Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Пет Юни 29, 2012 10:23 pm
Бре, Гоше, кой е тоя майстор дето ти е предавал занаят Кажи му да си скъса дипломата Особено пък в твоя оруден Балкан с монетар ще биеш рамката когато цъфнат теменугите
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
siltal Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Пет Юни 29, 2012 11:41 pm
pechkata написа:
То и у БГ са вадени находки с Голден маск - ама не смеем да ги показваме заради железните закони на парламента... И да подчертая Голден маск е единствения детектор който чува сигнал на полигон правен за тестване на рамка 1500 монети на 90см. без съд - рамката не ги чува в режим на търсене...
Голден маск 3 са много добри машини но само за бразда имам 3 от тях за горно търсене се представя добре в леки и незамърсени почви види ли тежка почва мълчи в оризище денар на 10 см го мълчи тя 90 см стават само на полигон пак казвам добри машини но далече все още от фабричните.
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Съб Юни 30, 2012 7:30 am
Според мен почти всяка чашина е добра .Зависи дали ти е на късмет и как се погоди.
gog Консул
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Съб Юни 30, 2012 9:08 am
imperio написа:
Бре, Гоше, кой е тоя майстор дето ти е предавал занаят Кажи му да си скъса дипломата Особено пък в твоя оруден Балкан с монетар ще биеш рамката когато цъфнат теменугите
Тук от форума се уча Балканджиите сме малко тука в Империо Орудено е но към до 1000м надморска височина
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Съб Юни 30, 2012 12:39 pm
siltal написа:
pechkata написа:
То и у БГ са вадени находки с Голден маск - ама не смеем да ги показваме заради железните закони на парламента... И да подчертая Голден маск е единствения детектор който чува сигнал на полигон правен за тестване на рамка 1500 монети на 90см. без съд - рамката не ги чува в режим на търсене...
Голден маск 3 са много добри машини но само за бразда имам 3 от тях за горно търсене се представя добре в леки и незамърсени почви види ли тежка почва мълчи в оризище денар на 10 см го мълчи тя 90 см стават само на полигон пак казвам добри машини но далече все още от фабричните.
Далеч са от кои фабрични ? То освен да притежаваш ГМ трябва да знаеш кое копче за какво е След като имах възможност да изпробвам (заедно със собственика) един Е-ТРАК на дълбочина, стабилност и пробиване на орудяване мисля че много хора имат халюцинации относно качествата на Майнлаб.... За мен от фабричните машини XP е номер 1 !!!
Magikman Консул
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Съб Юни 30, 2012 1:00 pm
Напълно съм съгласен с тебе за ХР-то!И с пита 27 см. е желязно!
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Съб Юни 30, 2012 3:21 pm
Съгласен съм с теб Владо за XP-тата ,но не мислиш ли че и новите модели Deus-си особено тези които ги продава Светльо от М-детекторса ,са също толкова добри колкото и Gold Maxx Power-ра.
siltal Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Съб Юни 30, 2012 4:34 pm
Golden Mask написа:
siltal написа:
pechkata написа:
Далеч са от кои фабрични ? То освен да притежаваш ГМ трябва да знаеш кое копче за какво е След като имах възможност да изпробвам (заедно със собственика) един Е-ТРАК на дълбочина, стабилност и пробиване на орудяване мисля че много хора имат халюцинации относно качествата на Майнлаб.... За мен от фабричните машини XP е номер 1 !!!
тези сам имал с тези сам го сравнявал mejdy дръгото мyскетара ми е разтягал тръба с телефонни кабели н а1.5 м в Пловдивско специално с мъскетара сам го сравнявал ежедневно чyва около 60% от сигналите my тези тестове дето ги правите са пълна глъпост знаеш ли аз как правя тестовете всеки сигнал се проверява на самото селище от няколко масчини преди да бъде изкаран всичко останало е ташак.когато направите масчина да лови динара на 30 см във всички поцви то аз съм първият дето сте я е къпя ако сте да е 5000 лева и понеже си много отворен ще ти кажа нещо не всички масцини са ти еднакви правиш и много боклуци които се опитваш да пробъташ преди няколко години беше докарал в Пазарджик 10 бандита 2 Борио златара да ги продава личнo къпих едната и после я върнах тая пратка май беше за младите търсачи нали са сещаш че не съм от тия балъци и това дето го пиша и го знам навремето ми е стръвало доста средства айде с здраве и когато напрвиш машината която искам да се обадиш.Петър
грешките са от кирилизатора ...... и повече безплатни съвети и критики не давам .
siltal Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Съб Юни 30, 2012 4:43 pm
Mysketer .tesoro euro sabre ,cibola,fisher 1266,soverein gt
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Съб Юни 30, 2012 6:08 pm
siltal написа:
Mysketer .tesoro euro sabre ,cibola,fisher 1266,soverein gt
За тези апарати които си изброил могат да чуват сигнали само на бавен ход - след като сигнала е чут от друг детектор... Голден маск ги превъзхожда по бързина и дълбочина в пъти - че са по дълбоки от Маската ги разказвай на някой който не е работил със тези детектори... Голден маск 3 производство след 2010г. работи на всички терени с лекота...
pantera Легионер
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Нед Юли 01, 2012 6:41 am
Пич, ти вярваш ли си ги тия приказки дето ги разправяш?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Нед Юли 01, 2012 5:52 pm
siltal написа:
когато направите масчина да лови динара на 30 см във всички поцви то аз съм първият дето сте я е къпя ако сте да е 5000 лева
http://www.laboutiquedufouilleur.com/product_info.php/cPath/78_110/products_id/1311 Чукни на видео и гледай как лови денар на 50см...
