Заглавие: Поздрави на всички търсачи от Флорида. Пон Юли 02, 2012 5:59 pm
Здравейте колеги.Нов съм в този форум и се надявам че побликувам на правилното място. Както и да е,чета с голям интерес мненията и съветите ви относно нашето хоби. Да се надяваме,че скоро думата металдетектор няма да звучи мръснишки в ушите на управляващите. Споделям с вас видео,което заснех вчера,на плажа на Маями. Малко е дълго но се надявам да ви хареса. Също така имам въпрос към всички,които правят машини: Можете ли да направите дълбокотърсещ металдетектор,които да работи в солена вода и да несе влияе от черен пясък? Имам пазар за такава машина тук във Флорида.
Жалко не ми е позволено да побликувам : New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
neliobolcheva Новобранец
Заглавие: Re: Поздрави на всички търсачи от Флорида. Вто Юли 03, 2012 2:57 pm
nikolay.r.malchev написа:
Здравейте колеги.Нов съм в този форум и се надявам че побликувам на правилното място. Както и да е,чета с голям интерес мненията и съветите ви относно нашето хоби. Да се надяваме,че скоро думата металдетектор няма да звучи мръснишки в ушите на управляващите. Споделям с вас видео,което заснех вчера,на плажа на Маями. Малко е дълго но се надявам да ви хареса. Също така имам въпрос към всички,които правят машини: Можете ли да направите дълбокотърсещ металдетектор,които да работи в солена вода и да несе влияе от черен пясък? Имам пазар за такава машина тук във Флорида.
Жалко не ми е позволено да побликувам : New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
Не могат да ти направят такава машина.Ганьовците тук цапват от някъде схема на детектор и правят.За пулсиндуктивен подводен апарат се иска повече.
pantera Легионер
Заглавие: Re: Поздрави на всички търсачи от Флорида. Вто Юли 03, 2012 4:52 pm
И кое е това повече, което се иска?
nikolay.r.malchev Новобранец
Заглавие: Re: Поздрави на всички търсачи от Флорида. Сря Юли 04, 2012 5:01 am
neliobolcheva написа:
nikolay.r.malchev написа:
Не могат да ти направят такава машина.Ганьовците тук цапват от някъде схема на детектор и правят.За пулсиндуктивен подводен апарат се иска повече.
"Що така бе Миме" Отзивите тук в Сащ относно Българските детектори са доста положителни. Все почесто се говори във форумите за машини произведени в БГ. Имам предвид NEXUS BLISTOOL GOLD MASK.
gog Консул
Заглавие: Re: Поздрави на всички търсачи от Флорида. Съб Юли 07, 2012 2:25 am
И обикновен пулсиндуктивен апарат не можат да направят които да работи с малки глави.
nikolay.r.malchev Новобранец
Заглавие: Re: Поздрави на всички търсачи от Флорида. Съб Юли 07, 2012 6:25 am
gog написа:
И обикновен пулсиндуктивен апарат не можат да направят които да работи с малки глави.
Ерик Фостер беше Гурото на пулс машините ама се пенсионира и си продаде схемите на улаитс електроникс и сега те разработват ТДИ версиите ама да видим какво ще излезе. Говорисе че може би ще има машина,която да дескриминира и да е пулсиндукционна. Аз очаквам с голям интерс машината на един полски колега.Хибрид между пулс и ВЛФ детектор. ТоЙ очаква патента да му излезе и ще побликува повече инфо.
Гост Гост
Заглавие: Re: Поздрави на всички търсачи от Флорида. Съб Юли 07, 2012 4:44 pm