Някой работил ли е с Bandito Golden mask 3?Струва ли си парите?Можете да споделите опит и за други машини горе-долу за същата сума!Ако може само без мнения на производители... Мерси предварително!
Здравейте!Днес ми пристигна апарата и веднага изникнаха няколко въпроси(може да ви се сторят глупави)...Както и да въртя Ground balance и Mineralisation при ръчна настройка,ако Threshold не е на нула апарата не може да се настрои(при приближаване и отдалечаване от земята все си пищи)...Горе-долу същото е и при автоматична настройка.Това от орудеността на почвата ли е или аз не правя нещо правилно?
mcatmanm Новобранец
Заглавие: ******** Вто Апр 22, 2008 6:58 pm
Виж да не настройваш апарата върху някакви железа.Ако не е върху железа сигурно си на орудено,ама чак пък толкоз орудено та и в автобаланс да свири...
Колега, най вероятно си го пробвал на замърсено място. За да спира чак на 0-лата на Thresholda Да не го пускаш в някой двор? Обикновенно в дворовете няма и една педя чисто място където може да се балансира нормално.
Ени да...исках да си претърся двора... Сътринта мръднах малко по едни поляни и определено ми се получаваше повече от вчера-започвм да го схващам!!! Мерси за отделеното внимание!
Ако ще претърсваш двор включи режим "Pin Point" при праг почти на мах, и намери чисто място където а грундираш. В много случаи този вариант е полезен при условие че тепърва привикваш с апарата.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
zempar Цезар
Заглавие: Re: Търся мнения Вто Юни 24, 2008 9:48 pm
Последната промяна е направена от zempar на Сря Ное 17, 2010 5:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Търся мнения Вто Юни 24, 2008 11:56 pm
Цитат :
на микронския всичките му машини са такива , в крайна сметка ще останеш разочарован
Какво имаш впредвид? Кои всички машини? И какви "такива" ? Ти кои си пробвал, да не би някой китайски, които са в магазина?
zempar Цезар
Заглавие: Re: Търся мнения Сря Юни 25, 2008 10:47 am
Последната промяна е направена от zempar на Сря Ное 17, 2010 5:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Търся мнения Сря Юни 25, 2008 6:08 pm
Gold King-a e китайски апарат. За него не виждам какви претенции можеш да имаш към Микрон. Както са го направили жълтите, така работи. ULF-a е сложен уред, спор няма, може да побърка всеки докато му свикне... NRG100 пробва ли?
zempar Цезар
Заглавие: Re: Търся мнения Сря Юни 25, 2008 6:49 pm
Последната промяна е направена от zempar на Сря Ное 17, 2010 5:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
zempar Цезар
Заглавие: Re: Търся мнения Сря Юни 25, 2008 7:02 pm
Последната промяна е направена от zempar на Сря Ное 17, 2010 5:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Търся мнения Сря Юни 25, 2008 7:38 pm
Не се засягам , просто коментирам. Най често ползвам GTI2500, имам и други, a NRG - то работи съвсем нормално както всеки друг добър БГ уред - добра дълбочина и добра дискриминация. Цифри няма да посочвам, да не скочат някои, че не било вярно или че имало и по-дълбоки. Имам познати които го ползват, харесват си го. Единия още на първото излизане изкара много хубав пръстен и сега не ще да чува за друга машина Но какво да ти рзаправям за БГ уреди, щом си взел Експлорер, ползвай го със здраве
zempar Цезар
Заглавие: Re: Търся мнения Сря Юни 25, 2008 8:48 pm
Последната промяна е направена от zempar на Сря Ное 17, 2010 5:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Търся мнения Чет Юни 26, 2008 12:20 am
Да, доволен съм от GTI-то, ползвам го основно с по-голямата сонда 32см. - с нея кове денарчето на 35см. във въздуха. В земята ... зависи каква е земята, вече доста неща е извадил Има една сонда 10"х14" DD, с нея става супер дълбок, никой друг монетар не може да се сравни с него, но с нея започва да бърка дискриминацията. Твоя приятел направо да го взема, ако е запазен и работи нормално, ще остане доволен. Изобщо не е труден за работа, много по лесен е от Експлорера Ако няма упътване на български, да се обади, ще му дам.