Zdarveite. Neznam, dali nqkoi moje da pomogne. V dvora na ka6tata mi v elenskiq balkan dqdo mi be6e spomenal, 4e ima zaroveno zlato, no neznam to4no mqstoto.Moje li nqkoi s to4en metaldetektor koito da pokaje na 100% to4noto mqsto i ako se nameri mojem da delim. Ako nqkoi ima interes da pi6e.
Здървеите. Незнам, дали някои може да помогне. В двора на къщата ми в еленския балкан дядо ми беше споменал, че има заровено злато, но незнам точно мястото.Може ли някои с точен металдетектор които да покаже на 100% точното място и ако се намери можем да делим. Ако някои има интерес да пише. http://translator-bg.com/content/view/67/63/lang,bg/
Гост Гост
Заглавие: Re: Злато в двор. Чет Яну 26, 2012 5:54 pm
Колега защо е нужно една тема да се пуска два пъти и то на маймуница!!!!
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Злато в двор. Чет Яну 26, 2012 5:56 pm
карай объркало е момчето виж чеднеска се регистирал.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Злато в двор. Чет Яну 26, 2012 7:55 pm
-То много найвитет в тоз пост бе брато - Почти ми звучи като -"Капан за найвници".................................
utus777 Новобранец
Заглавие: Re: Злато в двор. Чет Яну 26, 2012 10:36 pm
аз работя с лозова пръчка,....99 % ще покаже ако има,..кажи как дели ако е там?
Гост Гост
Заглавие: Re: Злато в двор. Чет Яну 26, 2012 10:55 pm
Лозова пръчка може бе хора,ама дано дряновица да не играе )))
utus777 Новобранец
Заглавие: Re: Злато в двор. Чет Яну 26, 2012 11:34 pm
а може и оро да се играе,...
alireza Консул
Заглавие: Re: Злато в двор. Пет Яну 27, 2012 1:20 pm
прочети си лични.имаш поща.
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Злато в двор. Пет Яну 27, 2012 1:41 pm
като за начало намери някой с омнитрон кирка и здрави лопати ...., ако не го хване мяташ двора на табан и с монетарка чистиш и слушаш надолу, а може и с рамка след това и не забравяй да не пипаш и вдишваш без да промиеш с оцет
utus777 написа:
язе като изчадя една такава пръчка със затворени очи ги намирам
Kъсмет на всички!
кирката Консул
Заглавие: Re: Злато в двор. Пет Яну 27, 2012 2:01 pm
Я,ми виж аватара дали ще мога да ти помогна
muhlio21 Новобранец
Заглавие: Re: Злато в двор. Съб Яну 28, 2012 10:45 am
абе тоз ''оцет '' го срещам за незнам кой път в постовете... и се неразбирам за ко става дума. дали са гъбаркате с хората или.... знам че не му е мястото,ама някой ще обясни ли ши каиш че човек тряя си носи оцет кат поп светена вода
Благодаря ви за коментарите и мненията колеги. Много изрерпателни бяхте. Хареса ми идеята с продажбата на златния двор. Може би ще помисля по въпроса за продажбата. до скоро
Преди да продадеш го провери...защото един приятел така знаят за подобно нещо търсиха не намериха и продадоха къщата на един германец.И така си остана там ..нещото'' сега се чудят как да го ,,уговарят'' и пак да търсят с по-модерна техника,защото преди 15г. са търсили със самоделки.
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
Колега привет,един приятел ме пазари като се оправи времето ако съм в БГ да провериме един имот в еленския балкан. Ако черпиш като дойда ще го обиколиме
Мини двора първо с един читав апарат ако няма признаци за това имане само скенер. Колега utus777 остави тия лозови пръчки а отиди с лозовия елексир на всякъде ще бъдеш добредошъл