от къде се сети да сложиш тия неща , на Петрончо му затрептя горната джука от възхищение сега ще дръпне един дълъг професорски пост
charon Цезар
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Сря Юни 27, 2012 2:44 pm
Ами то си е за възхищение,не всеки ден се виждат такива находки.
Viver est militare!
Гост Гост
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Сря Юни 27, 2012 3:16 pm
Поздравления! Който го може го може. И не го е срам да застане пред хората с открито лице. Това е ! Не ви правя четки, но ме кефи , че като бг.производител се развивате към по-добро, а не се инатите и стоите като магаре на мост и се мислите , че сте най-велики, само , че в очите на слепите.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Сря Юни 27, 2012 3:20 pm
То и у БГ са вадени находки с Голден маск - ама не смеем да ги показваме заради железните закони на парламента... И да подчертая Голден маск е единствения детектор който чува сигнал на полигон правен за тестване на рамка 1500 монети на 90см. без съд - рамката не ги чува в режим на търсене...
adminn Admin
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Сря Юни 27, 2012 3:33 pm
Поздарви на Голдън Маск Това е супер реклама и то по BBC
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Сря Юни 27, 2012 9:55 pm
от къде се сети да сложиш тия неща , на Петрончо му затрептя горната джука от възхищение сега ще дръпне един дълъг професорски пост
recordmanчоооо , и там още с разните си никове зад които се криеш , много прозира да знаеш , че си на управленско ниво във федерацията и най-вероятно търговец изпитващ силни затруднения в продажбите и се превърнал в гръмогласна клакьорка на определени детектори . Не мислех да вземам отношение , но щом държиш ще се изкажа и ще те разочаровам . Радостта ти е преждевременна и твоя гуру голден маск не знам откъде на къде му хрумна , че тази находка е намерена с неговия детектор , той става да хване 20 ст. на 25 см. , но не и такава находка. Много ясно на видеото се вижда в рова , че човек търси с такъв апарат , но това са дошлите след това археолози ,които вадят съкровището след като вече е локализирано от така наречените ентусиасти. Нормално е за тях да закупят такъв апарат , след като знаем , че навсякъде археолозите са с ограничени бюджети и трябва да спестяват и затова са купили най-нисък клас уред. Така че драги recordmanчоооо , гледай пък на тебе да не се разтрепера долната джука от яд , това е действителността , тази находка е локализирана най вероятно с кантара на уайтс , както се вижда на другия клип , да се присвояват заслуги без покритие на някой хора е силно прекалено.
П.П. Да се твърдят неща ,които са очевидно неверни , това се нарича манипулация и не прави чест , можеше да пусне темата така - голден маск мина до големите пари и ги помириса благодарение на дълбочинните детектори , с които винаги трябва да върви в комплект .
recordman Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Сря Юни 27, 2012 10:28 pm
Навсякъде археолозите биле с ограничени бюджети тъц ,тъц , тъц - и в Англията ли са с ограничени ве Петрончо тъц тъц ако се напънеш още малко и ще се събудиш търсач да не казвам imaniar
ASPARUH781 Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Сря Юни 27, 2012 10:34 pm
Ей смешник,ти какво си постигнал и в каква област ,че даваш такива коментари за ,както и се вижда вече, на световно ниво на най добрия Български продукт . Маската на Владо се доказа за пореден път...смешко
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Сря Юни 27, 2012 11:17 pm
Браво на англичаните, проработил им е късмета. Такава голяма находка на половин метър, за който и да е детектор ще е излагация да не я хване
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Сря Юни 27, 2012 11:21 pm
Разлаяха се верните кучета , та нали им хвърлиха няколко безплатни детектора така за глас . Само липсват ганди,гунди,гулам,циглер и бекембауер , ама и те ще се явят .
ASPARUH781 Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Сря Юни 27, 2012 11:34 pm
Първо находката,както се вижда на клипа е поне на 1.50 и верните кучета СМЕШКО не са, защото са Ганъовци като тебе, които само завиждат на успехите на другите, а реалисти които работят с добра техника СМЕШНИК
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Чет Юни 28, 2012 12:34 am
Golden Mask написа:
Petronii, Petronii май те е яд че си жив ... Както и да е, май ще стане същия спор като навремето с маската, кой детектор я е намерил, дали бандито 2 или друг. Важното е че на клипа се вижда Golden Mask, с него вадят парите и това по BBC А от сутринта имам към стотина поръчани машини Май няма да се ходи на второ море
Ми пожелавам ти успех , не се шегувам , но бъди коректен , не с дребни трикове и неверни неща.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Чет Юни 28, 2012 12:41 am
Petronii написа:
Golden Mask написа:
Petronii, Petronii май те е яд че си жив ... Както и да е, май ще стане същия спор като навремето с маската, кой детектор я е намерил, дали бандито 2 или друг. Важното е че на клипа се вижда Golden Mask, с него вадят парите и това по BBC А от сутринта имам към стотина поръчани машини Май няма да се ходи на второ море
Ми пожелавам ти успех , не се шегувам , но бъди коректен , не с дребни трикове и неверни неща.
