Заглавие: Нов модел пират Пет Яну 06, 2012 10:03 pm
Ето го и новия модел на PIRAT 2в1 BLACK DEVIL,на който вече съм горд собственик.Имах възможноста да го пробвам за няколко часа и останах много доволен.Имах и предния модел но този определено е по-добър.Благодаря на Наско Pirata за...той си знае.
Заглавие: Re: Нов модел пират Съб Яну 07, 2012 12:33 am
МНОГО ГОТИН ИЗГЛЕЖДА.А КАЧЕСТВАТА КАКВИ МУ СА?
Последната промяна е направена от bekos на Съб Яну 07, 2012 4:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път
dobo67 Про-Консул
Заглавие: пират Съб Яну 07, 2012 9:39 am
Интересна техника трябва да се види отблизко
adminn Admin
Заглавие: Re: Нов модел пират Съб Яну 07, 2012 11:45 am
Доколкото виждам, това е кутиика от Микрон. Ако Блистула има проблем с имената на апаратите си - то тука проблема е на дизайна на панела - надявам се работата да е по-добре от него. Подобна тема е елемнтерна реклама! Нека Пирата да изпрати един апарат да го тестваме и ние и колеги за да се напише истински репорт, а не двама негови приятели да пишат реклами, които могат да изиграят точно обратната роля. Владо от Монтана показа как стават нещата - пускаш един апарат за тестове - така става, така се прави и по света. Очакваме новия модел на Пират да тестове!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: Нов модел пират Съб Яну 07, 2012 12:09 pm
danio1978 написа:
Ето го и новия модел на PIRAT 2в1 BLACK DEVIL,на който вече съм горд собственик.Имах възможноста да го пробвам за няколко часа и останах много доволен.Имах и предния модел но този определено е по-добър.Благодаря на Наско Pirata за...той си знае.
Хубава машинка от преди месец-два съм го тествал но едно което ме разочерова е ,че ръждивото в дълбочина го дава цветно ето и снимка:https://www.imperio.biz/t4977p45-topic http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=bfi1324053555y.jpg
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
Последната промяна е направена от hamido на Съб Яну 07, 2012 12:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : pictures)
Гост Гост
Заглавие: Re: Нов модел пират Съб Яну 07, 2012 1:57 pm
Е та нали човекът си има собствен сайтл.Редно е първо там да се покаже,с параметри и цена,че и сравнение с стария апарат.Не е ли така?
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: Нов модел пират Съб Яну 07, 2012 4:38 pm
Kerkenez написа:
Е та нали човекът си има собствен сайтл.Редно е първо там да се покаже,с параметри и цена,че и сравнение с стария апарат.Не е ли така?
Шефе човека нема време да качва в сайта, което е готово веднага го вдигат БРВ Насе--Продължавай!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
кирката Консул
Заглавие: Re: Нов модел пират Съб Яну 07, 2012 4:47 pm
ХАХА син Микрон само дето е ПИРАТ
bekos Легионер
Заглавие: Re: Нов модел пират Съб Яну 07, 2012 5:04 pm
и микрон и виста и пират калъпа на кутиите е еднакъв .важно е вътре как е и как ще се представи
Гост Гост
Заглавие: Re: Нов модел пират Съб Яну 07, 2012 5:18 pm
А бе какво значение кутията каква е,важното сърцето да работи.
bekos Легионер
Заглавие: Re: Нов модел пират Съб Яну 07, 2012 6:28 pm
прав си и да хващта дълбоки сигнали
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Нов модел пират Нед Яну 08, 2012 8:12 pm
adminn написа:
Доколкото виждам, това е кутиика от Микрон. Ако Блистула има проблем с имената на апаратите си - то тука проблема е на дизайна на панела - надявам се работата да е по-добре от него. Подобна тема е елемнтерна реклама! Нека Пирата да изпрати един апарат да го тестваме и ние и колеги за да се напише истински репорт, а не двама негови приятели да пишат реклами, които могат да изиграят точно обратната роля. Владо от Монтана показа как стават нещата - пускаш един апарат за тестове - така става, така се прави и по света. Очакваме новия модел на Пират да тестове!
Админ не,че съм длъжен да ти отговарям ама ме подразни.Наско Пирата дори не ме е виждал на живо само по телефона сме се чували.Като ти се струва,че му правя реклама изтрий темата.Аз и без това много рядко пиша тук,така че още един потребител по-малко няма да ти гътне ,,ХУБАВИЯ''форум.И ако все пак те интересува имаше изпратена машинка Pirat 2в1 в Ловеч за тестове.
laki Консул
Заглавие: пО ТЕМАТА Нед Яну 08, 2012 8:48 pm
Админ,Наско даде един апарат на сьбора в Кьрджали.Изпрати още един апарат за тестове в Ловеч.Все пак той не е голям производител като Владо за да може да раздава повече апарати.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Нов модел пират Нед Яну 08, 2012 8:59 pm
Спрете да пишете повече глупости ,просто който е направил някакви клипове да ги качи.В магазина на империо който си е направил труда да види се продават негови модели.В скоро време ще кача и новия модел със актуалната цена.С Наско се познавам така че няма никакви проблеми.
