Здравейте колеги,някой от вас може ли да ми помогне относно римските сражения край Златица т.е. кои и каде са се сражавали от кои век датират? Благодаря предварително.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: римски битки Вто Ное 20, 2012 9:39 pm
Колега,без да се обиждаш,ама малко глуповат въпрос.Да не кажа и доста глуповат....
saseda_gr Новобранец
Заглавие: римски битки Вто Ное 20, 2012 9:44 pm
sitalk написа:
Колега,без да се обиждаш,ама малко глуповат въпрос.Да не кажа и доста глуповат....
Ок колега явно не си в час с нештата
sitalk Джадай
Заглавие: Re: римски битки Вто Ное 20, 2012 9:49 pm
Дали?
markos Преторий
Заглавие: Re: римски битки Вто Ное 20, 2012 9:57 pm
Мисля че има достатъчна литература за това навсякъде.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: римски битки Вто Ное 20, 2012 10:16 pm
За битки от римско време покрай Златица няма литература. "Литературата" е..да ги откриеш сам..... Там има не само от римско......
saseda_gr Новобранец
Заглавие: римски битки Вто Ное 20, 2012 10:24 pm
sitalk написа:
За битки от римско време покрай Златица няма литература. "Литературата" е..да ги откриеш сам..... Там има не само от римско......
Абсолиутно сам сагласен с теб колега просто исках да узная и от вас малко повече.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: римски битки Вто Ное 20, 2012 10:39 pm
По-горе писа,че не съм бил в час с нещата. Горе-долу знам района и не питам във форума.А ти питаш,значи ти не си в час.Тъй,че.... Тук ще се включат още хора,те може да ти кажат.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: римски битки Вто Ное 20, 2012 10:45 pm
Утре ще ходим на едно място,където е имало битка,само че от 5 в.пр.Хр. Сутринта може да дойдеш на кафето до автогарата(П-п)........ Да обменим опит...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: римски битки Вто Ное 20, 2012 11:23 pm
markos написа:
Мисля че има достатъчна литература за това навсякъде.
Благодаря за съвета , Колега , че има литература, но нали разбираш в разгара на сезона да седнем да четем литература- просто не се връзва! Човека просто задава въпрос и тук е мястото, ако някой знае да му се отговори. Това е и моята молба! Благодаря!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
TyT Легионер
Заглавие: Re: римски битки Вто Ное 20, 2012 11:27 pm
хубави места са тези на които е имало сражения,копае се и черни метали.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: римски битки Вто Ное 20, 2012 11:28 pm
TyT написа:
хубави места са тези на които е имало сражения,копае се и черни метали.
Да прав си , Колега и доста интересни неща се намират!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!