Трикове не прилагам, не съм в цирка ! Ако не вярваш може да пробваш това което казвам и показвам за Golden Mask на живо, на някой събор !
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Чет Юни 28, 2012 1:03 am
Golden Mask написа:
Трикове не прилагам, не съм в цирка ! Ако не вярваш може да пробваш това което казвам и показвам за Golden Mask на живо, на някой събор !
Нещо на съборите членовете на федерацията много лошо гледат другите , а и ако пак раздаваш детектори само на тях няма смисъл да се ходи , да измислят някаква друга система . За сега съм тотално разочарован от тях и в близко бъдеще не смятам да участвам ако няма някаква промяна в отношението към обкръжаващата ги среда.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Чет Юни 28, 2012 1:23 am
Petronii написа:
Golden Mask написа:
Нещо на съборите членовете на федерацията много лошо гледат другите , а и ако пак раздаваш детектори само на тях няма смисъл да се ходи , да измислят някаква друга система . За сега съм тотално разочарован от тях и в близко бъдеще не смятам да участвам ако няма някаква промяна в отношението към обкръжаващата ги среда.
Абе аз искам търсач да те направя, а ти пак келепира гледаш... !
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Чет Юни 28, 2012 1:42 am
Golden Mask написа:
Petronii написа:
Golden Mask написа:
Абе аз искам търсач да те направя, а ти пак келепира гледаш... !
Абе човек , не разбра ли най-накрая , че не ме интересува келепира като някой хора . Въпроса е принципен , наистина е дразнеща тази дискриминация и трябва да го разбереш . Не ми трябва детектор , имам два работещи и два разглобени ,нямат глави , единствено не бих отказал един маинлаб от по висок клас . Иначе не знам защо не вярваш , някой по горе каза че това е дребнавост и наистина е така , пренебрегваш другите търсачи и това повярвай води само до отрицателна реакция на болшинството върху тебе , щом това не те бърка добре . Но и преди го казах не е маловажен имиджа на марката , а така не го повдигаш ,а напротив, само кажи какво ти пречеше , ще та завалят няколко детектора , едва ли , остава само лошото впечатление .
gog Консул
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Чет Юни 28, 2012 11:27 am
pechkata написа:
То и у БГ са вадени находки с Голден маск - ама не смеем да ги показваме заради железните закони на парламента... И да подчертая Голден маск е единствения детектор който чува сигнал на полигон правен за тестване на рамка 1500 монети на 90см. без съд - рамката не ги чува в режим на търсене...
То рамка чували монети в дълбочина - дълбоко, освен железа
stoio Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Чет Юни 28, 2012 12:18 pm
не бе те рамките се правят за дирене на пирони вие освен рамката на прозореца друга виждали ли сте
Гост Гост
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Чет Юни 28, 2012 6:24 pm
По горе написаното от Petronii е вярно , според мен трябва да се раздават награди и на други търсачи , който не са членове на федерацията , защото сами знаете , че много от тях ги е страх открито да застанат като членове. Все пак живеем в една ненормална държава. А пък да гледат как едни с привилегие си играят играта и примерно им са по-слаби уредите от техните и в същото време нищо невзимат според мен е нечестно.
Селския Преторий
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Чет Юни 28, 2012 6:40 pm
AVGVSTVS 1 написа:
По горе написаното от Petronii е вярно , според мен трябва да се раздават награди и на други търсачи , който не са членове на федерацията , защото сами знаете , че много от тях ги е страх открито да застанат като членове. Все пак живеем в една ненормална държава. А пък да гледат как едни с привилегие си играят играта и примерно им са по-слаби уредите от техните и в същото време нищо невзимат според мен е нечестно.
Що мислиш,че членовете на Федерацията не ги е било страх ?
gandi Новобранец
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Чет Юни 28, 2012 6:44 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Абе хора информирайте се по добре . Само един брой Golden Mask беше спечелен чрез томбола в която участваха само членове на БНФМ другите 4 бр. металдетектори бяха спечелени чрез състезание ( откриване на монета ) и чрез танци ( най колоритен танцьор )без оглед кой член на БНФМ и кой не . Наградата уикент за двама също никой не е питал кой член кой не е мисля , че спечелилия не беше член на БНФМ . Само за томболата беше ограничението всъщност .
gog Консул
Заглавие: Re: Най-голямата находка открита с Golden Mask Пет Юни 29, 2012 10:13 pm
stoio написа:
не бе те рамките се правят за дирене на пирони вие освен рамката на прозореца друга виждали ли сте
Много слабо са чуствителни към някои видове монети в куп, кована -нагрявана мед, някои видове алумимии.Силата на рамките е или много добре хващат, железа, медни платки, бирени кутии. Добре направен БГ монетар е много по добър от всяка рамка
Много хора се заблуждават че рамката пробива на дълбоко, да това е вярно но за много едри предмети но тези едри предмети са от сегашно време