Заглавие: кит-импулсен -Продаден Сря Мар 07, 2012 6:52 pm
завършен и тестван кит на импулсна машина в два варианта: вариант 1 -без акумулаторите и зарядното-цена -120 лева вариант 2-плюс тях-цена -150 лева.Антената е 32 см дълбочина-1 лев 27-28 см -динамика,32-32 см-статика. капачка от буркан-55 см -динамика и над 60 см-в статика Уреда няма дискриминация.Има три потенциометъра-волуме,груба и фина настройка и ключе за пускане и спиране на апарата. за зареждането на акумулаторите е предвидена букса,намираща се на задния панел на кутията.Има и светодиодна индикация.тел:
Последната промяна е направена от dionisii на Чет Ное 08, 2012 4:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: кит-импулсен -Продаден Пет Мар 09, 2012 1:37 pm
Нещо некое надписче няма ли . Как да гадае човек кое копче за какво е . Като искате да продавате поне панел си направете. Като гледам батерийките са супер "Уригинални", Захранването "Уригинален" Филипс от Китай... /Какво ли има вътре.
Рис Консул
Заглавие: Re: кит-импулсен -Продаден Пет Мар 09, 2012 3:07 pm
дай снимка на платката, страна елементи. сондата монокоил ли е ?РАБОТНА ЧЕСТОТА ?колко е консумацията?
dionisii Легионер
Заглавие: кит-импулсен Пет Мар 09, 2012 6:27 pm
Здравейте,качвам нови снимки-платката страна елементи ,ново зарядно и снимка с надписи за копчетата. Антената е с една кръгла бобина с диаметър 32 см,която има 17 нав. с бобинажен проводник 0.5 мм. Честотата с осцилоскопа ми я показва около 200 херца-в момента съм без точен честотомер,за съжаление.Консумацията е около 150 милиампера когато няма метал до антената.
Заглавие: Re: кит-импулсен -Продаден Пет Мар 09, 2012 6:45 pm
Колега от Бургас ли си?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
pechkata Джадай
Заглавие: Re: кит-импулсен -Продаден Пет Мар 09, 2012 7:46 pm
dionisii написа:
Здравейте,качвам нови снимки-платката страна елементи ,ново зарядно и снимка с надписи за копчетата. Антената е с една кръгла бобина с диаметър 32 см,която има 17 нав. с бобинажен проводник 0.5 мм. Честотата с осцилоскопа ми я показва около 200 херца-в момента съм без точен честотомер,за съжаление.Консумацията е около 150 милиампера когато няма метал до антената.