Купих pulse star 2 pro за 4300лв от измамниците от хидролок някой да каже как се работи че ме метнаха
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Моля помогнете Пет Фев 27, 2009 7:20 pm
Нека те да ти показажат, защо не се обърнеш към тях? Инструкция на български няма ли?
Гост Гост
Заглавие: Re: Моля помогнете Пет Фев 27, 2009 8:00 pm
rataban написа:
Купих pulse star 2 pro за 4300лв от измамниците от хидролок някой да каже как се работи че ме метнаха
За какво са та метнали? че това си е супер рамка.ама като незнаеш как се бачка,нети ли покаже някои тука колкото и да се пиши фаида няма.
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Моля помогнете Пет Фев 27, 2009 8:02 pm
Чак пък супер
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Моля помогнете Пет Фев 27, 2009 8:06 pm
ако мислиш,че са те метнали и няма инструкций на български език...ти можеш да ги преметнеш 3 пъти повече,като им уредиш глоба по-голяма от цената на апарата им.
Гост Гост
Заглавие: Re: Моля помогнете Пет Фев 27, 2009 8:09 pm
4орта написа:
Чак пък супер
Чорта бачкал ли си с про?
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Моля помогнете Пет Фев 27, 2009 9:44 pm
Всичките Пулс Стари-и които съм виждал досега с нищо не ме впечатлиха. Нито с дълбочина, нито с дискрииминация, обикновена рамка. И собствениците им не бяха особено възхитени. Какво му е по различното на PRO-то?
Гост Гост
Заглавие: Re: Моля помогнете Пет Фев 27, 2009 9:59 pm
4орта написа:
Всичките Пулс Стари-и които съм виждал досега с нищо не ме впечатлиха. Нито с дълбочина, нито с дискрииминация, обикновена рамка. И собствениците им не бяха особено възхитени. Какво му е по различното на PRO-то?
по различното е доста за обяснение на човек които е виждал пак не е носел.
castron Новобранец
Заглавие: Re: Моля помогнете Пет Фев 27, 2009 10:11 pm
comander-аватара ти напоследък често се сменя.Ако е така което виждам-браво на теб.
Гост Гост
Заглавие: Re: Моля помогнете Пет Фев 27, 2009 10:16 pm
castron Новобранец
Заглавие: Re: Моля помогнете Пет Фев 27, 2009 10:51 pm
sorry-comander
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Моля помогнете Пет Фев 27, 2009 11:27 pm
Цитат :
Не казах, че не съм носил, не се хващай за думата. Работил съм с такъв неведнъж. За мен е като всички останали рамки. А ти ако можеш се постарай да обясниш с какво е по различен PRO-то, предполагам и на други ще е интересно
rataban Новобранец
Заглавие: Re: Моля помогнете Съб Фев 28, 2009 8:15 am
Метнаха ме така че ми казаха че пълен кмплект струва толкова а ми дадаха само рамка 2 на 2
Не казах, че не съм носил, не се хващай за думата. Работил съм с такъв неведнъж. За мен е като всички останали рамки. А ти ако можеш се постарай да обясниш с какво е по различен PRO-то, предполагам и на други ще е интересно
Първо колега ти ако си бачкал с много рамки нямаше да пишеш каква е разликата с другите ти може и да си носил ама съм сигурен че халхабер си нямал какво правиш то да не е да хванеш монетара и да търкаш още като взе да ми говориш за рамка и дискриминация ми стана ясно колко си в час ама простено ти е . Сам човек трудно се научава да бачка ако няма кой да му обясни и като каза за разликите я ми кажи ти с какви си бачкал щото съм сигурен че пишеш колкото да се намираш на работа а аз ще ти кажа каква е разликата . Искам да кажа на колегата който си е взел рамката че никък не се е набутал напротив много добър избор е направил единствения недостатък на този модел е че трябва да спреш за да и направиш баланс а не като стария модел от движение иначе и дълбочината и е супер чуствителна е към по малки предмети е доста по добре от много други рамки
Първо колега ти ако си бачкал с много рамки нямаше да пишеш каква е разликата с другите ти може и да си носил ама съм сигурен че халхабер си нямал какво правиш то да не е да хванеш монетара и да търкаш още като взе да ми говориш за рамка и дискриминация ми стана ясно колко си в час ама простено ти е .
Щом казваш, няма да спорим. Явно по добре знаеш с какво и колко съм работил За първи път работих с Пулс Стар-а още през 92г. Прочети още веднъж по внимателно какво съм писал. Нали и аз това казвам - че няма свястна дискриминация. А пък с тая супер чувствителност към малки предмети знаеш ли как ще станеш луд на някое замърсено място Не казвам, че е лош уред Пулс Стар-а или че не става. Друг въпрос е, че има и други още по супер чувствителни рамки (няма да споменавам, да не ме обвинят в рекламно лице). Затова пиша, че не е нищо повече от другите. Пък ти ако си работил (тествал) с някои самоделки и го сравняваш с тях е още по друг въпрос...
