Заглавие: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Сря Мар 28, 2012 7:34 pm
Пускам запитването по молба на колега, който има намерение да закупи Бг модел апарат и се е спрял (не съм го питал защо) на избор между Пират 2в1 или Енигма (на Краси от Монтана). Ще помоля коментарите да бъдат от хора имащи допир и опит с въпросните уреди. Нека не о.....е темата на човека и не рекламираме и други МД... Пропуснах да напиша,че става въпрос за централна Стара планина-Елена,Търново,Троян както и прилежащите северни подбалкански равнинно-хълмисти територии.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Сря Мар 28, 2012 9:12 pm
чети внимателно...аз съм от Сандански и познавам Миладин от Монтана както и Краси! Мога да ти кажа със сигурност че и Краси и Пирата правят машини копия на Енигмата на Миладин...продават ги по 500-600 лева..а оригиналния човек Миладин ги продава мисля че 400 лв и дава фактура....и не правя реклама,просто човека го познавам от 5-6 години...нека твоя приятел прецени сам от кой да си купи!!!
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Сря Мар 28, 2012 10:51 pm
Изчетохме темите подробно преди да пуснем поста...А твоите писания направо разбиха нагласата на моят човек... Сега се чуди "гроздето кисело ли е или не е ..."Нищо лично-просто ни вкара в размисъл.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Чет Мар 29, 2012 4:36 pm
избора е ваш то мойто като реклама си дойде ама тва е истината за което админите ми дадоха -3 репутация ) ...в България който казва истината и се игнорира,което не е правилно ))
hemeleon Новобранец
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Чет Мар 29, 2012 10:08 pm
Колега Хагаменчо,ако не те затруднявам,дали можеш да ми дадеш малко информация за апаратите на Миладин.Аз имах ПИРАТ,,но го продадох,абе то всяка седмица за ремонт в Халманли,тел.ако имаш,не мога да пиша на лични,И до мен стигна информация че пират,, ги копирал от ЕНИГМАТА,но не бях сигурен,и пирата надуват май цените,интересуваме как са апаратите ,,ЕНИГМАТА,благодарности,,черпенето май ще е от мене,
hemeleon Новобранец
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Чет Мар 29, 2012 10:27 pm
Колега Хагаменчо,ако не те затруднявам,дали можеш да ми дадеш малко информация за апаратите на Миладин.Аз имах ПИРАТ,,но го продадох,абе то всяка седмица за ремонт в Халманли,тел.ако имаш,не мога да пиша на лични,И до мен стигна информация че пират,, ги копирал от ЕНИГМАТА,но не бях сигурен,и пирата надуват май цените,интересуваме как са апаратите ,,ЕНИГМАТА,благодарности,,черпенето май ще е от мене,
hemeleon Новобранец
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Чет Мар 29, 2012 10:28 pm
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Чет Мар 29, 2012 11:07 pm
ще черпиш ако си доволен и намираш квото търсиш....цените не знам защо ги надуват...лъжат че правят подобрения,по дълбоки сигнали и т.н. и някое ново бутонче сложат...и айде цената по висока като се има в предвид че са копия на оригинала ...нормалната цена би трябвало да е 350-400...ще ти пиша на лични да не дразня админите
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Чет Мар 29, 2012 11:12 pm
е поне като я пращаш машинката на ремонт при нейния майстор..той обръща ли добро внимание или я връща ужким поправена!!!?информация не мога да ти дам понеже като се обадиш на Миладин той най-добре ще ти обясни...и те така
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Пет Мар 30, 2012 9:11 pm
Голден маск - от октомври 2008 , до сега никакви проблеми ,даже батерийте още не съм сменил. Ето това е качество или вие сте по богати?
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Пет Мар 30, 2012 11:04 pm
Ех тоя Миладин,три дена само реклама тече из форума.Някои хора вече и гащите си свалиха.Еди коя си машина е била копие на неговите машинки, на втора пък е сложена допълнително копче,с което цената на металдетектора е скачала до незнайни висоти и т.н....глупости,глупости на търкалета изписани от един потребител.Две машинки имам на GM, 1 и 2, като двойката вече е втора година при мен и никакъв проблем нямам с нея.Най-интересното е,че GM 1 е дадох на приятел,който имаше три години апарат на Миладин.....коментарите му относно уреда на Миладин не бяха много ,айде да не правя анти реклама.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Пет Мар 30, 2012 11:16 pm
G.M.2 написа:
Ех тоя Миладин,три дена само реклама тече из форума.Някои хора вече и гащите си свалиха.Еди коя си машина е била копие на неговите машинки, на втора пък е сложена допълнително копче,с което цената на металдетектора е скачала до незнайни висоти и т.н....глупости,глупости на търкалета изписани от един потребител.Две машинки имам на GM, 1 и 2, като двойката вече е втора година при мен и никакъв проблем нямам с нея.Най-интересното е,че GM 1 е дадох на приятел,който имаше три години апарат на Миладин.....коментарите му относно уреда на Миладин не бяха много ,айде да не правя анти реклама.
абе приятела ти има от три години стар модел,сега всичко се ъпгрейдва капиши кво да каже той......а твойте ГМ не ги хвали много...само във въздуха могат да хващат повече ) чEл съм коментари и за ГМ ...
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Пет Мар 30, 2012 11:18 pm
виж това чудо https://www.youtube.com/watch?v=S56qbOTAyPE e tva e ma6ina
G.M.2 Легионер
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Пет Мар 30, 2012 11:32 pm
hagemon4o написа:
G.M.2 написа:
абе приятела ти има от три години стар модел,сега всичко се ъпгрейдва капиши кво да каже той......а твойте ГМ не ги хвали много...само във въздуха могат да хващат повече ) чEл съм коментари и за ГМ ...
Колега продължавай да му правиш реклама на Миладин,явно е закъсал с продажбите човечеца.А за моите маски не се коси,че ловят само във въздуха,доста неща са изловили и продължават да ловят,за разлика от някои уреди,които се чудят дали е желязо ,дали е цвят,ама тя пустата дискриминация е виновна.Капиши
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Пират 2в1 или Енигма(Монтана) ? Пет Мар 30, 2012 11:48 pm
G.M.2 написа:
hagemon4o написа:
G.M.2 написа:
Колега продължавай да му правиш реклама на Миладин,явно е закъсал с продажбите човечеца.А за моите маски не се коси,че ловят само във въздуха,доста неща са изловили и продължават да ловят,за разлика от някои уреди,които се чудят дали е желязо ,дали е цвят,ама тя пустата дискриминация е виновна.Капиши
ne vijdam kude pravq reklama nito ime sum kazal nito marka ) prosto kazvam 4e s vremeto vsi4ko se podnovqva (upgrade) ... bravo 6tom vadi6///pojelavam ti mnoogo uspehi zanapred