Здравейте на всички в форума. Ако някои притежател на F5 сподели доволен ли е от машинката в реални условия .Като дълбочина и дискриминация със S.E.F. Ще съм му много благодарен. Разчитам на реална преценка.Благодаря предварително.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Нед Мар 06, 2011 10:39 am
Явно няма кой да отговори.
pgd Консул
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Нед Мар 06, 2011 10:48 am
не че няма кой колега ама по надолу има изписани страшно много неща за ф5 и на колегите им омръзна да пишат едни и същи неща
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Нед Мар 06, 2011 6:03 pm
От толкова много писано няма нищо интересно освем тестовете.За човек който не е виждал апарата и няма познати с такъв не видях никаква полезна информация.По скоро донякъде рекламна.Само един колега пише че е работил с апарата и е доволен .
muhomorka Легионер
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Нед Мар 06, 2011 9:55 pm
Да колега, като детектор среден клас, наистина е добра. Със сефката е малко по-нервна, но като намалиш сенса се оправя, не че има кой знай какво да настройваш, но гледай да е винаги правилно грундирана. И изненадващото е, че на орудено се справя доста добре. А за дълбочина не очаквай да е като по-горния клас машини. Радвай се да хванеш на 25-27 см. монета 22 мм. на ход и по-бавничко.
naz Новобранец
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Пон Мар 07, 2011 12:12 pm
Това за тея сантиметри мисля не е вярно-по дълбок е
Последната промяна е направена от naz на Вто Фев 07, 2012 8:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Пон Мар 07, 2011 5:02 pm
По -горния клас f75-3см разлика а пък парите двоино.Аз не очвам чудо но и за тези пари не искам боклуци.Дълбочината наистина е нещо относително но когато човек знае че самата техника ги има възможностите е вече друго.На тестовете им вярвам интересува ме като здравина как е. Да не ми се разпадне в ръцете за едно лято.
maksim12 Консул
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Пон Мар 07, 2011 5:18 pm
maas7eer написа:
По -горния клас f75-3см разлика а пък парите двоино.Аз не очвам чудо но и за тези пари не искам боклуци.Дълбочината наистина е нещо относително но когато човек знае че самата техника ги има възможностите е вече друго.На тестовете им вярвам интересува ме като здравина как е. Да не ми се разпадне в ръцете за едно лято.
взми си един гарет аце 250 и забрави за скупите апарати за 5 см пове4е не си струва да даваш с 1000 лева повече лека почва 1 лев 32см в менирализирана 28см това е положението ако имаш пове4е опит с машината резултатите са по добри ако предмета които засече6 е с патина окислен и стоял мн време в земята се увеличава дулбочината на кратко казано изклучително здрав апарат и на метерологични условия и на удари цена качество са са неуспорими другият вариант маинлаб 2 мн добур малко по скуп
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Пон Мар 07, 2011 8:05 pm
лаб 2 за кой модел говорим -експлорер 2
Последната промяна е направена от maas7eer на Пон Мар 07, 2011 9:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
emo82 Новобранец
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Пон Мар 07, 2011 9:23 pm
Та гарета по дълбок ли е от f5 ?
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Пон Мар 07, 2011 9:57 pm
преди малко четох във форума на гарет е то нямам думи 1лев на 40 см е гати ацето тез сантиметри за нищо ги нямат
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Пон Мар 07, 2011 10:55 pm
колега "maas7eer" един съвет от мен по-скъпите апарати имат повече настройки ,програми и дават информация за обекта който е в земята ,но като дълбочина не се различават от по-средния клас детектори ,ако залагаш на дълбочина те нямат кой знае колко разлика някакви си 3-4 см повече ,но ако искаш да работиш на по-трудни почви и да си отсяваш хубавите от лошите сигнали си вземи професионален детектор който ти е по душа без значение от модела
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Вто Мар 08, 2011 8:43 am
Вярно е на същото мнение съм.Но не бива да се заблуждават хората .Толкова форуми прегледах е то няма две мнения .За това питам за f5 а не за f75.Просто някой трябваше да ми каже че е здрав ап. и няма да бера ядове.Все пак е нов модел в чуждите форуми пишат че след няколко излизания дисплея се замазвал.
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Вто Мар 08, 2011 5:39 pm
maas7eer написа:
Вярно е на същото мнение съм.Но не бива да се заблуждават хората .Толкова форуми прегледах е то няма две мнения .За това питам за f5 а не за f75.Просто някой трябваше да ми каже че е здрав ап. и няма да бера ядове.Все пак е нов модел в чуждите форуми пишат че след няколко излизания дисплея се замазвал.
колега апаратчето си е здраво но нали знаеш че иска и пазене.покритието на дисплея е много тънко и затова изрежи по него едно парче перциглас с дебелина около един мелиметър и го залепи с двойно лепещо тиксо и няма да имаш ядове и няма как да се замаже
maksim12 Консул
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Вто Мар 08, 2011 9:30 pm
maas7eer написа:
лаб 2 за кой модел говорим -експлорер 2
да експлорер 2
maksim12 Консул
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Вто Мар 08, 2011 9:32 pm
trakieca написа:
колега "maas7eer" един съвет от мен по-скъпите апарати имат повече настройки ,програми и дават информация за обекта който е в земята ,но като дълбочина не се различават от по-средния клас детектори ,ако залагаш на дълбочина те нямат кой знае колко разлика някакви си 3-4 см повече ,но ако искаш да работиш на по-трудни почви и да си отсяваш хубавите от лошите сигнали си вземи професионален детектор който ти е по душа без значение от модела
изклучително правилно мнение
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: мнения за fisher f5 Вто Мар 08, 2011 11:28 pm
Благодаря за съветите много ми помогнахте.Вече за F5 всичко ми е ясно.
васил Новобранец
Заглавие: zdrasti kolega kupi si nel tornado sonda i shte vidish kolko dovolen shte ostanesh na 50 sm levche vazdushno 10 stotinki na 37 sm Вто Окт 21, 2014 8:19 am
maas7eer написа:
Здравейте на всички в форума. Ако някои притежател на F5 сподели доволен ли е от машинката в реални условия .Като дълбочина и дискриминация със S.E.F. Ще съм му много благодарен. Разчитам на реална преценка.Благодаря предварително.