Заглавие: руски металдетектори Вто Май 01, 2012 7:45 pm
Колеги изкам да започна нова тема. Досега чувам за западни и български металдетектори. Някои знае ли дали руснаците правят металдетектори. Доста добри са в ракетостроенето, има доста хакери предполага се , че са и добри и в електрониката. Нека изкоментираме тази тема . Интересна ми е много. Който знае да пише по нещо.
Magikman Консул
Заглавие: Re: руски металдетектори Вто Май 01, 2012 7:57 pm
АКА Сигнум им е най-известният.Чукни в нета и ще прочетеш.
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
Гост Гост
Заглавие: Re: руски металдетектори Вто Май 01, 2012 8:07 pm
Видях клипа , но тава е въздушен тест.Има ли клип със заровени предмети в земята. Някой в българия има ли такъв металдетектор и ако има нека сподели мнение.
neliobolcheva Новобранец
Заглавие: Re: руски металдетектори Чет Юни 21, 2012 5:17 pm
Бил доста неспокоен.
charon Цезар
Заглавие: Re: руски металдетектори Чет Юни 21, 2012 7:07 pm
neliobolcheva написа:
Бил доста неспокоен.
Неспокоините показват най-добри резултати
Viver est militare!
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: руски металдетектори Чет Юни 21, 2012 7:10 pm
Те са добри в правенето на пушки и пр. а електрониката в ракетите и други важни неща беше с помощ от Франция.
brabra Новобранец
Заглавие: Re: руски металдетектори Пон Юни 25, 2012 4:24 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Колеги изкам да започна нова тема. Досега чувам за западни и български металдетектори. Някои знае ли дали руснаците правят металдетектори. Доста добри са в ракетостроенето, има доста хакери предполага се , че са и добри и в електрониката. Нека изкоментираме тази тема . Интересна ми е много. Който знае да пише по нещо.
Clone,Traker,Шанс (Chance),Кощей,Фазитрон SW- PI
КРОТ,Терминатор 3,Танго,Спектр,Anker-50 -IB
общо взето това е
drago_kuk Новобранец
Заглавие: Re: руски металдетектори Пет Авг 03, 2012 11:39 pm
AVGVSTVS 1 написа:
kakto vinagi napalno bezmislen vapros.Koi sa po dobri lada ili dodge? Nqma mnogo logika nali?Zavisi kakvo iska6 da vzeme6 i dali udovletvorqva nujdite ti,a?
Li4no moe mnenie:ima dobri ruski platformi no USA is way a head!
Гост Гост
Заглавие: Re: руски металдетектори Пет Авг 03, 2012 11:44 pm
Колега пиши на кирилица, защото трудно разбрах какво искаш да кажеш и админите ще ти сложат забрана . Какво ще кажеш за този клип http://vbox7.com/play:bd8385cb , не си мисли , че руснаците боб ядат. Това , че не се хвалят като американците незначи , че не са напред с материала.
Последната промяна е направена от AVGVSTVS 1 на Съб Авг 04, 2012 9:58 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: руски металдетектори Съб Авг 04, 2012 8:19 am
Колеги руснаците за мен са си много интилигента и борбена нация.Това,че не се представят в добра светлина с елекротинаката, не ги праща автоматично в бездната.Най-добре развитата страна в света, в сферата на оръжейната технология.Не напразно се страхуват по-големите страни в света от Русия.Извинявам се колега AVGVSTVS 1,че подкарах твоята тема в друга посока.Приятен ден на всички колеги.
Гост Гост
Заглавие: Re: руски металдетектори Съб Авг 04, 2012 9:58 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Колега пиши на кирилица, защото трудно разбрах какво искаш да кажеш и админите ще ти сложат забрана . Какво ще кажеш за този клип http://vbox7.com/play:bd8385cb , не си мисли , че руснаците боб ядат. Това , че не се хвалят като американците незначи , че не са напред с материала.
Защо червено ? Просто който и да е го сложил поне да се обоснове. Не , чи ми пука .
QNUS Консул
Заглавие: Re: руски металдетектори Съб Авг 04, 2012 10:19 pm
AVGVSTVS 1 написа:
AVGVSTVS 1 написа:
Защо червено ? Просто който и да е го сложил поне да се обоснове. Не , чи ми пука .
