точно за лятото ме интересува .луда работа.това е ужас ,то тая българия няма оправия!!! няма спокойствие никъде .писнало ми е да се крия.ей така на разходка да излезеш не става .на плажа същото .ще те бият машината ще ти вземат а може и по лошо шибана история
Какви глупости говорите,не мога да разбера. Кой ще те бие,кой ще ти вземе машината,какво по-лошо ще стане...... За какво ще те бият? Минаха мутренските времена. Вече... ако някой собственник на плаж реши,че му навлизаш в собственността,може да ти каже на напуснеш.Но..по принцип защо ще те гони? Вечер по плажа има постонно движение.Разходки си правят и чужденци и българи.И романтични,и любовни,и пиянски,и всякакви.Тях не ги гонят.Защо сте си въобразили,че точно ваш ще гонят и бият и взимат машинана? Досега никой не ме е гонил. Има случаи,когато някой си въобразил,че е негова територия за търсене.И идва и се опитва да се отваря...... Единственно собственника на плаж може да ви каже на напуснете или да нареди да не ви допуснат.Но това се случва рядко.
alireza Консул
Заглавие: Re: Варна Съб Авг 04, 2012 8:41 pm
здр новобранец искам да ти кажа,че след време ще си шромениш мнението.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Съб Авг 04, 2012 8:50 pm
след 2 седмици ше сам в варна с гарет ат про и 6а се видя с данте да по плажа
пп аз черпя
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Варна Нед Авг 05, 2012 10:12 am
alireza написа:
здр новобранец искам да ти кажа,че след време ще си шромениш мнението.
Оо,здравей г-н старо куче! Я ни разкажи на нас новобранците какви са положенията на плажа,че не знаеме..... След време ще си променя мнението ли? Ами може,но за момента е точно така,както ти казвам.Или поне,там където съм ходил много пъти,както и преди няколко вечери...
...a novobranec 6te vika6 samo i edinstvenno na SEBE SI.....
Джони Цезар
Заглавие: Re: Варна Нед Авг 05, 2012 2:05 pm
sitalk написа:
stoian8411 написа:
точно за лятото ме интересува .луда работа.това е ужас ,то тая българия няма оправия!!! няма спокойствие никъде .писнало ми е да се крия.ей така на разходка да излезеш не става .на плажа същото .ще те бият машината ще ти вземат а може и по лошо шибана история
Какви глупости говорите,не мога да разбера. Кой ще те бие,кой ще ти вземе машината,какво по-лошо ще стане...... За какво ще те бият? Минаха мутренските времена. Вече... ако някой собственник на плаж реши,че му навлизаш в собственността,може да ти каже на напуснеш.Но..по принцип защо ще те гони? Вечер по плажа има постонно движение.Разходки си правят и чужденци и българи.И романтични,и любовни,и пиянски,и всякакви.Тях не ги гонят.Защо сте си въобразили,че точно ваш ще гонят и бият и взимат машинана? Досега никой не ме е гонил. Има случаи,когато някой си въобразил,че е негова територия за търсене.И идва и се опитва да се отваря...... Единственно собственника на плаж може да ви каже на напуснете или да нареди да не ви допуснат.Но това се случва рядко.
Абсолютно вярно. Преди няколко вечери ни помолиха учтиво да напуснем един плаж, но ми се струва, защото отидохме много рано. Ако се работи след 7-8 часа вечерта, няма абсолютно никакви проблеми. Хората не се занимават с нас. А на повечето плажове изобщо нямате грижи. Даже охраната на плажа ни води на места, където чули, че има загубени бижута. Ситалкче, не знаех, че си от новобранците. Поне да бяха погледнали откога ти е регистрацията.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Варна Нед Авг 05, 2012 10:15 pm
Бе ти остави регистрацията..... Ама така някой като се изкаже неподготвен...... Пък знаем ли? Може да някой супер майстор на спорта и всички ние да сме за него новобранци...
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Варна Нед Авг 05, 2012 11:07 pm
Тошко, мнението на alireza, едва ли е за теб. Не се е уточнил, но на мен ми се струва, че по скоро е към някой който е с ранг новобранец. Ти нали си цезар, не се впрягай
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Варна Вто Авг 07, 2012 10:09 pm
Прегледах нагоре постовете,не се разбира да е за някой от тях.... Няма значение.