Заглавие: Re: Римски пътища Пет Мар 16, 2012 1:48 pm
QNUS написа:
...между другото -едно от първите ми мнения беше точно това---че ще следват само обиди и псувни...нека да греша..
Много интересно, явно имаш и ясновидски способности Та с други думи, още с първия ти пост предрече, че някой ще ти се изсере в гащите Много далновидно, БРАВО И земи си оправи ника, не се пише с Q, а с A!
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Римски пътища Съб Мар 17, 2012 10:37 am
А човека беше пуснал тема за римските пътища
Дошло е време,робите да преброят господарите!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Римски пътища Съб Мар 17, 2012 11:34 am
sony147 написа:
То не е само в тая тема. Където се пусне тема,и веднага се засяга Лошата федерация с лошите и членове. Админа да пусне специална тема за плюене по нея,обиди и други подобни.И без това спасение от това няма да има.Поне да е в някаква специална тема това.Там ще си пишат сами. На другите места да се пише по темите.
Гост Гост
Заглавие: Re: Римски пътища Съб Мар 17, 2012 12:30 pm
Великолепна идея.Истинско решение )
bobo Консул
Заглавие: Re: Римски пътища Съб Мар 17, 2012 9:38 pm
sitalk написа:
sony147 написа:
То не е само в тая тема. Където се пусне тема,и веднага се засяга Лошата федерация с лошите и членове. Админа да пусне специална тема за плюене по нея,обиди и други подобни.И без това спасение от това няма да има.Поне да е в някаква специална тема това.Там ще си пишат сами. На другите места да се пише по темите.
Що сички федерати се държите като ощипани булки,като вие бехте тези дето първи напуснахте брачното ложе пък ся се държите се едно нищо не е било Е нема как....
charon Цезар
Заглавие: Re: Римски пътища Нед Мар 18, 2012 9:17 am
Ех имаите поне уважение,към човека пуснал темата,минаха май тея времена когато като попиташ нещо в тоя форум,и ти се обеснява това,което те интересува,сега пуснеш тема и .....
Viver est militare!
charon Цезар
Заглавие: Re: Римски пътища Нед Мар 18, 2012 9:19 am
Колега Faun,ако искаш дай скайп имам някои неща по темата мога да ти ги пратя на pdf файл.
Viver est militare!
Amateur_87 Новобранец
Заглавие: Re: Римски пътища Нед Мар 18, 2012 8:17 pm
charon написа:
Колега Faun,ако искаш дай скайп имам някои неща по темата мога да ти ги пратя на pdf файл.
Ако може прати ги и на мен niko_bg710
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Римски пътища Нед Мар 18, 2012 9:26 pm
bobo написа:
sitalk написа:
sony147 написа:
Що сички федерати се държите като ощипани булки,като вие бехте тези дето първи напуснахте брачното ложе пък ся се държите се едно нищо не е било Е нема как....
Живеещия между Велека и Ропотамо се обърка нещо..
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Римски пътища Нед Мар 18, 2012 9:34 pm
Да напиша нещо по темата,та белкем да се развие...
Четох някъде,че според изследванията измерени в км,римските пътища осем пъти опасват земното кълбо....
bobo Консул
Заглавие: Re: Римски пътища Нед Мар 18, 2012 10:16 pm
sitalk написа:
Четох някъде,че според изследванията измерени в км,римските пътища осем пъти опасват земното кълбо....
И без проблем издържат триосите натоварени с дърва Дааа, някъде още ги ползват по предназначение...!И хич не съм се объркал.Ти си един от малкото дето останахте в този форум/от старите мутри/,което ти прави чест,защото повечето влизат тук с разни измислени никове,да се правят на интересни,или да изпуснат малко парата.
gandi Новобранец
Заглавие: Re: Римски пътища Нед Мар 18, 2012 10:19 pm
bobo написа:
sitalk написа:
И без проблем издържат триосите натоварени с дърва Дааа, някъде още ги ползват по предназначение...!И хич не съм се объркал.Ти си един от малкото дето останахте в този форум/от старите мутри/,което ти прави чест,защото повечето влизат тук с разни измислени никове,да се правят на интересни,или да изпуснат малко парата.
