Здравейте. Имам питане за следните уреди MD 3009 MD-3010 и MD 5002 . Някой работил ли е с тях. Дайте повече инфо ако може. Преди малко ги погледнах бегло в интернет. Досега не съм търсил въобще и не съм много наясно с доста от нещата, а пък и търговците завишават показателите. Както винаги проблемът е финансов- няма денги за по добри Мисля че за мд 3010 имаше питане във форума но както винаги мненията бяха различни. Това е лошото марки и модели много и всеки дава различни мнения за един и същи уред.Предварително благодаря
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: Въпрос за MD Чет Мар 12, 2009 6:11 pm
ABYSS написа:
Здравейте. Имам питане за следните уреди MD 3009 MD-3010 и MD 5002 . Някой работил ли е с тях. Дайте повече инфо ако може. Преди малко ги погледнах бегло в интернет. Досега не съм търсил въобще и не съм много наясно с доста от нещата, а пък и търговците завишават показателите. Както винаги проблемът е финансов- няма денги за по добри Мисля че за мд 3010 имаше питане във форума но както винаги мненията бяха различни. Това е лошото марки и модели много и всеки дава различни мнения за един и същи уред.Предварително благодаря
здравеи по добре си земи некоя бг машина штот аз сам тествал мд3010 и голяма скраб
ABYSS Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за MD Чет Мар 12, 2009 8:15 pm
Добре де каква бг машина и то добра за 250- 300 лв. Нов съм и в момента чета и се запознавам с материята
Гост Гост
Заглавие: Re: Въпрос за MD Чет Мар 12, 2009 9:54 pm
ABYSS написа:
Добре де каква бг машина и то добра за 250- 300 лв. Нов съм и в момента чета и се запознавам с материята
позаинтересуваи се каква е почвата по вашия краи,пак машинка после си търси.ако е по активно нещто на по ниска честота ти трябва.
imperio Цезар
Заглавие: Re: Въпрос за MD Чет Мар 12, 2009 10:02 pm
И да му е тежка почвата PI не може да вземе. Нали си казва човека до колко пари търси апарат. По-добре да изчака и да види дали ще излезе за продаване някой български втора ръка.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
ABYSS Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за MD Чет Мар 12, 2009 10:04 pm
Доколкото знам е слабо орудена. Главно ниви . Става въпрос за северна България
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Въпрос за MD Чет Мар 12, 2009 10:13 pm
къде в северна българия ?
Moharem Преторий
Заглавие: Re: Въпрос за MD Пет Мар 13, 2009 12:38 am
ABYSS написа:
Колега за таз цена мога да ти предложа кит, който ще те задоволи подобаващо. Пиши на лични при интерес.
ABYSS Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за MD Пет Мар 13, 2009 11:53 am
Благодаря за предложението но в момента само се информирам за различните модели. Мога да отделя и повече пари но има голяма вероятност в най скоро време да си загубя работата. Така че ако ще купувам това ще е най рано есента.
sc Про-Консул
Заглавие: Re: Въпрос за MD Пет Мар 13, 2009 12:04 pm
Това лято ще имаш БОГАТ ИЗБОР НА МАШИНИ
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Въпрос за MD Пет Мар 13, 2009 12:55 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Вто Сеп 13, 2016 2:48 am; мнението е било променяно общо 1 път
imperio Цезар
Заглавие: Re: Въпрос за MD Пет Мар 13, 2009 1:17 pm
Аз мисля че ще си е като всяка година. Доколкото вече имам някакви впечатления от лични разговори с колеги по повод новия закон, нещата отиват натам че една малка част ще си регнат машините. При принцип (пак от лични наблюдения) повечето от тези хора работят за кеф, имат западни апарати от среден и висок клас за които имат документи за притежание. Другата част от търсачите и иманярите (много по-голяма от първата) хич не ги интересува че има нов закон и изобщо няма да тръгнат да си продават апаратите за да се оттърват от тях. Особено пък на безценица.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Въпрос за MD Пет Мар 13, 2009 2:40 pm
imperio написа:
Аз мисля че ще си е като всяка година. Доколкото вече имам някакви впечатления от лични разговори с колеги по повод новия закон, нещата отиват натам че една малка част ще си регнат машините. При принцип (пак от лични наблюдения) повечето от тези хора работят за кеф, имат западни апарати от среден и висок клас за които имат документи за притежание. Другата част от търсачите и иманярите (много по-голяма от първата) хич не ги интересува че има нов закон и изобщо няма да тръгнат да си продават апаратите за да се оттърват от тях. Особено пък на безценица.
А наясно ли е някой колега къде в закона е дефинирано понятието археологическа разкопка и кое е археологически обект защото аргументите които четох че такова е всяко място където има останки от минали човешки дейности са меко казани смешни.Съгласен съм че почти навсякъде се срещат такива и по тази логика цяла България трябва да се обяви за такава барабар начело със Станишев и царя то не че той не е антика ама чак пък толкоз.Освен това важно е да знаем кога точно ще излезе правилника за приложение на този закон защото точно там ще стане ясно по какъв начин ще ни ебат.А колкото до регистрацията на апаратите от това по-голямо безумие едва ли може да се измисли и аз лично няма да си го регистрирам защото съм си го купил с фактура и в момента на покупката режимът на продажба е бил свободен.
sc Про-Консул
Заглавие: Re: Въпрос за MD Пет Мар 13, 2009 4:02 pm
АРХЕОЛОГИЧЕСКИ РАЗКОПКИ- място където др.ОВЧАРОВ и компания с помощта на тежка пътностроителна т ехника свалят пластове земна маса . А АРХЕОЛОГИЧЕСКИ ОБЕКТ-това са всички останали места в нашатаРОДИНА
ABYSS Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за MD Пет Мар 13, 2009 8:33 pm
Нищо не се знае. Сигурно ще бъде както сега. По главните иманяри по места се познават с тоя и оня а пък има и доста ченгета дето копат. Не забравяйте че идват и избори а пък и законите в България се сменят на всеки 2 седмици. Нашите малоумни управници и те не знаят какво правят. Всъщност законите ги гласуват 30-тина със чужди карти