Работна честота : 14-18 Khz. Начин на търсене : С движение
Дискриминация :
Аудио Дву-тонална Регулиране на чувствителноста Регулиране усилването на звука
Земен баланс:
Автоматичен Ръчен
Регулиране степента на разделяне на металите Електроника с голяма бързина Захранване 10 алкални батерии или 10 бр. NiMh акумулаторни батерии Живот на батериите 30 часа с едно презареждане Индикация за изтощени батерии Работи със следните по размер търсещи сонди DD-10 DD-11 DD-12.5 DD-15 SEF-7 X 9 SEF-10 X 12 SEF-12 X 15 inch
Браво Наско,супер е !
Ne6o Легионер
Заглавие: Re: Най новия модел на Пират Пон Юли 29, 2013 12:18 am
Е, кое му е супер? Какво ново има различно от предните модели? Не виждам нищо ново. Кутия от Микрон, прът от Голден Маск, електрониката дали е още по схема на миладинка? В последно време много пиратки се препродават и все почти нови.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Най новия модел на Пират Пон Юли 29, 2013 1:00 am
[quote="Ne6o"]Е, кое му е супер? Какво ново има различно от предните модели? Не виждам нищо ново. Кутия от Микрон, прът от Голден Маск, електрониката дали е още по схема на миладинка? В последно време много пиратки се препродават и все почти нови
То като погледнеш и "Деуси" се продават и то все нови,това значи ли че не струват ? А що се касае до стика,ми те всички ги купуват от едно място.Както и кутията. А що се отнася до какво му е новото,ми просто ти никога явно не си работил с "Пират" а и също така не си запознат с тия машини,иначе нямаше да питаш . Така,че не се изказвай не подготвен колкото само да трупаш постове ! Виждам,че си с NRG 150 ,и ми е ясно защо се заяждаш с "Пирата".
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Най новия модел на Пират Пон Юли 29, 2013 8:08 am
buntar.1971 написа:
...А що се касае до стика,ми те всички ги купуват от едно място. Както и кутията...
Откъде купуват всички кутията ?
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Най новия модел на Пират Пон Юли 29, 2013 8:23 am
в продавалник кутииките са по 6 лева на дребно
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Най новия модел на Пират Пон Юли 29, 2013 8:58 am
sdsds написа:
в продавалник кутииките са по 6 лева на дребно
Не можах да открия. Може ли някакъв линк ?
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Най новия модел на Пират Пон Юли 29, 2013 9:02 am
http://prodavalnik.com/kutii-za-metalotrsach-i26067409 не казвам че са същите ама просто ги мернах че ги продават
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Най новия модел на Пират Пон Юли 29, 2013 9:11 am
-То не че толкоз важно и меродавно кой от къде си взимал стиковете и кутийте ми просто некой хора не мое зароват томахавката....................................
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Най новия модел на Пират Пон Юли 29, 2013 9:52 am
Не е важна чак толкова кутията,по важно е какво има в нея !
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Най новия модел на Пират Пон Юли 29, 2013 10:56 am
buntar.1971 написа:
Не е важна чак толкова кутията,по важно е какво има в нея !
Разбира се че е така, но ми стана интересно откъде всички ги вземат В продавалника кутията е на Хектор. Мен ме интересуват другите от къде са?
martin_90 Новобранец
Заглавие: Re: Най новия модел на Пират Вто Юли 30, 2013 8:49 pm