Заглавие: ФОРУМ ИМПЕРИО ПО-ГОЛЯМ ОТ ВСЯКОГА ... НОВ РЕКОРД Вто Мар 22, 2011 10:37 pm
Честито на всички приятели! Благодарение на Вас форумът е по-голям от всякога! Нашите потребители са написали 35001 мнения, а броят на членовете на СПОРТЕН КЛУБ ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ ИМПЕРИО са Имаме 1754 регистрирани потребители. Това е пътят, чрез който да ни чуят властимащите, защото от тази висока трибуна ни четат хиляди на ден и десетки хиляди на месец. Преди минути едновременно форумът е бил четен от: Най-много потребители онлайн: 150, на Вто Мар 22, 2011 8:30 pm Всяка вечер тук сме винаги над 120-130 души и това ни радва страшно много. Това ни прави най-голямата организация по металдетектинг в България. Давайте предложения за развитието на форума.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: ФОРУМ ИМПЕРИО ПО-ГОЛЯМ ОТ ВСЯКОГА ... НОВ РЕКОРД Вто Мар 22, 2011 10:48 pm
Всички се радваме за което дано да ни чуят обаче тея отгоре, не ние само да си пишем мнения
Не питай старило, питай патило!
adminn Admin
Заглавие: Re: ФОРУМ ИМПЕРИО ПО-ГОЛЯМ ОТ ВСЯКОГА ... НОВ РЕКОРД Вто Мар 22, 2011 10:57 pm
Повярвай ми, че се съобразяват с написаното. Самия Чобанов, ни чете, дори сега може да е налиния Като говори по интервюта само това говори - форума това, форума онова ..... 100% иска да си купи и металотърсач, но не му стиска. Ще е добри да пише във форума за да контактуваме директно, за да се увери, че има разлика от иманяр до търсач.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
imperio Цезар
Заглавие: Re: ФОРУМ ИМПЕРИО ПО-ГОЛЯМ ОТ ВСЯКОГА ... НОВ РЕКОРД Вто Мар 22, 2011 11:11 pm
adminn написа:
Честито на всички приятели! Благодарение на Вас форумът е по-голям от всякога! Нашите потребители са написали 35001 мнения, а броят на членовете на СПОРТЕН КЛУБ ПО МЕТАЛДЕТЕКТИНГ ИМПЕРИО са Имаме 1754 регистрирани потребители. Това е пътят, чрез който да ни чуят властимащите, защото от тази висока трибуна ни четат хиляди на ден и десетки хиляди на месец. Преди минути едновременно форумът е бил четен от: Най-много потребители онлайн: 150, на Вто Мар 22, 2011 8:30 pm Всяка вечер тук сме винаги над 120-130 души и това ни радва страшно много. Това ни прави най-голямата организация по металдетектинг в България. Давайте предложения за развитието на форума.
Да иляди форума...и да ми купиш една риза по стар български обичай
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org