Колега никовете ли са ти проблема , че плюеш федерацията или има друго нещо ?
bobo Консул
Заглавие: Re: Римски пътища Нед Мар 18, 2012 10:32 pm
gandi написа:
bobo написа:
sitalk написа:
Къде си видял да плюя????
bobo Консул
Заглавие: Re: Римски пътища Нед Мар 18, 2012 10:49 pm
bobo написа:
gandi написа:
bobo написа:
sitalk написа:
Аре тоя нещастник,дето ми чукна минус на поста да каже къде е прочел да съм писал нещо ПРОТИВ Федерацията и да го цитира,Аре ,бе нещастник.!
Magikman Консул
Заглавие: Re: Римски пътища Пон Мар 19, 2012 11:59 am
Не осирайте и тази тема.
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
Джони Цезар
Заглавие: Re: Римски пътища Пон Мар 19, 2012 8:09 pm
http://bguide.info/content/view/26/16/
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
bobo Консул
Заглавие: Re: Римски пътища Пон Мар 19, 2012 10:56 pm
Джони написа:
http://bguide.info/content/view/26/16/
Добрееее,айде да разсъждаваме малко по темата–кой строи пътища,и защо? Някога....и сега.... ,е добре де,само някога.!
кирката Консул
Заглавие: Re: Римски пътища Вто Мар 20, 2012 8:32 pm
хидрострой и пътстрой благодарим на БАТ БОЙКО
QNUS Консул
Заглавие: Re: Римски пътища Сря Мар 21, 2012 7:55 pm
bobo написа:
bobo написа:
gandi написа:
bobo написа:
sitalk написа:
Аре тоя нещастник,дето ми чукна минус на поста да каже къде е прочел да съм писал нещо ПРОТИВ Федерацията и да го цитира,Аре ,бе нещастник.!
Не се ядосвай колега -не те знам дали си от и за федерацията, но си точен-ама те само това могат милите като се съберат стадото и блеят както ги поведе водача Тука тряба да пишеш както за мъртвец -или хубаво или нищо
Ей ти +
bobo Консул
Заглавие: Re: Римски пътища Сря Мар 21, 2012 8:34 pm
QNUS написа:
bobo написа:
bobo написа:
gandi написа:
bobo написа:
sitalk написа:
Не се ядосвай колега -не те знам дали си от и за федерацията, но си точен-ама те само това могат милите като се съберат стадото и блеят както ги поведе водача Тука тряба да пишеш както за мъртвец -или хубаво или нищо
Ей ти +
Аз съм за СИЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ в металдетектинга.Федерацията засега е само организация с неясни цели,които даже не знае как да постигне.За рийтинга въобще ,ама въобще не ми пука,ама ме е яд ,че действително се държат като стадо овце.Така ,че да обобщя-федерацията е голямо постижение,което не трябва да се прахосва току така.Надявам се ме разбирате.
QNUS Консул
Заглавие: Re: Римски пътища Сря Мар 21, 2012 9:53 pm
Разбрах-НАПЪЛНО!!!Точно това ми беше мисълта колега!!!!!!Добре е да има организация под някаква форма но организация която действително да има заложени цели а не да се допитва оттук -оттам -хайде кажете какво да направим...(.и не да се коментира в други среди..) -абе тая организацияяя....Аз не знам защо момчетата реагират така на критики и си изкарват яда на пишещите тука но това доказва че след години на пребиваване се показва като безсилна а търсещите (и търсачите в нея)-защото има и такива!!! все така се надяват с членския внос да си купят безоблачно време ,което обаче може и да се размине.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Римски пътища Пет Мар 23, 2012 10:07 am
Друго си е да си пастир,а!?! Бай Ганьооо,бай Ганьооо!!!!
Дошло е време,робите да преброят господарите!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Римски пътища Пет Мар 23, 2012 8:49 pm
-Не разбрах туй за бай ти Ганьа ма това не е толкоз важно -то този синоним приляга на всеки поувлякъл се по келепиреца.Виж коментарите на момчетата по горе са си точ в точ истина и попадение в десетката даже аз да не съм го казал по добре - Сега знам че ша завалят плюнки от рода на тези дето съм тук с десет двайсе ника ма туй само може да ме радва............................... -Иначе момчета благодарско че има такива като вас мислещи трезво,щото пътят е борба и тя трябва да се води открито и ясно,другото е -Мижи да те лажем.