Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Моля помогнете

Go down 
+18
benzin
lomidol
nkla_95
GATEV
ANTONIO_PIVS
slavitoooo
clumber
COMPACT
ackamte
atd.dr
aureus
ton69
djendaka
castron
Aemilivs
4орта
Ancient Hunter
rataban
22 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Гост
Гост

Моля помогнете - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyВто Авг 18, 2009 7:26 pm

колеги според мен всеки дълбок сигнал трябва да се копа и това е.чалъма е оператора да усети дълбокия сигнал,т.е. да го различи от плиткия и от дребните неща отгоре които са.за кво му е на PI дискриминация?като се има впредвид,че доста е относителна новата дискриминация на тея детектори
Върнете се в началото Go down
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyВто Авг 18, 2009 7:46 pm

Винаги съм споделял на колеги тук от форума , че на мен ми трябва апарат който да не дели металите на цветни и черни , а Дискриминацията ако така може да се нариче да бъде дълбок или плитък сигнал .!!! За мене това е истината !!! Изхождам от теорията ,че щом нещо е дълбоко то все е тяхно , тоест в повечето случай и ценно !! Като разбирасе преди това обекта е жулен с обикновен монетар !!!!!!!!!!!!!!!!!
ANTONIO_PIVS
Новобранец
Новобранец
ANTONIO_PIVS

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyЧет Юни 17, 2010 9:06 pm

колеги аз имам пулс стар 2 и сум доволен от дълбочината и цената взех го за 1400лв.на два месеца.и с гаранция 2год . :pepe:
GATEV
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyСъб Окт 30, 2010 7:42 pm

rataban написа:
колеги цял ден ми са е..а ма..та с тая рамка и неможах нищо да настроя хваща тел 15см дълга на 50см дълбоко а пък 50 грама ланец във въздуха неще как ли не е въртях и инструкции четах.ако има някой да ми подскаже нещо ще му бъда благодарен
Rolling Eyes

колега с тази двуметровата рамка малко трудно ще засечеш ланеца ,който си му поднесъл, тази рамка е за по големи предмети cheers
nkla_95
Легионер
Легионер
nkla_95

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyСря Фев 23, 2011 1:04 pm

колега не се очудваи че не хващаш ланеца при този нисак карат, античното злато е от 18 до 21 карата,пробваи с някое голямо олово колкото консерва то е най близкия сигнал до златото
lomidol
Цезар
Цезар
lomidol

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyСря Фев 23, 2011 1:48 pm

Добре де ама тая джанта с една СЕФ антена пак ще я хванеш на 1,2-1,5.
Ама дискриминацията при монетарките е съвсем друга работа. Спамене
nkla_95
Легионер
Легионер
nkla_95

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyСря Мар 09, 2011 10:17 pm

ко им е хубавото на тия рамки че се зарибяват сигорно имат пари за глупости

Във всяка легенда има 99% измислица, 1% истина на коята лъжата се крепи
benzin
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyСъб Дек 17, 2011 11:51 am

Здравеите колеги в краина сметка няма ли някои да напише наешто по точно за тиа рамки.Всеки започва да спори и да обяснява колко много някои се е набутал с такава, не може ли просто да се напишат някакви адекватни мнениа за дадената машина.Вместо това започвате да обяснявате кои коя година сас какво е работил?
benzin
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyСъб Дек 17, 2011 11:55 am

Аз също мисля да си купя или СТИНГЕР1 или РЕЛИСКАН.Даите малко мнениа малко савети.
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyПон Дек 19, 2011 12:35 am

Бе всъщност за както казваш -тия рамки -не е здравословно въобще да се пише -дали Стингер или РелиКскан,марката е без значение -Става на въпрос за дълбочинно копане а то не е за препоръчване в настоящият времеви момент.....................................
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyПон Дек 19, 2011 3:48 pm

benzin написа:
Здравеите колеги в краина сметка няма ли някои да напише наешто по точно за тиа рамки.Всеки започва да спори и да обяснява колко много някои се е набутал с такава, не може ли просто да се напишат някакви адекватни мнениа за дадената машина.Вместо това започвате да обяснявате кои коя година сас какво е работил?
Работата с рамка не е много лесна и не можеш да работиш сам - трябва ти поне още двама единия да влачи рамката със тебе а другия да чисти засечените сигнали с монетарка и най вече време...Коя е по-добра е въпрос на вкус - всички са на едно дередже по важно е да свикнеш със нея това важи за всички детектори...И да не се забравя че рамките са конструирани да засичат големи и плътни предмети - 10кг. монети изсипани на купчина на 80см. въобще не ги чува ако са в метален съд е друго нещо...Почти всички находки извадени с рамка е имало голямо желязо до тях а именно рамката чува него - даже в повечето случаи чистача на сигнали пропуска гърнето ако не провери отново дупката при изваждане търнокопа...Дано съм бил полезен - успех...
ivangrozni
Консул
Консул
ivangrozni

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyПон Дек 19, 2011 5:57 pm

lorenz 5 чува шепа (около 40) денара на 110 , а с включени филтри 80см
SSPIRO
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyВто Фев 07, 2012 2:58 am

Колега Ivangrozni с Lorenz ли работиш?Аз съм се спрял на X6 сега събирам парички.Наи много ме интересува дали апарата се влияе от керамика.Тая шепа монети с рамката 1 x 1m ли я хваща или с някоя от главите? PS. Мерси за предупрeждението за OKM Wink
ivangrozni
Консул
Консул
ivangrozni

ПисанеЗаглавие: Re: Моля помогнете   Моля помогнете - Page 2 EmptyВто Фев 07, 2012 2:05 pm

не работя с lorenz но имам добри спомени от него. Да , чува някои тухли и керемиди с по-високо съдържание на метал(тях всички машини ги чуват) но с помоща на филтрите се решава до някъде проблема . Трудно се работи в тежки почви като някои на юг, но на леки като повечето на север там и филтри не ти трябват.Шепата монетите ги хваща с 1x1.Има и недостатъци - не може да следи промяната на земята (старите модели),новите не знам.Дискриминация само при свръх - леки почви,много скъпа ,обучен и истински екип. Това 3d не върши работа.Друго не се сещам , ако имате вие въпроси питай те , но накрая един любопитен факт - колеги с два вида рамки ,правена и пулс-стар се чудеха дали има сигнал на едно място , lorenz даде категоричен сигнал с рамка 1x1 вдигната на 1.5 метра над земята.

Моля помогнете
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» помогнете моля
» моля помогнете за схема на аце 150
» Помогнете

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-дълбочинни и скенери и други подобни :: Pulse Star-
Идете на: