Заглавие: продавам РУСКИ ЛОПАТИ Съб Фев 26, 2011 6:22 pm
продавам чисто нови лопати , от старите руски лопати с ЩАМПА без сапове 25 лв. броиката. предполагам утре ще мога да направя и да кача снимки на щампата и на цяла лопата . повечето предполагам знаят но за тези които не знаят с тези лопати може да се сече бетон.
Последната промяна е направена от silver на Нед Фев 27, 2011 12:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
моля за сериозно отношение към обявата колеги, ако някои желае да попита нещо да пише на лични съобщения. успех на всички .
Последната промяна е направена от silver на Нед Фев 27, 2011 12:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
batned Про-Консул
Заглавие: за лопатите Нед Фев 27, 2011 12:25 pm
silver написа:
продавам чисто нови лопати , от старите руски лопати с ЩАМПА без сапове 25 лв. броиката. предполагам утре ще мога да направя и да кача снимки на щампата и на цяла лопата . повечето предполагам знаят но за тези които не знаят с тези лопати може да се сече бетон.
Колега те лопатите че са хубави ,хубави са, ама остана ли нещо за копаене
а ве момчета вземете един лист ламарина по дебела , флекса , екектрожена , горелката и малко свободно време , получава се много добра лопата ............
laki Консул
Заглавие: за лопатите Пон Фев 28, 2011 4:04 pm
Не исках да спамя обявата но другите вече са го направили ,та и аз да кажа.Цената на тази лопата в магазина е 6 лв има и едни по малки чийто цена е 4 лв.Има ги при нас и са сьс сьщите щампи.Купил сьм си и от двете и са много добри.
Не исках да спамя обявата но другите вече са го направили ,та и аз да кажа.Цената на тази лопата в магазина е 6 лв има и едни по малки чийто цена е 4 лв.Има ги при нас и са сьс сьщите щампи.Купил сьм си и от двете и са много добри.
По 6 лв. добра цена...
arabeto1975 Новобранец
Заглавие: Re: продавам РУСКИ ЛОПАТИ Вто Мар 01, 2011 12:16 am
колегата май приключи с лопатите
silver Преторий
Заглавие: Re: продавам РУСКИ ЛОПАТИ Вто Мар 01, 2011 7:46 am
arabeto1975 написа:
защо да съм приключил които иска и за по 1 лв. да си купува ,моите са по 25 лв. и не карам на сила никои да си купува от тях. според мен с лопата от 6/7 лв. не може да се работи повече от 1 излет защото се нагъват като ювка но не ми се спори излишно , всеки сам да си преценява.
batned Про-Консул
Заглавие: Re: продавам РУСКИ ЛОПАТИ Вто Мар 01, 2011 1:25 pm
arabeto1975 написа:
Не знам дали колегата е приключил с продажбата на руските лопати.Аз съм със същия модел руска лопата от 12 години колега ти си направи извода за каква здравина става въпрос. Еднакво добре се копае с нея както и се изхвърля пръстта след това - ако е от тези момчета купувайте без да се замисляте.Имам чувството че са правени от стоманата за немските каски от войната
laki Консул
Заглавие: за лопатите Вто Мар 01, 2011 6:10 pm
Здравейте.По молба на колега от форума днес ходих до магазина ,който предлагаше тези лопати.В момента имаше налична една лопата от този вид но фабрично деформирана.Попитах магазинера кога ще докарат пак ,а той ми отговори че в момента няма внос и едвали ще има скоро.Може би точно поради тази причина колегата е сложил такива цени.Ангажирам се с това редовно да проверявам в магазина и докарат ли от тази качествена стока ще пиша вьв форума и ще помогна на желаещите да си закупят.
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: продавам РУСКИ ЛОПАТИ Вто Мар 01, 2011 6:39 pm
laki написа:
Здравейте.По молба на колега от форума днес ходих до магазина ,който предлагаше тези лопати.В момента имаше налична една лопата от този вид но фабрично деформирана.Попитах магазинера кога ще докарат пак ,а той ми отговори че в момента няма внос и едвали ще има скоро.Може би точно поради тази причина колегата е сложил такива цени.Ангажирам се с това редовно да проверявам в магазина и докарат ли от тази качествена стока ще пиша вьв форума и ще помогна на желаещите да си закупят.
Ела във Варна ще намериш колкото искаш.
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: продавам РУСКИ ЛОПАТИ Сря Мар 09, 2011 10:48 pm
колега в бургас са по 12 лв със сапове, а ти без даставка 25 с доставката 30лв
Във всяка легенда има 99% измислица, 1% истина на коята лъжата се крепи
nkla_95 Легионер
Заглавие: Re: продавам РУСКИ ЛОПАТИ Сря Мар 09, 2011 10:53 pm
http://bg-info.info/?uni=infos&&qid=7052&img=930&
Във всяка легенда има 99% измислица, 1% истина на коята лъжата се крепи
silver Преторий
Заглавие: Re: продавам РУСКИ ЛОПАТИ Чет Мар 10, 2011 8:38 pm
nkla_95 написа:
упорит бре,и при мен се обади за точки никои не те кара да купуваш а относно цената мога да искам и по 125 лв. на лопата това си е лично мое решение , при един колега ги има по 2.50 купуваи оттам и ги продаваи при вас по 12 лв.
naz Новобранец
Заглавие: Re: продавам РУСКИ ЛОПАТИ Пет Мар 11, 2011 9:09 pm
nkla_95 написа:
колега къде в Бургас ги има тея лопати че гледах в практикер искат по 60лв за FISKARS
колега къде в Бургас ги има тея лопати че гледах в практикер искат по 60лв за FISKARS
Такива лопати има в Деплан ООД ул. Чаталджа 28 - 4.08лв. е правата лопата, 1,76лв. е дръжката. Лопатите на вид са идентични с предлаганите в тази обява. Щампата е същата. Продавачите са категорични, че това са "качествените руски лопати". Колегата , който ги продава в тази обява на по-висока цена, сигурно има причина за това. Възможно е неговите да са по-усилен тип.