Заглавие: Re: ПЕТИМА НАМЕРИХА КАСА С 10 000 МОНЕТИ НА РИМСКИ ЛЕГИОН! Нед Авг 12, 2012 2:21 pm
jordan_nenov написа:
Същината на проблема никой не я лови, а тя е: НЯМА РЕД И ЯСНОТА ПО ОТКРИТИТЕ ОТ НАС ПО-ЦЕННИ НЕЩА. НЕ Е ВАЖНО КОЙ КАКВО Е НАМЕРИЛ И КОЙ МУ ГО Е ВЗЕЛ, А ПО-ВАЖНОТО Е СЛЕД КАТО НАМЕРИМ НЕЩО, ДА ИМА КЪДЕ ДА СЕ ДАДЕ СРЕЩУ ПРИЛИЧЕН ПРОЦЕНТ ОТ НЕГОВАТА СТОЙНОСТ. Това ако се реши, ще завали дъжд от находки към НИМ и регионалните музеи. Но явно с това нещо ще накърним нечии интереси и заради това неможе да стане... За съжаление !
Късмет на всички търсачи !
Защо да ти дават процент като могат да ти го вземат без пари че и една солена глобичка да отнесеш и като бонус някоя годинка ей така за поддържане на контингент и отчитане на дейност?
Павето Легионер
Заглавие: Даааа.... Вто Авг 14, 2012 7:37 pm
Колеги има една стара приказка<КЪСМЕТЪТ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО ВЗЕМЕ > Колко пъти ми се е случвало в някоя стара копка да извадя цветен сигнал ,един път даже бял. Но сигурно и на други от вас .....Това само потвърждава написаното от мен по горе . Не 100 не 1000 ,...10.000 човека да са минали от там когато ти е писано ти да чуеш сигнала ....... А истрорията е вярна .....но нека всеки да си направи изводи . Така че ходете ....там някаде ,нещо чака точно вас . Успех и КЪСМЕТ на всички .
charon Цезар
Заглавие: Re: ПЕТИМА НАМЕРИХА КАСА С 10 000 МОНЕТИ НА РИМСКИ ЛЕГИОН! Вто Авг 14, 2012 7:47 pm
Павето написа:
Колеги има една стара приказка<КЪСМЕТЪТ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО ВЗЕМЕ > Колко пъти ми се е случвало в някоя стара копка да извадя цветен сигнал ,един път даже бял. Но сигурно и на други от вас .....Това само потвърждава написаното от мен по горе . Не 100 не 1000 ,...10.000 човека да са минали от там когато ти е писано ти да чуеш сигнала ....... А истрорията е вярна .....но нека всеки да си направи изводи . Така че ходете ....там някаде ,нещо чака точно вас . Успех и КЪСМЕТ на всички .
Много-много правилно колега това е като с гъбите-твоето си е твое и чака само теб!
Viver est militare!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ПЕТИМА НАМЕРИХА КАСА С 10 000 МОНЕТИ НА РИМСКИ ЛЕГИОН! Вто Авг 14, 2012 7:50 pm
Абсолютно съм съгласен колеги.
Има неща които съм извадил там, дето са търкали преди мен 20-30 години стотици апарати...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Павето Легионер
Заглавие: Re: ПЕТИМА НАМЕРИХА КАСА С 10 000 МОНЕТИ НА РИМСКИ ЛЕГИОН! Вто Авг 14, 2012 8:40 pm
[Много-много правилно колега това е като с гъбите-твоето си е твое и чака само теб![/quote]
Точно така е ....затова ще кажа само едно <ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ > Нека да не завиждаме на колегите . А ,какво са направили с парите от находките ......тяхна си работа ....толкова им е акъла.
Павето Легионер
Заглавие: Re: ПЕТИМА НАМЕРИХА КАСА С 10 000 МОНЕТИ НА РИМСКИ ЛЕГИОН! Вто Авг 14, 2012 8:54 pm
На държавата също ....в лицето на археолози,историци,музеини работници и цялата там сбирщина .Щом , като продължаеат да нехаят и оставят ценни находки и артефакти да напускат пределите на страната .А ВСИЧКО МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ РАЗЛИЧНО .Но някой няма изгода от това ,затова и нищо не се променя .Нека злобеят ,нека да ни плюят ,нека да ни наричат с обидни думи .....нищо няма да променят ,а богатствата ще продължават да напускат страната .
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ПЕТИМА НАМЕРИХА КАСА С 10 000 МОНЕТИ НА РИМСКИ ЛЕГИОН! Вто Авг 14, 2012 9:06 pm
Павето написа:
На държавата също ....в лицето на археолози,историци,музеини работници и цялата там сбирщина .Щом , като продължаеат да нехаят и оставят ценни находки и артефакти да напускат пределите на страната .А ВСИЧКО МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ РАЗЛИЧНО .Но някой няма изгода от това ,затова и нищо не се променя .Нека злобеят ,нека да ни плюят ,нека да ни наричат с обидни думи .....нищо няма да променят ,а богатствата ще продължават да напускат страната .
Напротив колега, напротив ! Казваш "Но някой няма изгода от това ,затова и нищо не се променя", но истината е точно обратното: НЯКОЙ ИМА ИЗГОДА ОТ ТОВА, ЗАТОВА И НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ А аз се досещам кой е този някой... Или тези някои...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Павето Легионер
Заглавие: Re: ПЕТИМА НАМЕРИХА КАСА С 10 000 МОНЕТИ НА РИМСКИ ЛЕГИОН! Вто Авг 14, 2012 9:18 pm
Да за едно и също нещо говорим..... Ама да не спамим темата
ПЕТИМА НАМЕРИХА КАСА С 10 000 МОНЕТИ НА РИМСКИ ЛЕГИОН!