъзмогнали доста неща и са доста над обикновения човек.(мисля)
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Вто Мар 13, 2012 4:23 am
Според едно руско изследване водата при движението си създава електромагнитно поле.Някои животни между които акулата 4ук имат органи с които регистрират ел. полето излъ4вано от техните жертви и по този на4ин ги откриват.Вероятно и 4овек притежава такава способност която му помага при откриване на вода.При скриването на златни предмети багетистите успешно ги намират.В други слу4аи е достатъ4но търсачите да си въобразяват 4е на дадено място има злато и багетите реагират то4но там.Но не могат да се открият старо заровени предмети с багети.Явно хората знаейки или предполагайки къде е златото променят биополето си и багетиста несъзнателно реагира. Рудни жили се намират с багети но те вероятно имат по силно ел. поле.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Вто Мар 13, 2012 10:19 am
vvurbanov написа:
Според едно руско изследване водата при движението си създава електромагнитно поле.Някои животни между които акулата 4ук имат органи с които регистрират ел. полето излъ4вано от техните жертви и по този на4ин ги откриват.Вероятно и 4овек притежава такава способност която му помага при откриване на вода.При скриването на златни предмети багетистите успешно ги намират.В други слу4аи е достатъ4но търсачите да си въобразяват 4е на дадено място има злато и багетите реагират то4но там.Но не могат да се открият старо заровени предмети с багети.Явно хората знаейки или предполагайки къде е златото променят биополето си и багетиста несъзнателно реагира. Рудни жили се намират с багети но те вероятно имат по силно ел. поле.
Интересно защо багетиста засича обект заровен като свидетел без да знае че е там а антично укрит обект не може да открие...? Може би твоята теория за положителна и отрицателна енергия е факт...
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Вто Мар 13, 2012 2:14 pm
Според мен багетиста заси4а изменението на енергийното поле на присъстващите които знаят или си мислят 4е знаят местонахождението на златото.Реалното старо заровено имане има слабо ел. поле защото е малко по коли4ество.Освен това присъстващите нямат информация за местото на имането.Руската статия споменава за праистори4ески рудници в германия при които тунели с дължина над десет метра попадат на медна жила.Има основателни подозрения за използване на багети.Според направените опити мускулната реакция при багетизма е първи4на. Тоест багетиста реагира несъзнателно съкращавайки мускулите контролиращи багетите.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Вто Мар 13, 2012 2:33 pm
http://www.imagelocators.com/spectra.htm За този род багети със задаващ генератор какво ще кажеш...И ако пръчките са със лагер около оста си мускулите едва ли ще могат синхронно и двете пръчки да се задействат едновременно...
bojidar videv Новобранец
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Вто Мар 13, 2012 5:32 pm
Тия багети са абсолютни глупости трябва да си много лек в акъла да се вживяваш с багети.
ziggler Новобранец
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Вто Мар 13, 2012 6:09 pm
bojidar videv написа:
Тия багети са абсолютни глупости трябва да си много лек в акъла да се вживяваш с багети.
Шарани много по света .
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Вто Мар 13, 2012 8:15 pm
По въпросите за багетизма съм лаик.Пове4ето е само мои предположения и много малко опит.Забелязал съм 4е вси4ки видове багети се държат така 4е и при най малкото усилие да реагират.Тръгнат ли да се отклоняват оба4е и да искам не мога да ги върна назад.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Пет Мар 16, 2012 8:35 pm
истина е глупендри имам роднина с 2 чифта багети които били чешки (взел ги от музея преди години...после изгубил ) той и жена му...двамата с багетите,той в един край,тя в друг...събрали си с багетите на едно място...той споделил с ужким приятел с който трябвало да копаят...но този същия глупак споделил с музея за мястото и на другия ден отищли музия и изкопали прекрасен дзидан гроб а вътре златни монети апликации и прибори!!! тъй че не подценявайте багетите...
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Пет Мар 16, 2012 9:45 pm
Тия багети са пълна глупост
bojidar videv Новобранец
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Пон Мар 19, 2012 1:15 pm
Hagemon4o от това дето си го написал разбрах само че ти и роднините ти сте малоумници.
alabala Легионер
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Пон Мар 19, 2012 3:08 pm
Багетите са си много добре и много хора ги използват въпроса е кой седи зад тях защото от човека и опитът му с тях зависи дискриминацията
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Сря Мар 21, 2012 1:38 am
Прав си колега, 4е трябва опит за всяка работа.Имах едни багети от китови балени американски.Един месец се щурах с тях докато що годе им свикна.Така беше и с първия ми металотърса4 Гарет Електроник.За шест месеца се нау4их да правя грунд баланс.Трудна работа е без информация и опит.
bojidar videv Новобранец
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Сря Мар 21, 2012 12:44 pm
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Сря Мар 21, 2012 1:19 pm
doooбре )))))
sony Легионер
Заглавие: Re: Търсене на злато с багети. Сря Мар 21, 2012 5:57 pm
vvurbanov написа:
Прав си колега, 4е трябва опит за всяка работа.Имах едни багети от китови балени американски.Един месец се щурах с тях докато що годе им свикна.Така беше и с първия ми металотърса4 Гарет Електроник.За шест месеца се нау4их да правя грунд баланс.Трудна работа е без информация и опит.
колега от де ги взе тия китови балени 4е и аз си тарся такива ?