Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 10:53 pm
Siromahus написа:
Ако машината е гъдулка 20см ОО може да хване 20ст на 45см на нормална почва.
има и доста по-дълбоки гъдулки, ама майсторите им веке са уядоа и неправят...
Колега Августус пиши ми на ЛС подробности за тази машина, ако ти се споделя
Kъсмет на всички!
Гост Гост
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 10:56 pm
О.К. НО СЛЕД ТЕСТОВЕТЕ
Petronii Цезар
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 11:07 pm
wallb2 написа:
Siromahus написа:
Ако машината е гъдулка 20см ОО може да хване 20ст на 45см на нормална почва.
има и доста по-дълбоки гъдулки, ама майсторите им веке са уядоа и неправят...
Колега Августус пиши ми на ЛС подробности за тази машина, ако ти се споделя
Правят ,правят , ама ги продават за хилядарка на баш феновете , другите нарочно ги гласят за ширпотреба.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 11:11 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Няма го този шум. Нали я пробвах. Знам ,че не Ви се вярва , и на мен не ми се вярваше , но това е истината. Държа да подчертая , че двама майстори я правиха не един. ИДЕИТЕ СА И НА ДВАМАТА.
ОК. ще ми се да я пробваш тази машина по следния начин: слагаш 20-тя стотинки на "чисто място" след което проверяваш сигнала, предполагам че машината ще го даде за "цветен" , след което поставяш кибрит над монетата и върху кибрита стар ръждясал пирон.... интересно ми е в този случай сигнала къв ще бъде!!!!
:
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 11:24 pm
Тия турбота са нож с 2 остриета. За въздушни демонстрации са идеални, стават и за някои почви с много пясък или лека варовикова пръст. Обаче в земята на реален обект може да ти скъса нервите ако не се сетиш да го изключиш това турбо. Един колега от Силистра още през 2000г. правеше апарати с такива "екстри". Въздушно чуваха сестерция от 80см. Продаваше ги по 1500 - 1800лв. "Турбото" хабеше акумулатор 12V / 4Ah за 4-5 часа. Имаше много доволни от купувачите му, но имаше и някои направо му ги връщаха. Като гледам сега някои пак преоткриват топлата вода
Гост Гост
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 11:44 pm
Виж колега искам правилно да ме разбереш в момента правя тестове. Въздушно няма некъде. Преди време имах енигма за 2 седмици и я продадох , защото въздушно хващаше 1лв на 50-60см.но в реалност я нямяше никъде. С една дума се правих на гъзар пред другите , но в реалност НИЩО. това е . Продадох я! Сега нещата са други . Няма нищо с въздушното . При ръчен грунд на дупките несвири , а в същото време дава тези дълбочине за които съм писал. Няма въздушно. Всичко е закопано. Досега не съм споменал за бг. производител и няма да спомена , но мисля , че нещата са на друго ниво. Единствено ме притеснява на замърсени почви и урудени, но там настройките на автоматичен грунд не са пипнати. За мен истина за теб лъжа. Двамата бг.производители отдавна искаха да направят този експеримент но несмееха , аз ги накарах едва ли не с изнудване. Оказа се резултата повече от положителен.Остава да ме черпят една бира.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Вто Юли 10, 2012 12:31 am
AVGVSTVS 1 написа:
Виж колега искам правилно да ме разбереш в момента правя тестове. Въздушно няма некъде. Преди време имах енигма за 2 седмици и я продадох , защото въздушно хващаше 1лв на 50-60см.но в реалност я нямяше никъде. С една дума се правих на гъзар пред другите , но в реалност НИЩО. това е . Продадох я! Сега нещата са други . Няма нищо с въздушното . При ръчен грунд на дупките несвири , а в същото време дава тези дълбочине за които съм писал. Няма въздушно. Всичко е закопано. Досега не съм споменал за бг. производител и няма да спомена , но мисля , че нещата са на друго ниво. Единствено ме притеснява на замърсени почви и урудени, но там настройките на автоматичен грунд не са пипнати. За мен истина за теб лъжа. Двамата бг.производители отдавна искаха да направят този експеримент но несмееха , аз ги накарах едва ли не с изнудване. Оказа се резултата повече от положителен.Остава да ме черпят една бира.
