няма време за снимки машината я има във форума там може да се види цената е 430лв
bekos Легионер
Заглавие: Re: Продавам Пират 2в1 най -новия модел ПРОДАДЕН Пон Фев 20, 2012 7:38 am
защо я продаваш неси ли доволен от новия пират
Гост Гост
Заглавие: Re: Продавам Пират 2в1 най -новия модел ПРОДАДЕН Пон Фев 20, 2012 8:37 am
Че тя не беше ли нова 450?
dobo67 Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Пират 2в1 най -новия модел ПРОДАДЕН Пон Фев 20, 2012 8:46 am
за неинвормираните машината е чисто нова в кашон и струва 500лв не успях да я ползвам поради лошото време Продавам я по семейни причини със 32 САНТИМЕТРА АНТЕНА
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Пират 2в1 най -новия модел ПРОДАДЕН Пет Фев 24, 2012 5:46 pm
нова мохаремка е 400 където казват че по добра от пирата... пък 500 лв за пират мхммм
dobo67 Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Пират 2в1 най -новия модел ПРОДАДЕН Пет Фев 24, 2012 8:01 pm
Кой го казва който има Мохаремка ли . Това че си некомпетентен не го споделяй пред цялата гилдия.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Продавам Пират 2в1 най -новия модел ПРОДАДЕН Пет Фев 24, 2012 9:42 pm
dobo67 написа:
Кой го казва който има Мохаремка ли . Това че си некомпетентен не го споделяй пред цялата гилдия.
Спокойно човека си казва мнението може така да е чувал аз съм виждал и двата детектора и казвам че са добри и двата .Ти имаш ли мохаремка та правиш такова заключение не е хубаво да говориш така за някои
vancho Новобранец
Заглавие: Re: Продавам Пират 2в1 най -новия модел ПРОДАДЕН Пет Фев 24, 2012 10:09 pm
hagemon4o написа:
нова мохаремка е 400 където казват че по добра от пирата... пък 500 лв за пират мхммм
комбиниран мухарем е 450 лв и пирата е токова,даже стария модел е по евтин
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Продавам Пират 2в1 най -новия модел ПРОДАДЕН Пет Фев 24, 2012 11:00 pm
vancho написа:
hagemon4o написа:
комбиниран мухарем е 450 лв и пирата е токова,даже стария модел е по евтин
Нов мохарем 2в1/комбиниран мохарем/ е 400 лв но това не е толко важно ,важно е поведението ТИ не е колегиялно късмет с продажбата
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Пират 2в1 най -новия модел ПРОДАДЕН Пет Фев 24, 2012 11:06 pm
аз само споделям четеното по форумите не се заяждам и лично Мохарем ми каза цените си и за това...нито реклама правя нито се заяждам ама май някой има глисти и го сърби задника с извинение
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Пират 2в1 най -новия модел ПРОДАДЕН Пет Фев 24, 2012 11:48 pm
все пак може ли да си кажете мнението кой е по добър мохарем или пират??? и също нещо важно при проблем някой писа че мохарем като го върнеш за ремонт много се бавел ...пирата бързо го ремонтирал и връщал.....споделям четено!!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Продавам Пират 2в1 най -новия модел ПРОДАДЕН Съб Фев 25, 2012 8:20 am
все пак може ли да си кажете мнението кой е по добър мохарем или пират??? и също нещо важно при проблем някой писа че мохарем като го върнеш за ремонт много се бавел ...пирата бързо го ремонтирал и връщал.....споделям четено!!!
1-НЕ СПАМИ темата на колегата 2-Пират или Мохарем? Все едно да сравним К. Роналдо с МЕсси. Всеки един си има собствени техники(чалъми) за игра И накрая излиза ,че който и даго трансферираш все си тая
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
ако наблизо имате лекар иди се прегледай и не пиши повече в моята тема
dobo67 Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Пират 2в1 най -новия модел ПРОДАДЕН Съб Мар 03, 2012 7:01 pm
НОВА ЦЕНА 380 ЛЕВА
hemeleon Новобранец
Заглавие: Re: Продавам Пират 2в1 най -новия модел ПРОДАДЕН Вто Мар 20, 2012 10:50 pm
Колега,аз имах от Мохарем един апарат,но по ред причини го продадох,случайно да имаш някаква информация дали е почнал пак да майстори,щото май имаше неприятности,че май му бяха взели всичко,та за това питам