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Нед Юли 01, 2012 7:26 pm
pechkata написа:
siltal написа:
когато направите масчина да лови динара на 30 см във всички поцви то аз съм първият дето сте я е къпя ако сте да е 5000 лева
http://www.laboutiquedufouilleur.com/product_info.php/cPath/78_110/products_id/1311 Чукни на видео и гледай как лови денар на 50см...
печка ти на тва вярваш ли ша фани севера на 50 санти ама друг път ако има капчка от буркан връкава може
zina80 Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Нед Юли 01, 2012 7:54 pm
В малкото си свободни дни ходя с мъжа ми да търкаме имам понятие донякъде от детектори но това според мен са нагласени резултати направени за реклама.
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Нед Юли 01, 2012 8:30 pm
нещо започна "оливане" величаене и накрая - о боже 50см. изходът е пийте по - често вода , за притежателите на ГМ - дестилирана до преминаване на симптомите.
imperio Цезар
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Нед Юли 01, 2012 9:10 pm
pechkata написа:
siltal написа:
Николайчо, имаш чувството че не си лош човек. Защо насила караш хората да те вапцат в червено?
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
vesco Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Нед Юли 01, 2012 10:19 pm
VIKING написа:
pechkata написа:
siltal написа:
печка ти на тва вярваш ли ша фани севера на 50 санти ама друг път ако има капчка от буркан връкава може
ми защо чакат да се изоре питаи владо дали е направил такав феномен
vesco Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Нед Юли 01, 2012 10:31 pm
pechkata написа:
siltal написа:
работех с миладинка с колегата работехме поне 1 година тои беше с гм не виждах разлика ваздушно го бия и не забравяите че от един тип машина може да има разлика голяма
ASPARUH781 Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Нед Юли 01, 2012 11:39 pm
Колега Vesco,виждам че много разбираш от детектори,затова ще ти кажа ,че има детектори които работят въздушно и такива които работят в земята,ти май с тая миладинка си правиш излети на чист въздух
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Пон Юли 02, 2012 1:05 am
vesco написа:
VIKING написа:
pechkata написа:
siltal написа:
ми защо чакат да се изоре питаи владо дали е направил такав феномен
да бе то ако можеше отдавна владо щеше да му се качи на гърба ма оня Амедчо
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Пон Юли 02, 2012 7:58 am
ASPARUH781 написа:
Колега Vesco,виждам че много разбираш от детектори,затова ще ти кажа ,че има детектори които работят въздушно и такива които работят в земята,ти май с тая миладинка си правиш излети на чист въздух
-Кат ти гледам коментарите май ти си от новопоявилите се въздушни търсачи тук.То всъщност Николайката мн.добре ги знае нещата ма нали пустите дистрибуторски задължения взеа да го носат и него в сферата на фантастиката.......
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Пон Юли 02, 2012 9:24 pm
За миладинките, ами че те са класика в жанра.
ASPARUH781 Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Пон Юли 02, 2012 10:34 pm
Станчо,като си джадай в чата,дали си и толкова добър търсач.И не съди за участницити в чата по броя на мненията им.Защото по броя на твойте ти май си драскач,а не търсач
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Пон Юли 02, 2012 11:44 pm
siltal написа:
Golden Mask написа:
siltal написа:
pechkata написа:
преди няколко години беше докарал в Пазарджик 10 бандита 2 Борио златара да ги продава личнo къпих едната и после я върнах тая пратка май беше за младите търсачи нали са сещаш че не съм от тия балъци и това дето го пиша и го знам навремето ми е стръвало доста средства
На Борето никога не съм давал по 10 машини, давах ги на друг, после стигаха до него.. и ви ги продаваше на двойна цена.... Всичко това се случваше 1998-2000г., т.е. преди доста години
siltal написа:
...когато напрвиш машината която искам да се обадиш.Петър
Дай ми телефон на Л.С. в сряда имам малко работа в Пазарджик, ако си навитак за малко безплатни уроци ? И си носи тия машини дето мислиш че са добри
ASPARUH781 Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Вто Юли 03, 2012 12:18 am
И на мене ми се иска да присъствам в тая схема,но утре изчезвам за малко навън, но ще съм доволен да следя резултатите в чата,стига опонентите на Маската да не са ,,заети,,тогава