Ти сега ме сещаш където преди се говореше за оня специалист от слащен , където отишъл у Монтана на обмяна на опит . Да не са тия двамцата измислили нов тип метал детектори та да имат тези резултати , може да са открили нов метод на детекция , не да са познатите индуктив баланс или пулс индукция. То когато се съберат повече глави стават чудеса , особено у монтанско
Toros Новобранец
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Вто Юли 10, 2012 12:39 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Абе пичове, няма ли админ да я изтрие тази тема. Тук на това място трябва да има "Купува-продава". Колегата AVGVSTVS 1 съвсем ни взе на мезе и взе да прави някому реклами от типа на тези по телевизията, дето три месеца ни питаха "Къде е Мунчо" и после хоп Мунчо пие бира Каменица - страхотна реклама,няма що! Темата да се трие, ако ли не AVGVSTVS 1 да си пуска цената - какво и за колко продава!
Гост Гост
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Вто Юли 10, 2012 1:00 pm
До Toros! Евала бе пич! Успя да ме разсмееш много яко. Мд е мой купен преди 3 г. за 400лв. и не се продава. Чети внимателно какво е писано по-горе. Просто споделих впечатленията си от работа на мд след подобренията. Това е . Иначе имаш доста хубаво чувство за хумор. Специални поздрави имаш от мен. Хареса ми изказването ти.
Toros Новобранец
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Вто Юли 10, 2012 1:19 pm
AVGVSTVS 1 написа:
До Toros! Евала бе пич! Успя да ме разсмееш много яко. Мд е мой купен преди 3 г. за 400лв. и не се продава. Чети внимателно какво е писано по-горе. Просто споделих впечатленията си от работа на мд след подобренията. Това е . Иначе имаш доста хубаво чувство за хумор. Специални поздрави имаш от мен. Хареса ми изказването ти.
Като не се продава що не си споделяш в "Благи приказки". Тук в "Купува продава" твоите измишльотини нямят място! Или просто ей така-веселичко и случайно си объркал мястото за постване.
Гост Гост
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Вто Юли 10, 2012 1:41 pm
Виж пич, явно умственият потенциал ти е малък или пък злобата ти е голяма едно от двете ти си избери, но този форум е затова да се споделят мнения, впечатления от работата на МД и още много други работи свързани с МД-те. Ти като новобранец явно си объркал форума и мисля , че мястото ти не е тук. Марш навън
Toros Новобранец
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Вто Юли 10, 2012 1:49 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Виж пич, явно умственият потенциал ти е малък или пък злобата ти е голяма едно от двете ти си избери, но този форум е затова да се споделят мнения, впечатления от работата на МД и още много други работи свързани с МД-те. Ти като новобранец явно си объркал форума и мисля , че мястото ти не е тук. Марш навън
Всичките тези приказки не обясняват защо си постнал съобщенията си не на правилното място. Прав си - форума е да се споделят впечатления свързани с МД. Но ти нищо не споделяш! Темата е "Купувам-продавам", но ти нищо не продаваш! Просто правиш другите на балами-това е! Хората се опитаха да ти го кажат по различни начини, а ти не го разбра! Е успех в нещото, което си мислиш, че правиш!
pantera Легионер
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Вто Юли 10, 2012 5:35 pm
Щом се касае за споделяне - какво е ровено/променяно/тунинговано/усъвършенствано/променяно??
plamenstannev Новобранец
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пет Юли 13, 2012 1:27 pm
Toros написа:
AVGVSTVS 1 написа:
Всичките тези приказки не обясняват защо си постнал съобщенията си не на правилното място. Прав си - форума е да се споделят впечатления свързани с МД. Но ти нищо не споделяш! Темата е "Купувам-продавам", но ти нищо не продаваш! Просто правиш другите на балами-това е! Хората се опитаха да ти го кажат по различни начини, а ти не го разбра! Е успех в нещото, което си мислиш, че правиш!
Мисля че машината е на ЕРХАН и Сие от Шумен, той започна такава разработка не отдавна.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Сря Юли 17, 2013 11:21 am
Е,каква стана тя накрая,след една година още да чакаме клипа със 20-сте ст.на 45 см.
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Сря Юли 17, 2013 1:15 pm
Няма начин Това са компютърни командоси, на практика няма резултат нито клип.Би било интересно да се види и не е голяма работа да се заснеме такъв клип, било то и в горещо време и покрай змии...Моя деус лови 20 стотинки на 1 метър, НО трябва да са престоели в земята мин 1000 години за да се образува ехо ефект от оксидацията на метала и имам специална хакерска програма, която засича това Ще заровя ей сега едни и след 1000 години ще снимам да докажа