колеги цял ден ми са е..а ма..та с тая рамка и неможах нищо да настроя хваща тел 15см дълга на 50см дълбоко а пък 50 грама ланец във въздуха неще как ли не е въртях и инструкции четах.ако има някой да ми подскаже нещо ще му бъда благодарен
Не се мъчи.Както и да го въртиш ланеца няма да го хване.Трудна мишена дори и за монетар . Пробвай и ще видиш.Просто много специфична геометрия.Физичните закони са си такива.Успех
aureus Новобранец
Заглавие: Re: Моля помогнете Нед Мар 01, 2009 1:56 pm
колега рамката си е рамка, няма лоши такива, разликите им е в това как свирят дълбоките сигнали, по-лошите ги "отсичат" като те заблуждават че е плитък, по-хубавите ги дават мааааазни и със "зона".....колкото е по-голяма зоната, толкова е по-голям и дълбок........имаше един пиниз преди мерехме зоната и долу горе на такава дълбочина си и беше сигнала.....а от мой личен опит Lorenz ми допадаха най-много, с изключение на една две бг изработки, които наистина бяха много добри.....доколкото за дискриминацията, това е пълен смях в залата ама знам ли работил съм отдавна, може да са се появили нови машини....друг пиниз е като работиш и като те съмнява някой сигнал дали е малък и плитък просто вдигаш по-нагоре рамката и тя го оправя.......абе между другото не е лесно да се работи има доста тънкости ама веднъж свикне ли се е много забавно.....няма скучен обект
atd.dr Легионер
Заглавие: Моля помогнете Нед Мар 01, 2009 2:26 pm
Трудно се засича 14 карата злато . На честоти до 300 Hz PI уреди не реагират или съвсем слабо на малоценни метали и сплави ( фолио , силно корозирали консервени кутии , тънки сребърни и златни (особенно 14 карата) предмети ). Ако работната честота се вдигне на 600 Hz и повече тези метали започват да се чуват но за да се запази консумацията се намаля мощността на импулса и загубата за цветните метали става огромна !!!
ackamte Преторий
Заглавие: Re: Моля помогнете Нед Мар 01, 2009 7:59 pm
rataban написа:
колеги цял ден ми са е..а ма..та с тая рамка и неможах нищо да настроя хваща тел 15см дълга на 50см дълбоко а пък 50 грама ланец във въздуха неще как ли не е въртях и инструкции четах.ако има някой да ми подскаже нещо ще му бъда благодарен
колега кои дявол те накара си вземеш рамка рамката лови изключително и само черно ,пробвай зарови на 1,5 метра една обикновена джанта от автомобил и встрани на няколко метра същата от алуминиии направи си теста и виж алуминиевата е огромна цел няма те карам да заравяш бакър почти сам сигорен че няма да хванеш цветната
Гост Гост
Заглавие: Re: Моля помогнете Нед Мар 01, 2009 9:37 pm
Тука чета и си мисля, ас тес цветни сигнли дет ги вадя сигорно имам био токове.цветния сигнал е винаги по силен при мен направо се препъвам,нещто не ви схващтам разговора ли?
djendaka Консул
Заглавие: Re: Моля помогнете Пон Мар 02, 2009 5:50 pm
4орта написа:
Цитат :
Първо колега ти ако си бачкал с много рамки нямаше да пишеш каква е разликата с другите ти може и да си носил ама съм сигурен че халхабер си нямал какво правиш то да не е да хванеш монетара и да търкаш още като взе да ми говориш за рамка и дискриминация ми стана ясно колко си в час ама просва тено ти е .
Щом казваш, няма да спорим. Явно по добре знаеш с какво и колко съм работил За първи път работих с Пулс Стар-а още през 92г. Прочети още веднъж по внимателно какво съм писал. Нали и аз това казвам - че няма свястна дискриминация. А пък с тая супер чувствителност към малки предмети знаеш ли как ще станеш луд на някое замърсено място Не казвам, че е лош уред Пулс Стар-а или че не става. Друг въпрос е, че има и други още по супер чувствителни рамки (няма да споменавам, да не ме обвинят в рекламно лице). Затова пиша, че не е нищо повече от другите. Пък ти ако си работил (тествал) с някои самоделки и го сравняваш с тях е още по друг въпрос...
Колега като казах че е чувствителна към малки предмети нчмах впредвид монета телче или някакъв друг предмет с подобни по големина размери също като казах за дискриминацията на рамката аз за толкова години не съм видял да има такова нещо ако ти знаеш за такава рамка дето да дели черно и цвят моля сподели аз лично още утре ще си я купя аз лично не съм работил с много рамки ама мога да кажа че наистина съм работил
COMPACT Новобранец
Заглавие: Re: Моля помогнете Вто Мар 03, 2009 7:03 pm
Някой може ли да обясни как точно се работи с рамка , че разбирам че е по сложно от монетарката
clumber Новобранец
Заглавие: re Вто Мар 03, 2009 9:20 pm
Сложно е ; съмняваш се 2 лопати и е вън ,а 2-3часа копане...няква аномалия, колко време имаш свободно ?
COMPACT Новобранец
Заглавие: Re: Моля помогнете Вто Мар 03, 2009 9:41 pm
аз време имам ама някой може ли да каже за какво е тази скала от 1 до 10 дето е на pulse stara-a. Аз си мислех че е дълбочина ама май ще се окаже че е нещо друго.