Заглавие: Re: Нов модел пират Нед Яну 08, 2012 9:02 pm
Я раздухайте как вървят цените на тези машини ...? Тази есен ми падна един пират работих 1 ден и бях доволен ... не беше дълбок но за замърсено е идеален ... на края на деня заваля намокрисе машината и изгуби звука ...... след престой до печката се оправи ...
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Нов модел пират Нед Яну 08, 2012 9:32 pm
Някой няма ли да пита 1 лев на колко го хваща
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Нов модел пират Нед Яну 08, 2012 9:37 pm
Заглавие: Re: Нов модел пират Пон Яну 09, 2012 12:03 am
danio1978 написа:
Някой няма ли да пита 1 лев на колко го хваща
Едва ли , то левчето отдавна не е стандарт , даже ловенето на повечето апарати досега не е стандартизирано и в повечето случаи е в сферата на митологията . Всички вадят клипове и хвалят стоката си , ама конкретни сравнителни резултати никой не е изкарал ,а в спецификацията на всеки уред би трябвало да има гарантирани детекции на определен брой и вид монети в земята . Всеки който предлага уред за продажба , трябва освен гаранция за поддръжка , също така и да отговаря на определени гарантирани технически параметри , както е с всеки уред одобрен за продажба в търговската мрежа. Досега при никой производител няма подобно нещо , следователно на потребителя се предлага да купи нещо , което е виждал само на снимка и на съмнителни видео клипове и ловене на левчета във въздуха , това направо си е живо шарлатанство , като при лечителите екстрасенси. Когато си купуваме компютър , всеки го избира по определени показатели и производителност , когато купуваме метал детектор на база на какво да го изберем , шарената кутия ли или многото копчета , човек да се чуди до немай къде.
Гост Гост
Заглавие: Re: Нов модел пират Пон Яну 09, 2012 12:20 am
Едно време бях чул за българското сирине-било много хубаво но не го искали на запад.Причината била,че нашите не могат да представят цертификат.Значи при производството никога не могат да улучат един и същи състав на продукта.Един вид преплувал си морето ама си се удавил в реката.Така е и с нашите детектори.На рекламния клип ти покажат едни възможности и резултати а като си купиш уж същата машина(кутиите еднакви))- резултатите други.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Нов модел пират Пон Яну 09, 2012 11:10 am
Ето го новия модел със цените според големината на сондите които си поръчвате. http://imperio.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=212399&df=14&dflid=3
Заглавие: Re: Нов модел пират Пон Яну 09, 2012 11:44 am
И коя е разликата от стария модел.Това че е на 8 вместо на 7 Khz ?
pgd Консул
Заглавие: Re: Нов модел пират Нед Яну 15, 2012 9:04 am
днес ще направя третия си излет с новия ми пират 2в1 с новия панел ....с машината се свиква бързо в режим на ръчна земя се грундира много лесно и бързо и при дискриминатор на 5 или 6 нямах никакви проблеми с железата. детектора работи стабилно без излишни паразити пукания или други дразнещи сигнали,железата си ги къса цвета е плътен и ясен, работата при фиксиран грунд е още по лесна като параметрите на детектора се запазват.тестове за дълбочина не съм правил още с изключение на едни 20ст от бай Тошово време които вчера намерих и пуснах в една дупка на около бел и малко не знам може би 27-28 см не съм мерил и си ги даде перфектно това е за сега искам да направя малко снимки и клипове но засега ходя сам и няма как да снимам видео
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Нов модел пират Нед Яну 15, 2012 10:11 am
Maй ще има още по нов модел
Kъсмет на всички!
pgd Консул
Заглавие: Re: Нов модел пират Нед Яну 15, 2012 5:37 pm
предполагам,че ще е същия колега,но с добавен още един звук нисък за железата,но може и да греша ....
Последната промяна е направена от pgd на Нед Яну 15, 2012 6:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
imperatora_85 Легионер
Заглавие: Re: Нов модел пират Нед Яну 15, 2012 5:39 pm
евала тоя ще си го купя със сигорност дето още нее излязал а как ще е на ородено тук в бургас е ужас ако е на руда добар отхапвам го докато излезе още