Най-съм радостен, че хората гласуват с клавиатурите си и редовно идват при нас, защото знаят, че тук са истинските новини за металдетектинга
Това е така , Админе, защото само тук може да си изкажеш свободно мнението си. Дори ТОЧНО ТУК В ТОЗИ ФОРУМ , можеш свободно да спориш , с даден, Колега по - дадена тема и да устояваш твърденията си. Независимо от това дали е член на федерацията , производител на МД, собственик на магазини за МД и т.н. Затова този форум винаги, ще бъде най -големият, защото винаги е бил отворен към хората.
P.s. Да чукна на дърво, защото когато свирне свирката на друго място за сбор под строй . Рекорда ни ще бъде издухан.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
adminn Admin
Заглавие: Re: форум ИМПЕРИО ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ!!! Нед Мар 24, 2013 6:21 pm
МЕЖДУВРЕМЕННО СТАНАХМЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ, ВСЪЩНОСТ ВИНАГИ СМЕ БИЛИ
Най-много потребители онлайн: 233, на Пон Мар 18, 2013 8:15 pm
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
adventurer Преторий
Заглавие: форум Нед Мар 24, 2013 7:51 pm
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: форум ИМПЕРИО ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ!!! Вто Мар 26, 2013 10:07 pm
adminn написа:
Господа , Админи и Колеги! Не знам да ли сте забелязали , но днес подобрихме рекорда от 18март 2013г. с един глас 234. Да ни е честито и все така нагоре!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: форум ИМПЕРИО ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ!!! Вто Мар 26, 2013 10:41 pm
ivanasen написа:
adminn написа:
Господа , Админи и Колеги! Не знам да ли сте забелязали , но днес подобрихме рекорда от 18март 2013г. с един глас 234. Да ни е честито и все така нагоре!
Здравейте,колеги! 2,3,4-това не е ли аритметична прогресия? Хубава ,градивна линейност. Възходяща!
Хаосът е или временен,или гибелен!
Последната промяна е направена от Трибал-М на Сря Мар 27, 2013 2:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: форум ИМПЕРИО ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ!!! Вто Мар 26, 2013 10:53 pm
добре де колеги!! хайде кажете кой металдетектор е най-добър и доказан като дълбочина и работа в замърсени зони и орудено???Въпроса ми е и към Империо,защото ще се ориентирам към заводските!!!!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: форум ИМПЕРИО ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ!!! Вто Мар 26, 2013 11:03 pm
hagemon4o написа:
добре де колеги!! хайде кажете кой металдетектор е най-добър и доказан като дълбочина и работа в замърсени зони и орудено???Въпроса ми е и към Империо,защото ще се ориентирам към заводските!!!!
Колега, уважавам те! Но този въпрос няма нищо общо с темата . Пиши по-темата и редактирай последният си пост!
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: форум ИМПЕРИО ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ!!! Сря Мар 27, 2013 12:04 am
о Цезаре и ти ли взе да ме упрекваш няма значение дали е по темата...допитвам се до хората и до империо защото ще му ставам клиент...а все пак това е форум на металдетектинга...аз никога не съм те упреквал че имаш няколко профила нали
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: форум ИМПЕРИО ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ!!! Сря Мар 27, 2013 12:36 am
hagemon4o написа:
о Цезаре и ти ли взе да ме упрекваш няма значение дали е по темата...допитвам се до хората и до империо защото ще му ставам клиент...а все пак това е форум на металдетектинга...аз никога не съм те упреквал че имаш няколко профила нали
Прав се - 10 на брой са! Админите ще го докажат !
И да знаеш , че съм човек питай Светли от http://mdetectors.com тел. 0889197820, Той ще ти даде най ясна представа по-отношение на МД - рите. Кажи му , че се обаждаш от мое име.
Последната промяна е направена от ivanasen на Сря Мар 27, 2013 5:10 am; мнението е било променяно общо 1 път
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: форум ИМПЕРИО ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ!!! Сря Мар 27, 2013 12:57 am
важност ли си придаваш ) кой си ти че не мога да се сетя ))) ходи събирай гъби ни са прай на голям цезар... много хора не те харесват от форума и защо ли...с твойте профили дет упрекваше и си даваше + )) пс. стига си писал конктерно тебе нищо не съм те питал!!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: форум ИМПЕРИО ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ!!! Сря Мар 27, 2013 1:25 am
Колега hagemon4o защо не си пуснеш нова тема,ще има повече колеги,които ще ти обърнат внимание,дадат отговор и ще те насочат. Не се джавкайте за простотий грозно е.
п.п. Иначе Голд макс пауър-а е много добър в замърсеното.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: форум ИМПЕРИО ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ!!! Сря Мар 27, 2013 10:54 am
мерси!
imperio Цезар
Заглавие: Re: форум ИМПЕРИО ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ!!! Сря Мар 27, 2013 9:58 pm
hagemon4o написа:
Империо не продава металдетектори. Ако имаш предвид хората от мдетекторс - питай ги тях.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: форум ИМПЕРИО ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ!!! Сря Мар 27, 2013 10:18 pm
hagemon4o написа:
До колко пари е важен въпрос?
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!