В смисъл че ти чукнаха минуси ли Августе?Ми то преди ти го писаха в друга тема колегите и аз отговорих неопределено-просто много пишеш и по всички теми пич ,това някои ги дразни-надявам се да съм ти бил полезен.Все пак да ти кажа че всяко мнение тука се преценя от самите потребители,натягане и високомерно мнение са последствани от минуси не можеш да даваш акъли и да налагаш мнение на някого-по добре си пиши както го мислиш без да се замисляш за последствията,аз изгних в бан-панела Писането в червено е приоритет на Админите-избягвай го!Ей ти +
Гост Гост
Заглавие: Re: руски металдетектори Съб Авг 04, 2012 10:22 pm
QNUS написа:
AVGVSTVS 1 написа:
AVGVSTVS 1 написа:
В смисъл че ти чукнаха минуси ли Августе?Ми то преди ти го писаха в друга тема колегите и аз отговорих неопределено-просто много пишеш и по всички теми пич ,това някои ги дразни-надявам се да съм ти бил полезен.Все пак да ти кажа че всяко мнение тука се преценя от самите потребители,натягане и високомерно мнение са последствани от минуси не можеш да даваш акъли и да налагаш мнение на някого-по добре си пиши както го мислиш без да се замисляш за последствията,аз изгних в бан-панела
. Благодаря , Ти! Но това за пореден път доказва , защо пуснах темата "защо хората са такива". Гледай клипа с лада нивата и хамъра много е як. Поздрави
Petronii Цезар
Заглавие: Re: руски металдетектори Съб Авг 04, 2012 11:36 pm
AVGVSTVS 1 написа:
QNUS написа:
AVGVSTVS 1 написа:
AVGVSTVS 1 написа:
В смисъл че ти чукнаха минуси ли Августе?Ми то преди ти го писаха в друга тема колегите и аз отговорих неопределено-просто много пишеш и по всички теми пич ,това някои ги дразни-надявам се да съм ти бил полезен.Все пак да ти кажа че всяко мнение тука се преценя от самите потребители,натягане и високомерно мнение са последствани от минуси не можеш да даваш акъли и да налагаш мнение на някого-по добре си пиши както го мислиш без да се замисляш за последствията,аз изгних в бан-панела
. Благодаря , Ти! Но това за пореден път доказва , защо пуснах темата "защо хората са такива". Гледай клипа с лада нивата и хамъра много е як. Поздрави
Цъкам минус и се обосновавам и понеже много се косиш от това още по-добре . Както казваш хората трева не пасат , защо се правиш на шест без десет и пускаш тема да те светне някой за руските детектори , а същевременно ги познаваш величаеш . Същата работа с темата за апаратите на миладин , питаш дали някой знае нещо за новия модел който ловел на 60 санта , а после се оказва си много гъстак с него , айде моля , хората не пасат трева , стига с тези фишеци.
Гост Гост
Заглавие: Re: руски металдетектори Съб Авг 04, 2012 11:45 pm
Петронии неможе вечно да дебнеш плячката от засада и да я нападаш постоянно . Пусни и ти една тема за да ти се порадваме и ние простосмъртните. От как съм в този форум ни си пуснал нито една тема да разискваме. Не си мисли , че нашите умствени възмоности са ограничени. За да станеш цезар поне научи нещо ново другите които незнаят . Не е нужно да се подиграваш . Това и аз го мога перфектно. Пиша ти и аз минус, че дасега от теб нищо не съм научил в този форум, освен философските ,Ти коментари . Незабравяй , че доста хора се чудят какво си искал да кажеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Слезни на земята както го правят и другите цезари , дори и админите и общувай с хората, а не се дръж надменно и арогантно! Поздрави!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: руски металдетектори Съб Авг 04, 2012 11:55 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Петронии неможе вечно да дебнеш плячката от засада и да я нападаш постоянно . Пусни и ти една тема за да ти се порадваме и ние простосмъртните. От как съм в този форум ни си пуснал нито една тема да разискваме. Не си мисли , че нашите умствени възмоности са ограничени. За да станеш цезар поне научи нещо ново другите които незнаят . Не е нужно да се подиграваш . Това и аз го мога перфектно. Пиша ти и аз минус, че дасега от теб нищо не съм научил в този форум, освен философските ,Ти коментари . Незабравяй , че доста хора се чудят какво си искал да кажеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Слезни на земята както го правят и другите цезари , дори и админите и общувай с хората, а не се дръж надменно и арогантно! Поздрави!
Представяш ли си хиляда човека да почнат да пускат безсмислени теми , то и без това се превръща в изповедалня на душевно наранени . Ако няма какво да кажа , по-добре да си трая , нищо лично , истината колкото и да боли по-добре да се изказва вместо да има неочаквани експлозии .
QNUS Консул
Заглавие: Re: руски металдетектори Съб Авг 04, 2012 11:58 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Тука сбърка ръченицата в клякането Августе,Петроний е особен индивид ,не малко са имали мераци да го привлекат на своя страна ...доколкото знам неуспешно-така че не му се радвай че може да имаш и кон от Троя Или автогол...
Гост Гост
Заглавие: Re: руски металдетектори Нед Авг 05, 2012 12:02 am
Колега! Не се опитвам да привлека никой на моя страна. Просто искам да кажа , че всички сме хора на тази земя и всички имаме запазени 2 кв.м.пръст. Там горе всички сме еднакви.
QNUS Консул
Заглавие: Re: руски металдетектори Нед Авг 05, 2012 12:18 am
AVGVSTVS 1 написа:
Колега! Не се опитвам да привлека никой на моя страна. Просто искам да кажа , че всички сме хора на тази земя и всички имаме запазени 2 кв.м.пръст. Там горе всички сме еднакви.
Разбирам,това последното е сигурно,говоря ако си сваля очилата