Заглавие: Re: Re: Нов руски металдетектор - АКА Сигнум MFT 7272M Нед Май 05, 2013 6:36 pm
ivangrozni написа:
Малко черен хумор : Носи се слух , че Микрона търсел още хора да назначи за да му ремонтират машините.
След това голямо АКА-не,нищо чудно да се окажеш прав.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Re: Нов руски металдетектор - АКА Сигнум MFT 7272M Вто Май 07, 2013 12:47 pm
Някои хора най ви бива да АКА-те в темите. За какво са нужни повече хора може да се види по-долу. Лъчо, като почнеш да получаваш (и изпълняваш) такива поръчки за кантарите, се обади да си говорим. Дотогава продължавай да спамиш и ще постигнеш особено високи резултати
Последната промяна е направена от Ancient Hunter на Съб Окт 12, 2013 9:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Re: Нов руски металдетектор - АКА Сигнум MFT 7272M Вто Май 07, 2013 2:08 pm
Ancient Hunter написа:
Някои хора най ви бива да АКА-те в темите. За какво са нужни повече хора може да се види по-долу. Лъчо, като почнеш да получаваш (и изпълняваш) такива поръчки за кантарите, се обади да си говорим. Дотогава продължавай да спамиш и ще постигнеш особено високи резултати
Аз пък работя с братовчеда на Lee, тия хора блъскат яко поръчки... !
Vicki Wang каза че щял да поръча тия дни от Лъчо 2-3 хиляди кантара !
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Re: Нов руски металдетектор - АКА Сигнум MFT 7272M Вто Май 07, 2013 2:15 pm
...Ако спамя темите,до сега оторизираните лица да са ми обърнали внимание и -направили забележка! Аз не съм производител,а съвсем обикновен радиолюбител от време "оно",който се опитва да подобри кантарите,тези все още малко познати на масовите потребители апарати.Не е пренебрежим и броя на схемите,раздадени от мен на технически грамотни да ги реализират... И накрая-искрено се радвам на постиженията на упоритите, български производители.Всичите монетари,притежавани от мен до днес са били само български."Бандито"и два модела "Голден маск"!Поздрави!
Искам да добавя още нещо съществено: Схемите на "тези"кантари не са сложни,някой дори са много достъпни.Но удоволствието от резултатите е неповторимо!Все едно сте уцелили самолет с прашка,или с лък(оръжията на утвърдилия се разум)!
Хаосът е или временен,или гибелен!
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Re: Нов руски металдетектор - АКА Сигнум MFT 7272M Вто Май 07, 2013 8:33 pm
Golden Mask написа:
Няма лошо, нека парите на чужденците идват тук в България. Много по-добре, отколкото чужди компании да правят печалби от нас и да ги изнасят чужбина. В началото си помислихме, че е някакъв майтап или им задържа нулата на клавиатурата, но по телефона потвърдиха. Другия учудващ факт е че къндисаха на 60% отстъпки и са съгласни да ги получават на партиди, защото не е възможно да им приготвим такова количество за 1 месец. И друг път са идвали подобни предложения за "сътрудничество", но за по-малки количества и обикновено искат детектор по 20$-30$. което няма как да стане. Братчеда Vicki Wang много енергичен, както гледам моментално ти е "отговорил" за няма и 2 минути от както е получил писмото Моя Lee голям мързел. От 01.05. чак днес отговаря.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Re: Нов руски металдетектор - АКА Сигнум MFT 7272M Сря Май 08, 2013 9:51 pm
Ancient Hunter написа:
Golden Mask написа:
В началото си помислихме, че е някакъв майтап или им задържа нулата на клавиатурата, но по телефона потвърдиха.
Радвай се като видиш пари в банковата сметка, че може да изгориш като блажен вестник много измами почнаха да въртят жълтурите !
Ancient Hunter написа:
Другия учудващ факт е че къндисаха на 60% отстъпки и са съгласни да ги получават на партиди, защото не е възможно да им приготвим такова количество за 1 месец. .
И за една година няма да ги приготвите
Ancient Hunter написа:
Братчеда Vicki Wang много енергичен, както гледам моментално ти е "отговорил" за няма и 2 минути от както е получил писмото Моя Lee голям мързел. От 01.05. чак днес отговаря.
Бърз е, цяла сутрин си писахме .
Да не забравиш да добавиш да добавиш Lee Hung в списъка с дистрибуторите и то на първо място, а и да махнеш тия дето вече не са, че само ти запълват страницата
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Re: Нов руски металдетектор - АКА Сигнум MFT 7272M Чет Май 09, 2013 8:13 am
Може и мошеници да се окажат, няма гаранция за нищо. Не виждам как ще ни излъжат след като практиката е и винаги е била "платил > получил" Ако са мошеници, си е за тяхна сметка, има кой да ги съди. Мострите за тестове си ги платиха. Ако се опитат нещо да хитруват, ще си останат само с тях
васил Новобранец
Заглавие: Re: Re: Нов руски металдетектор - АКА Сигнум MFT 7272M Сря Фев 11, 2015 7:49 pm
https://www.youtube.com/watch?v=lFO5i_OpTd4
Re: Нов руски металдетектор - АКА Сигнум MFT 7272M