Цената е супер, само не знам какво ще е качеството! Начинаещ съм, искам да навлезна в материята. Освен това ме интересува откъде мога да чета за добив на злато от речни корита (материали)? Има ли специализирани уроци в България?
Благодаря предварително!
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Пон Апр 02, 2012 10:28 am
Колега аз лично никога не бих закупил нещо Китайско или Турско.Те едни чорапи немогат да да направят като хората,камо ли металдетектор.
zaq Легионер
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Пон Апр 02, 2012 10:40 am
G.M.2 написа:
Колега аз лично никога не бих закупил нещо Китайско или Турско.Те едни чорапи немогат да да направят като хората,камо ли металдетектор.
Правят те,правят,друг е въпроса какво се внася за нашия пазар.
Гост Гост
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Пон Апр 02, 2012 11:35 am
G.M.2 написа:
Колега ти ходил ли си в Турция за да знаеш какво могат и не могат.Говориш наизуст......
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Пон Апр 02, 2012 1:56 pm
G.M.2 написа:
Вземи малко се интересувай от икономика, борси, фючърси, стокови пазари, капитали, и другото нещеш ли си разбрал, че над 50% от електрониката във дома ти има нещо общо с китай....
Kъсмет на всички!
adminn Admin
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Пон Апр 02, 2012 3:57 pm
Цената е супер, само не знам какво ще е качеството! Начинаещ съм, искам да навлезна в материята. Освен това ме интересува откъде мога да чета за добив на злато от речни корита (материали)? Има ли специализирани уроци в България?
Благодаря предварително!
Колега, тоя неизползван ще ти го дадем за 52лв. не го бива да знаеш
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Пон Апр 02, 2012 6:46 pm
Kerkenez написа:
G.M.2 написа:
Колега ти ходил ли си в Турция за да знаеш какво могат и не могат.Говориш наизуст......
Дали съм ходил в Турция,мнооого пъти. Правя по един два курса с камион на месец до там.Мога с чиста съвест да ти кажа,че освен баклава,чай и сериали да правят,за друго нестават.
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Пон Апр 02, 2012 6:57 pm
wallb2 написа:
G.M.2 написа:
Вземи малко се интересувай от икономика, борси, фючърси, стокови пазари, капитали, и другото нещеш ли си разбрал, че над 50% от електрониката във дома ти има нещо общо с китай....
Не съм толокова закъсал със знанията по икономика,че да ме поучаваш.А що се отнася за елентрониката в домът ми,и тука не позна.
Johnnie_Walker Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Пон Апр 02, 2012 7:05 pm
.
ProvideR Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Пон Апр 02, 2012 8:46 pm
Извинете, темата е относно въпроса ми, а не за турски чорапи и бакла...
Търся възможно най-много информация за търсене на златни песъчинки от реките (може и да не се изразих правилно). Търся си и читав металдетектор, който да не е от най-скапаните, че да ме е яд, че съм го купил и да има оптимални нужни функции.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Пон Апр 02, 2012 9:17 pm
Цитат :
за търсене на златни песъчинки
по добре си вземи някакъв детектор на висока честота. Тоя за който си питал, ще ти свърши възможно най-малко работа от всичко което би могъл да си купиш. Най ценното в него е фенерчето на гърба на кутията
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Пон Апр 02, 2012 9:44 pm
ProvideR написа:
Извинете, темата е относно въпроса ми, а не за турски чорапи и бакла...
Търся възможно най-много информация за търсене на златни песъчинки от реките (може и да не се изразих правилно). Търся си и читав металдетектор, който да не е от най-скапаните, че да ме е яд, че съм го купил и да има оптимални нужни функции.
спецялно за българия бих казал че на много малко места можеш да работиш с мд за да търсиш зрато с него дано си намерил такова място .много са малки златинките а покрай тях е пълно с магнетит олово и половината менделева таблица .трябва златото да е самородак т.е.да е по голяма парче за да го хванеш с машина а и машините с които можеш да хванеш злато са по скъпички.тука има и доста по конпетентни от мен нека и те кажат своята дума.
stars Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Сря Фев 05, 2014 9:24 pm
Китай бичета
marrio Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Сря Сеп 24, 2014 1:33 pm
чувал съм ,че хвалят fisher gold bug
KASPAR-AN-BVLGA Легионер
Заглавие: Re: Металдетектор от Китай Сря Сеп 24, 2014 3:42 pm