Заглавие: Re: Помощ за този апарат Пон Авг 20, 2012 1:41 am
AVGVSTVS 1 написа:
Тогава мини на лични , да не си бавноразвиваш, та не разбре кокво ти написах. Какво друго да ти напиша освен да си стъпиш на земята и да не предаваш къчове излишни.
ми нали ти писах колега -погледни горе,,,,,,,не издавай тайната че съм бавноразвиващ...така упорито се криех ТО ТО и аз не съм трезвен ама и някои прекаляват...и все ровичкат из фрума и търсят закрила ,и си мислят че са боговете на този форум -не са . един от двамата го бие съчмата...,добре е това човече всички дА МУ ЧУКАТЕ плюсове ,аз и моите приятели го направиха вече ...Добре е колегата -понеже притежава дар слово да премине и в сайта на федерацията,там ще почувства майчинска ласка от страна на колежките,аз съжалявам за изписаните страници ,толкова ми е капацитета.....но пък тука ми е добре...
zina80 Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за този апарат Пон Авг 20, 2012 10:07 pm
QNUS написа:
AVGVSTVS 1 написа:
Тогава мини на лични , да не си бавноразвиваш, та не разбре кокво ти написах. Какво друго да ти напиша освен да си стъпиш на земята и да не предаваш къчове излишни.
ми нали ти писах колега -погледни горе,,,,,,,не издавай тайната че съм бавноразвиващ...така упорито се криех ТО ТО и аз не съм трезвен ама и някои прекаляват...и все ровичкат из фрума и търсят закрила ,и си мислят че са боговете на този форум -не са . един от двамата го бие съчмата...,добре е това човече всички дА МУ ЧУКАТЕ плюсове ,аз и моите приятели го направиха вече ...Добре е колегата -понеже притежава дар слово да премине и в сайта на федерацията,там ще почувства майчинска ласка от страна на колежките,аз съжалявам за изписаните страници ,толкова ми е капацитета.....но пък тука ми е добре...
QNUS Този човек от майтап не разбира ами я го остави да се мисли за много умен наздраве
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Помощ за този апарат Пон Авг 20, 2012 10:23 pm
Гуууууууууулеееееееееем спор,нема кво -Иначе с гъдулката кат сложиш слушалките и като са вторачиш в стрелката ша разбереш кога има некой около теб ча кога ти го напнат изотзад................................ ps.Еее,може и да си заслужава -Със сигурност варненката например бърка с поне от 5 до 10см. по надълбоко от другите аналогови.
Гост Гост
Заглавие: Re: Помощ за този апарат Пон Авг 20, 2012 10:32 pm
stan960 написа:
Гуууууууууулеееееееееем спор,нема кво -Иначе с гъдулката кат сложиш слушалките и като са вторачиш в стрелката ша разбереш кога има некой около теб ча кога ти го напнат изотзад................................ ps.Еее,може и да си заслужава -Със сигурност варненката например бърка с поне от 5 до 10см. по надълбоко от другите аналогови.
Прав си stan960! На черното бяло немога да кажа! Тук и аз не се виждам да си сложа при работа с гъдулка слушалки. Доста оспамихме темата. :
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Помощ за този апарат Пон Авг 20, 2012 11:08 pm
Нема кво да кажа щом капацитет кат тебе регистрира че се оспамва темата -може и така да е.Това че ти се изказваш напоследък в почти всички теми авторитетно и с желание за растеж е разбираемо-Е аз лично не разбрах или по точно загубих връзката с металдетектинга когато в другата тема идиличното сравнение с Трабанта и Мерцедеса премина в директен офроуд спор-Макар и в началото да си помислих че сигурно слагаме на кантар Фишер и Коя да е БГ бангия -Както и да е -Сигурно съм се загубил в лабиринта и не съм усетил преминаването на истината в алегория и обратното. ps.Между другото приятелю,все забравям да ти кажа: -Трупането на мнения-респективно точки -Не дава задължително като равенство на уравнението титлата Цезар-Пък и ти си вече Август..................................................
Гост Гост
Заглавие: Re: Помощ за този апарат Пон Авг 20, 2012 11:47 pm
stan960 написа:
Нема кво да кажа щом капацитет кат тебе регистрира че се оспамва темата -може и така да е.Това че ти се изказваш напоследък в почти всички теми авторитетно и с желание за растеж е разбираемо-Е аз лично не разбрах или по точно загубих връзката с металдетектинга когато в другата тема идиличното сравнение с Трабанта и Мерцедеса премина в директен офроуд спор-Макар и в началото да си помислих че сигурно слагаме на кантар Фишер и Коя да е БГ бангия -Както и да е -Сигурно съм се загубил в лабиринта и не съм усетил преминаването на истината в алегория и обратното. ps.Между другото приятелю,все забравям да ти кажа: -Трупането на мнения-респективно точки -Не дава задължително като равенство на уравнението титлата Цезар-Пък и ти си вече Август..................................................
Прав си ,колега/незнам и аз защо/! Нали това искаш да чуеш? От около седмица почти не съм писал/виж назад/. И тук си прав , че пиша всеки ден ! Искал съм да ставам цезар !? Е тук не си прав! Аз съм си ЦЕЗАР АВГУСТ І.
топи Цезар
Заглавие: Re: Помощ за този апарат Вто Авг 21, 2012 11:52 am
даже и изцяло да спреш да пишеш няма да ти се разсърдим
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Помощ за този апарат Вто Авг 21, 2012 4:20 pm
AVGVSTVS 1 написа:
stan960 написа:
Прав си ,колега/незнам и аз защо/! Нали това искаш да чуеш? От около седмица почти не съм писал/виж назад/. И тук си прав , че пиша всеки ден ! Искал съм да ставам цезар !? Е тук не си прав! Аз съм си ЦЕЗАР АВГУСТ І.
-Не се обиждаи колега.Обикновенно репликирам когато ме настъпват.Мисля че в началото на предният ти пост беше написал;-оспамихТЕ темата,после го поправи на оспамихМЕ -Видях го но вече беше късно и не ми се редактираше наново.Иначе нищо лично.........
benigi Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за този апарат Пет Авг 24, 2012 8:52 pm
zoro_1977 написа:
benigi написа:
Да произведена е в Варна
Значи съм в дълбока заблуда .Що не си взе апарат от Берое ами чак от Варна
Ами дай предложение
кирката Консул
Заглавие: Re: Помощ за този апарат Съб Авг 25, 2012 3:42 pm
мисля че станимирка ,по стария модел предлагам ти бартер за микрон
benigi Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за този апарат Съб Авг 25, 2012 7:18 pm
кирката написа:
мисля че станимирка ,по стария модел предлагам ти бартер за микрон
Сподели ако си работил с такава
кирката Консул
Заглавие: Re: Помощ за този апарат Съб Авг 25, 2012 8:43 pm
мога да кажа че има добра дискриминация,иначе добре си работи, но дълбочината слаба 1лв на 30см
кирката Консул
Заглавие: Re: Помощ за този апарат Нед Авг 26, 2012 11:58 am
навит ли си за бартер
benigi Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за този апарат Нед Авг 26, 2012 12:25 pm
кирката написа:
навит ли си за бартер
Не нямам намерение да се разделям с нея ,а на 30см хваща и по дребни монетки
milko Новобранец
Заглавие: при толкова машинки Пон Окт 15, 2012 5:28 pm
при толкова машинки и да неможеш да си изберев това е резил вземи си DFH