Здравейте нов съм и затова да попитам някой с опит да ли знае това нишан ли е или естествено образование,благодаря ви предварително.
Гост Гост
Заглавие: Re: Малко помощ Вто Юни 26, 2012 3:37 pm
Има вероятност да е,но потърси и други в радиус от 30 м
ozzy Новобранец
Заглавие: Re: Малко помощ Вто Юни 26, 2012 3:55 pm
Има на около 60 - 70 метра по пряка линия,може и 100 да са не съм обръщал внимание
ozzy Новобранец
Заглавие: Re: Малко помощ Вто Юни 26, 2012 3:58 pm
Забравих да добавя,по пряка линия защото има между двете места една рекичка и заобиколно стават повече.
ozzy Новобранец
Заглавие: Re: Малко помощ Чет Юни 28, 2012 1:24 pm
Ето снимки на другите знаци
LilSaint05 Новобранец
Заглавие: Re: Малко помощ Вто Юли 03, 2012 1:38 pm
Този кръст може да е тапа трябва да се види или около него
bybyboys Легионер
Заглавие: Re: Малко помощ Нед Авг 19, 2012 5:06 pm
LilSaint05 написа:
Този кръст може да е тапа трябва да се види или около него
Колега нов съм и от доста време чета форума за да науча това онова и наистина е много полезен. Искам да попитам би ли разяснил на непросветени като мене какво представлява тази тапа.
markos Преторий
Заглавие: Re: Малко помощ Нед Авг 19, 2012 9:16 pm
Тапата е кухо образувание измазано отгоре с хоросан който наподобява цвета на самия камък.Вътре се слага карта или пара която дава насоки към мястото където лежи голямата пара,нищо не видях на снимките което да прилича на нишан.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Малко помощ Нед Авг 19, 2012 11:02 pm
-Ъхъ,верно -Сал дето тия квадратни блокчета дето образуват кръста нещо не се сливат с околната скала...............................................
bybyboys Легионер
Заглавие: Re: Малко помощ Нед Авг 19, 2012 11:08 pm
Благодаря за обяснението markos вече разбрах какво е тапа. Та сега по темата виждал съм нещо като нишан но какво е вие можете да кажете.
Последната промяна е направена от bybyboys на Вто Авг 28, 2012 12:41 am; мнението е било променяно общо 1 път
markos Преторий
Заглавие: Re: Малко помощ Нед Авг 19, 2012 11:54 pm
Това е под пръстта не е това което което търсиш,когато намеря възможност ще кача пример.
bybyboys Легионер
Заглавие: Re: Малко помощ Пон Авг 20, 2012 12:02 am
markos написа:
Това е под пръстта не е това което което търсиш,когато намеря възможност ще кача пример.
Ами да но преди време не е било под пръста. Едни приятелчета си играли дни наред да го разгадаят та накрая решили до го заровят