Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
нишани грунда VANQUISH голден Coil wave Simplex GOLD nexus TEKNETICS tesoro врътка mask Fisher nokta Майнлаб prodavam lorenz маск miladinka Minelab deus пират kupuvam Spectrum МЕТАЛОТЪРСАЧИ

вапроса

Go down 
+8
VIKING
bobo
hamido
DONADONI
alireza
I'll be back
stan960
imperatora_85
12 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Джони
Цезар
Цезар
Джони

вапроса - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса - Page 2 EmptyПон Мар 26, 2012 9:07 pm

Podlecii.avg написа:
е затва сме на тоя ХАЛ!!!!! щот мноу писатели мноу интелектуалци у тая дрЪжава дагоеба!! кой знае кво велико нещУ е постигнал и вАЗОВ и филян-кишията, дет сеа тормозят учениците заради тез Капути !!! affraid affraid affraid
Тва сега го видях.
Не знам къф си, ама такива като тебе дето посягат на имената на Вазов, Ботев, Левски...и други български светини....с валяк трябва да ви мачкат. И пак ще ви е малко...Мизерник!!!!! стига

Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
вапроса - Page 2 Skypelogo1
Върнете се в началото Go down
stan960
Джадай
Джадай
stan960

вапроса - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса - Page 2 EmptyПон Мар 26, 2012 9:25 pm

super21 -Чукнах ти плюс,макар че някой от твоята гилдия ми чукна минус за коментара ми в Твоята тема-Кво да правиш английският ми хумор трудно се разбира и преглъща -Нищо ша го отдадем на низшите духом.................................... Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото Go down

вапроса
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: