Колеги възможно ли е металдетектор да хване 20ст на 45 см реална дълбочина на неурудена почва и в същото време уреда да се държи спокойно без излишни звуци? С една дума като с автоматична настройка. Има ли такъв уред?
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Нед Юли 08, 2012 9:59 pm
Има,GPX сериите,за монетарите мисля,че е мечта на всеки търсач.
Гост Гост
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Нед Юли 08, 2012 10:22 pm
Не си правя реклама, но колега моя уред вече е такъв и то българско производство. Няма да спомена марката , но това е истина. След няколко подобрения от страна на производителя имах заровени нишани от преди 5 месеца /20 ст на около 31-32см/ сега ги дава на 45см. Говорим за ръчно грундиране и на неурудени почви. Почвата в момента е скала неможеш с кирка да я пробиеш. Толкова е суха. Представям си , ако е влажна сигурно на 50см ще го даде сигнала. За вас лъжа за мен истина. Иначе го пробвах на спокоен ход няма разлика и няма излишни шумове. Работи си както преди. Браво майстори/мн.ч/!
Последната промяна е направена от AVGVSTVS 1 на Нед Юли 08, 2012 10:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Нед Юли 08, 2012 10:35 pm
Е сега,ако не искаш да те затрупат с лични дай малко инфо,или да званиме на бай Миладин и компания.
Гост Гост
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Нед Юли 08, 2012 10:55 pm
Колега писна ми да влизам в словесна война с други колеги , но просто искам да спомена , че това което написах е истина. Не продавам уреди на никой, далеч съм от рекламите на бг. производителите. Единственото което искам да кажа е че това което написах е истина. Уреда е малко по тежък/защото е с допълнителни батерии/не съм го изпитал на 100% сигурно има да се донастрои , но това е истината . Нишаните съм ги записал и сега ги сверявям по тях . Също около 2 часа търках,но няма разлика от преди когато беше автоматик. Само дълбочината е огромна. Близо около 30% повече.
bekos Легионер
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Нед Юли 08, 2012 11:47 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Колега писна ми да влизам в словесна война с други колеги , но просто искам да спомена , че това което написах е истина. Не продавам уреди на никой, далеч съм от рекламите на бг. производителите. Единственото което искам да кажа е че това което написах е истина. Уреда е малко по тежък/защото е с допълнителни батерии/не съм го изпитал на 100% сигурно има да се донастрои , но това е истината . Нишаните съм ги записал и сега ги сверявям по тях . Също около 2 часа търках,но няма разлика от преди когато беше автоматик. Само дълбочината е огромна. Близо около 30% повече.
Е честито колега за тези 45 см.Ние ще продължаваме да си търсим на 30 см.
Гост Гост
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Нед Юли 08, 2012 11:59 pm
Благодаря!
stoio Новобранец
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 12:29 am
Лъжльо
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 12:46 am
AVGVSTVS 1 написа:
Благодаря!
Виж сега Августинчо. И аз имам апарат с който ще ти хвана тези 20 ст.и на 49 сантиментра-НО КОГАТО ЗНАМ КАДЕ СА ЗАРОВЕНИ И ТО ТОЧНО . Когато ти излезнеш в някоя орана нива никога няма да имаш задача-намерете в този квадратен метър трите монети от 20 стотинки заровени на 45 сантиметра. А когато не ги знаеш каде са и когато монетата е на 45 см.в земята - първо трябва да минеш над нея и не само да минеш .да минеш под определен ъгъл и начин - и не само това - ами и да я "закачиш" и не само да е закачиш - както се казва да я вкатриш - ами трябва и да я чуеш-и тн...и тн.... Така че не хвали полигона дето си си го направил-грабвай си машината в някоя угар и ги кърти монетите на 45 санта- ще си като първа ръка домати за износ. И после ни напиши какви успехи имаш в дълбочината. Поздрави
Гост Гост
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 7:36 am
До BA4O KOLIO. Напълно си прав за това което си го написал. Има желязна логика, защото много често и аз във форума подържам мнение като твоето, но ако си прочел внимателно аз написах "нишан" на 45см. Така също и , че не е работено с уреда на полеви условия достатъчно дълго, за да хвана нещо на 45см. Просто споделих първите си впечатления и. Искам да кажа още , че уреда е много по категоричен. Дава сигналите ясно и отчетливо/и то на тази суха почва/,пък кой какво иска да пише.Нали този форум е затова. Важното е , че аз съм доволен.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 12:53 pm
Миладин яко е ЪПгрейднал машините значи ЕВАЛА...Есента ще поръчам!!! Иначе 20 ст като се има впредвид некачествения материал...представям си динара как ли ще го бара хммм...те тва следва
alabala Легионер
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 3:33 pm
hagemon4o написа:
Миладин яко е ЪПгрейднал машините значи ЕВАЛА...Есента ще поръчам!!! Иначе 20 ст като се има впредвид некачествения материал...представям си динара как ли ще го бара хммм...те тва следва
Най-малко на метър два ще лови...
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 3:39 pm
alabala написа:
hagemon4o написа:
Най-малко на метър два ще лови...
И малко повече...
comander Цезар
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 5:30 pm
AVGVSTVS 1 написа:
До BA4O KOLIO. Напълно си прав за това което си го написал. Има желязна логика, защото много често и аз във форума подържам мнение като твоето, но ако си прочел внимателно аз написах "нишан" на 45см. Така също и , че не е работено с уреда на полеви условия достатъчно дълго, за да хвана нещо на 45см. Просто споделих първите си впечатления и. Искам да кажа още , че уреда е много по категоричен. Дава сигналите ясно и отчетливо/и то на тази суха почва/,пък кой какво иска да пише.Нали този форум е затова. Важното е , че аз съм доволен.
че то сухата почва е раи за миндилите,приVLFне гониш проводимост.при PI е добре да е влажно.
ztec Консул
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 6:11 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Не си правя реклама, но колега моя уред вече е такъв и то българско производство. Няма да спомена марката , но това е истина. След няколко подобрения от страна на производителя имах заровени нишани от преди 5 месеца /20 ст на около 31-32см/ сега ги дава на 45см. Говорим за ръчно грундиране и на неурудени почви. Почвата в момента е скала неможеш с кирка да я пробиеш. Толкова е суха. Представям си , ако е влажна сигурно на 50см ще го даде сигнала. За вас лъжа за мен истина. Иначе го пробвах на спокоен ход няма разлика и няма излишни шумове. Работи си както преди. Браво майстори/мн.ч/!
искам да напиша нещо но стоя и се чудя как да го обясня,защото като гледам какви глупости пишеш явно ти е малко капацитета. Незнам какво кара хората като тебе да пишат такива глупости а тези дълбочини дето си ги написал са в някой твой сън. Като се появят такива хора като тебе направо ми писва от форумите.
Вие тука в този форум я се стегнете малко,никаква цензура,всеки си пише глупости.нали форума е за да се научи нещо или да вземеш най точния съвет.Стига се гледали само как да спечелите някой лев и да титолирате определени хора. Има няколко индивида като този тука дето си ги бращолеви а сериозните и знаещи хора мълчат и то защото им е писнало от ръководството на този форум и как те се грижат за него. Владо ти поне си в час с машините.Аз ако бях на тебе веднага отивам при този на частни уроци как се прави апарат. Микроне и ти заминавайте и се учете как става,че то толкова време сте в играта а тези резултати не сте ги стигнали. абе как може да се допускат такива малоумници.баси и форума....................
laki Консул
Заглавие: по темата Пон Юли 09, 2012 6:22 pm
Августе не ходи толкова по слънцето-не ти се отразява добре.
Гост Гост
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 6:35 pm
Ей пичове плямпайте си каквото искате , но за вас лъжа за мен истина. До преди 12.04.1961.год. никой , не е вярвал , че човек ще излети в космоса сега се организират срещу 25млн.лв екскурзии. Значи 51 год. сте назад, дори и друг пример ще ви кажа теорията на Айнщайн се разбира от учените 50г. след нейното написване, дотогава са го смятали за луд Завистта е огромна. Повече няма да коментирам оставам сами да развиете добре темата , защото има доста теоретичечски подготвени хора.
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 6:40 pm
Явно информацията за тези дълбочни се шири много преди писнето във форума,заюото имам бас със един/колега/,който твърди,че има уред който лови,хваща кокто искате така го наречете 50 ст на 50 см.Баса ми е за 1000.оо лв ако ги хване на бряг.Сега чакам да видя чудото.Говорим за монетар с дискриминация.
кирката Консул
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 9:01 pm
Пусни един клип да видим,изкопай една дупка на 45 см,на джоб и зарови дупката (Ако си пич и държиш на твоите изказвания ще го направиш) 20ст на 45см
Гост Гост
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 9:10 pm
И това ще стане. Нека първо да го пробвам по-сериозно , защото на тия жеги, треви и змии никъде неможеш да мръднеш. Ще ме разбереш , ако си истински търсач.Просто за момента терените непозволяват това
кирката Консул
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 9:13 pm
Кой е майстора на МД
Siromahus Новобранец
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 9:59 pm
Ако машината е гъдулка 20см ОО може да хване 20ст на 45см на нормална почва.
Гост Гост
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 10:09 pm
Колеги спрете да гъдаете- машината има автоматичен грунд и вече ръчен грунд с допълнителна екстра.Може да се каже ръчен грунд нормален и ръчен грунд"турбо". Така мога да опиша най-просто новата опция. Забележете при ръчен грунд турбо дълбочината скача с около 8-10см. повече от ръчния грунд нормален. това е . Радвам се , че най-после и аз имам МД като много скъпите , но на много по- ниска цена. Успех на всички!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 10:35 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Не си правя реклама, но колега моя уред вече е такъв и то българско производство. Няма да спомена марката , но това е истина. След няколко подобрения от страна на производителя имах заровени нишани от преди 5 месеца /20 ст на около 31-32см/ сега ги дава на 45см. Говорим за ръчно грундиране и на неурудени почви. Почвата в момента е скала неможеш с кирка да я пробиеш.
и като махнеш 20-тя стотинки , машината пак издава звук, нали така !!! опитай на по-голяма дълбочина сигурен съм че пак ще чуваш некви звуци
:
Гост Гост
Заглавие: Re: 20ст. на 45 см Пон Юли 09, 2012 10:49 pm
Здравейте , Господине! Ако това сте Вие на снимката мойте чест и почитания . Виждам ,че сте доста по-възрастен от мене и затова приемете моето уважение като по-старши.Човека който ми я прави ми казва постоянно , че аз съм му най-капризният клиент. Сам си направете извода. Няма го този шум. Нали я пробвах. Знам ,че не Ви се вярва , и на мен не ми се вярваше , но това е истината. Държа да подчертая , че двама майстори я правиха не един. ИДЕИТЕ СА И НА ДВАМАТА.