Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
mask Simplex Coil tesoro нишани Майнлаб грунда пират miladinka deus kupuvam GOLD nokta TEKNETICS Spectrum VANQUISH Fisher голден wave врътка Minelab lorenz маск prodavam nexus МЕТАЛОТЪРСАЧИ

съгласен с evildemon

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
werewolf1
Легионер
Легионер

съгласен с  evildemon Empty
ПисанеЗаглавие: съгласен с evildemon   съгласен с  evildemon EmptyПет Мар 30, 2012 12:14 am

Hi! Не ми се спи и следя форума с голям интерес, за което БЛАГОДАРЯ на създателите на този сайт. Това са истински професионалисти и допускат рзлични мнения по –отношението но българските метал детектори. Не проявяват избирателност. Искам и аз да си изкажа мнението по отношението на машините на Миладин. От 10 години работя с неговите машини и в момента ми е третата . Не се занимавам професионално , а просто излизам когато имам свободни време . Искам да повторя думите на един колега това е КАЛАШНИКОВ. Колеги , нямате си представа на какви условия съм я подлагал –влага , сняг ,студ, 50° на слънце работи без отклонение. Много е чувствителна и на поносима цена . В моя край 80% работят с неговите машини. Също така чух , че прави нова двучестотна машина , ако я направи това , ще бъде четвъртата ми машина купена от него . Най.добре работи със слушалки нямате си представа какъв ефект се получава . Поне с 5 см. по дълбоко. Яд ме е само , защо човека не пусне някой клип за да видят за какво става дума.Явно човека си има причини.
Върнете се в началото Go down
hagemon4o
Про-Консул
Про-Консул
hagemon4o

съгласен с  evildemon Empty
ПисанеЗаглавие: Re: съгласен с evildemon   съгласен с  evildemon EmptyПет Мар 30, 2012 11:06 am

ще пусне и клип ..но много реклама не му е нужна,хората си го знаят...и също нежно важно за всеки бг производител...не трябва само да е добър майстор но и трябва да е коректен и когато се върне машина за ремонт да и се обръща подобаващо внимание..това също е критерий за добрия майстор!! Smile успех на всички в изборите си и в хобито Smile
Върнете се в началото Go down

съгласен с evildemon
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» ДО evildemon
» Заменям лодка Zodiac за fisher f75 black

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Купувам - продавам-
Идете на: