търся кутии за електроника на мд.даваите предложения и цени.снимки ако е възможно
Гост Гост
Заглавие: Re: търся Вто Юли 17, 2012 12:21 am
Добро утро , приятелелю! Може да прозвуча банален , но във всеки специализиран магазин за електроника ги има кутиите и цените. Още повече виждам , че си грамотно момче и много добре знаеш , че интернет е една безкрайна книга от знания . Търсиш помощта на чичко гугъл и ти помага.Успех!
rosen85 Легионер
Заглавие: Re: търся Вто Юли 17, 2012 9:21 am
колега мислисх ли че преди да пусна поста не съм прегледал всичко в интернет което има като информация
horo Про-Консул
Заглавие: Re: търся Вто Юли 17, 2012 9:06 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Добро утро , приятелелю! Може да прозвуча банален , но във всеки специализиран магазин за електроника ги има кутиите и цените. Още повече виждам , че си грамотно момче и много добре знаеш , че интернет е една безкрайна книга от знания . Търсиш помощта на чичко гугъл и ти помага.Успех!
слагам ти минусче щото усираш форума и когато някои ти направи забележка го нападаш а когато друг има нужда от нещо го пращаш в google или пиеш много или си от онези дето по цял ден седят пред компа и се опитват дасе заяждат или правят на това което неса - колега извиняваи че ти пълнем обявата със простотий
brabra Новобранец
Заглавие: Re: търся Вто Юли 17, 2012 9:31 pm
horo написа:
AVGVSTVS 1 написа:
слагам ти минусче щото усираш форума и когато някои ти направи забележка го нападаш а когато друг има нужда от нещо го пращаш в google или пиеш много или си от онези дето по цял ден седят пред компа и се опитват дасе заяждат или правят на това което неса - колега извиняваи че ти пълнем обявата със простотий
Браво,има доста такива индивиди
Гост Гост
Заглавие: Re: търся Вто Юли 17, 2012 10:22 pm
До horo! Можеш да ми сложиш и още едно „минусче”, само , че незнам Ти с какво помогна на нашият колега , който търси помощ. След като , човека ми писа , че е пробвал всичко в интернет, аз си замълчах и спрях да коментирам , защото видях ,че немога да му помогна. Според мен Ти имаш нужда от помощ и то знаеш каква .......... Утре си и ти с минусче от мен заради това , че се бъркаш там където не ти е работата и трупаш само точки от недвусмислени коментари. Така разстеш само в очите на слепите. И свали тази снимка на нашият герой Васил Левски , защото това е светец , а при теб нищо истинско няма по-скоро си сложи снимка на някой анимационен герой от рода на Том /Том и Джери/.
Гост Гост
Заглавие: Re: търся Сря Юли 18, 2012 1:56 am
Виж , колега незнам , защо е такава злоба между колегите , но моя съвет е да се обърнеш към някой бг. производител. Било то г.маска, wawe, миладин или други с молба да ти пратят кутия , мисля , че и те са от майка родени и ще ти пратят кутия, ако говорим за 1 бр. , ако си решил да правиш серийно тогава немога да ти дам съвет., а според мен трябва да научиш къде въпросните производители си поръчват кутиите. Успех.
laki Консул
Заглавие: по темата Сря Юли 18, 2012 9:50 am
https://www.imperio.biz/t2877-topic АВГУСТА НАЛИ МЕ БЕШЕ УПРЕКНАЛ ,ЧЕ НЕ СЬМ ПОМАГАЛ .Сега сериозно.Ако става дума за 1-2 бр всеки би му предложил включително и аз мога да намеря но за повече бройки -серийно производство невярвам да намери.
Гост Гост
Заглавие: Re: търся Сря Юли 18, 2012 10:06 am
До laki! Това е мъжки разговор. Колегата , ако има интерес може да се свърже . Благодаря Ти , че се отзова на призива.