Защо ми махнахте темата с която исках инфо? Па много големи станахте. Кога котлари станахте кога дупетата ви почерняха!
За обида една седмица в бан панела.Това форум за металдетектори а не да искаш инфо за калета и крепости.
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: ВЪПРОС Чет Окт 13, 2011 2:13 am
ми не са знае за кво си писал колега-гумата играе яко...метлата яко бръсне...
gaco bacov Новобранец
Заглавие: Re: ВЪПРОС Чет Окт 13, 2011 11:49 am
[quote="OFROAD"] Защо ми махнахте темата с която исках инфо? Па много големи станахте. Кога котлари станахте кога дупетата ви почерняха!
Прав си колега! Няма го вече старият интересен форум, тука всеки взе да се прави на мноооого интересен. От 20г. се занимавам с детектинга и от кат е почнал форума все следя нещата, но както сега никога не е било! Маи се замислям да се откажа и от нфедерацията като член.
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: ВЪПРОС Чет Окт 13, 2011 2:54 pm
от кога пък стана форум за металдетектори,не е ли за МЕТАЛДЕТЕКТИНГ???
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ВЪПРОС Чет Окт 13, 2011 4:41 pm
хах КОЛЕГАААА колега! гледам нещо са ти подвили опашката и на тебе !!!!! виде ли докъде я докарахме м ? трайси кротко че оня генерал има авери на всекъде А и друго дати кажем: незабравяй га намериш бъчвата с жълтиците, даги предадеш доброволно на мутрите опс на ВЛАСТИТЕ
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ВЪПРОС Съб Окт 15, 2011 1:01 am
-Правилно,въпросът не беше зададен резонно,тоест, според новите правила на мишковците.Иначе, макар че според мен не им се оттдава, Форумът в последно време си е за металдетектори, с леки опити да му се даде златотърсаческа-златодобивна насоченост:-За това и преобладават теми от рода на купувам-продавам-Бих посъветвал нашият офроудер-приятел да се обърне за инфо към форума на Даскаля-www.anticadavsdava.it -Все некой от Града на Вълците ще му отговори,даже и официално.......................................
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: ВЪПРОС Съб Окт 15, 2011 10:49 pm
[quote="stan960"] -Правилно,въпросът не беше зададен резонно,тоест, според новите правила на мишковците.Иначе, макар че според мен не им се оттдава, Форумът в последно време си е за металдетектори, с леки опити да му се даде златотърсаческа-златодобивна насоченост:-За това и преобладават теми от рода на купувам-продавам-Бих посъветвал нашият офроудер-приятел да се обърне за инфо към форума на Даскаля-www.anticadavsdava.it -Все некой от Града на Вълците ще му отговори,даже и официално....................................... [/quВСЪЩНОШСТ колега тоа линк де го даваш ,вчера го гледах-ми нема нищо в него ,мое да са ти приятели там -затворен форум -ако не се регнеш да не та знаят ко си ли кво?ТАКИВА ФОРУМИ АКО УВАЖАВАШ САМ СЕМНЕ СИ не ги давай-пълна боза е това колегата,умрел отвсекъуде-да го шибам и баш в даскал А ВАШИЯ ПРИЯТЕЛ-ЗАНИКЪВ не става
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ВЪПРОС Съб Окт 15, 2011 11:51 pm
Ми да, затворен е Форумът-За Гнусни предатели, обаче е пояснението-защо е затворен -Он Даскаля си има разни системи дето ти определят локацията одма и като види че си от Гнусно предателско место сал си обикаляш около кошарата и си блееш.........................
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: ВЪПРОС Съб Окт 15, 2011 11:59 pm
Затова има толко фенове Даскал е на новобранките
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: ВЪПРОС Нед Окт 16, 2011 12:00 am
stan960 написа:
Ми да, затворен е Форумът-За Гнусни предатели, обаче е пояснението-защо е затворен -Он Даскаля си има разни системи дето ти определят локацията одма и като види че си от Гнусно предателско место сал си обикаляш около кошарата и си блееш.........................
тва не го разбрах-кои са гнусните предатели бе колега -аз ли съм или това е затворена черта-а/,всъщност ако съм провокатоор и се регна щееч друго май -твоя прител даскала а го духа не ма кефи хич да му стъпя-пълен боклукнаверно сканирашт аипита а-или греша.ба си и ограниченията .подбирай си проиятелите колега.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ВЪПРОС Нед Окт 16, 2011 12:19 am
emilio написа:
- Се си мисля че май се поизхвърляш малко-Ако перифразирам думите на Викинг казани по горе,бих казал че- Феновете са му малко сигурно щото си подбира приятелите -И ако трябва да те допълня именно в отношението си към новобранките допусна грешки.
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: ВЪПРОС Нед Окт 16, 2011 1:05 am
stan960 написа:
emilio написа:
- Се си мисля че май се поизхвърляш малко-Ако перифразирам думите на Викинг казани по горе,бих казал че- Феновете са му малко сигурно щото си подбира приятелите -И ако трябва да те допълня именно в отношението си към новобранките допусна грешки.
знаеш ли колега -по-добре си легни и не перафразирай никого-твоя приятел даскала за чеп не става никъде ,не раз брах на кого са му малко приятелите-аз не искам приятели от никой тука-имам точни и такива катооо тебе нае ми треябват станчо.аре лека нощ. пич и не са прави на велик.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: ВЪПРОС Нед Окт 16, 2011 11:07 am
По принцип с Даскаля,бяхме нет приятели и се оказа че имаме некой и друг общ приятел от действителноста,сега не поддържаме връзка което не ми пречи обаче да защитавам обективното-Колкото до перифразирането-Перифразирам казаното от теб приятелю,не теб,ако схващаш разликата.И, ае ако обичаш не ми давай наклон на оная работа....................