Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
грунда lorenz МЕТАЛОТЪРСАЧИ miladinka Simplex врътка nexus prodavam нишани Coil tesoro kupuvam wave Fisher VANQUISH GOLD nokta TEKNETICS deus пират маск Minelab Майнлаб голден Spectrum mask

Има ли връзка между металдетектинга и брането на диворастящи гъби?

Go down 
+8
kafeto
VIKING
bobo
BA4O KOLIO
sitalk
don
Magikman
Mitbull
12 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
бобо
Джадай
Джадай

Има ли връзка между металдетектинга и брането на диворастящи гъби? - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Има ли връзка между металдетектинга и брането на диворастящи гъби?   Има ли връзка между металдетектинга и брането на диворастящи гъби? - Page 2 EmptyСря Ное 07, 2012 9:49 pm

stan960 написа:
Е на моьо Аватар съм си я -"Генерал Максимус" е веке на некой друг -Нема клониране,я съм чепат за таз работа..................... Laughing Laughing Laughing
Знам,знам,ма се пак да питам,че време разделно... Very Happy
Върнете се в началото Go down
stan960
Джадай
Джадай
stan960

Има ли връзка между металдетектинга и брането на диворастящи гъби? - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Има ли връзка между металдетектинга и брането на диворастящи гъби?   Има ли връзка между металдетектинга и брането на диворастящи гъби? - Page 2 EmptyСря Ное 07, 2012 9:52 pm

Времето е разделно за Слабите духом -Ние сме си още тука,седим си -Напук времето..................................
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли връзка между металдетектинга и брането на диворастящи гъби?   Има ли връзка между металдетектинга и брането на диворастящи гъби? - Page 2 EmptyЧет Ное 08, 2012 8:16 pm

stan960 написа:
Rgogo написа:
Very Happy Мдаааа интересен спор се развихрил lol!
А относно гъбарите за прикритие е добре дано само да познават гъбите че после е тегло Има ли връзка между металдетектинга и брането на диворастящи гъби? - Page 2 262951
-Я ги знам от манечок покрай баба ми,лека и пръст -Береш тва дет го знаеш и са разпознава по видими белези с физическо-химична проба..................................... Laughing Laughing Laughing

И ядлива гъба , когато е расла под консервена кутия в гората е много токсична. Това го знам от един доцент от Пловдив чиято специалност са гъбите! Very Happy

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Понякога за да бъде истинско приятелството  е  нужен и скалпел!!!

Има ли връзка между металдетектинга и брането на диворастящи гъби?
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Във връзка с обявата
» Малко Помощ във връзка със законите във европа
» Георги Пенев: Метеоритите са единствената ни пряка връзка с Космоса

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектинг Новини-
Идете на: