Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
    Keywords
    miladinka tesoro prodavam Simplex nokta голден mask wave нишани Fisher пират Minelab Майнлаб TEKNETICS kupuvam грунда Spectrum VANQUISH lorenz МЕТАЛОТЪРСАЧИ GOLD nexus Coil маск врътка deus

вапроса

Go down 
    +8
    VIKING
    bobo
    hamido
    DONADONI
    alireza
    I'll be back
    stan960
    imperatora_85
    12 posters
    Иди на страница : 1, 2  Next
    АвторСъобщение
    imperatora_85
    Легионер
    Легионер

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: вапроса   вапроса EmptyНед Яну 01, 2012 11:18 pm

колеги искам да ва попитам от къде произхожда думата търсач и обидна ли е за търсачи като нас ас лично несе обиждам досещам се от къде произлиза но искам да попитам по опитни хора като вас да бъда сигорен благодаря ви
    Върнете се в началото Go down
    stan960
    Джадай
    Джадай
    stan960

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyПон Яну 02, 2012 12:33 am

-Пройзхожда от тъпата БГ действителност -Понеже Андрешковците се си мислат че ша надлъжат Съдията........................... Wink Laughing Laughing Laughing
    I'll be back
    Легионер
    Легионер
    I'll be back

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyПон Яну 02, 2012 10:55 am

stan960 написа:
    -Пройзхожда от тъпата БГ действителност -Понеже Андрешковците се си мислат че ша надлъжат Съдията........................... Wink Laughing Laughing Laughing
    колега не се ли умори да се правиш на голямата работа
    imperatora_85
    Легионер
    Легионер

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyПон Яну 02, 2012 11:32 am

смисъл кои са тези андрешкови и за какво става дума сериозно интересно ми е ако може някои да обясни ще съм му благодарен
    stan960
    Джадай
    Джадай
    stan960

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyПон Яну 02, 2012 5:00 pm

Не се правя на голяма работа но що се отнася до илитератите,съм -Не знам колко "малък" трябва да е един българин за да не може да схване смисъла на горното -Четете еий,четете -Елин Пелин е все пак един от Класиците в Българската литература.................................
    alireza
    Консул
    Консул
    alireza

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyВто Яну 03, 2012 7:32 pm

здаващ випрос който си е и одговор.
    DONADONI
    Легионер
    Легионер
    DONADONI

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyСря Яну 04, 2012 1:05 pm

alireza написа:
    А ТИ НА КАКЪВ ЕЗИК ПИШЕШ
    hamido
    Про-Консул
    Про-Консул
    hamido

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyСря Яну 04, 2012 6:55 pm

DONADONI написа:
    alireza написа:
    А ТИ НА КАКЪВ ЕЗИК ПИШЕШ
    На Алито са му дебели пръстите и натиска два клавиша наведнъж :mdr97: :mdr97: :mdr97: :mdr97:

В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
    alireza
    Консул
    Консул
    alireza

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyСря Яну 04, 2012 10:21 pm

привет момци бързо пиша и стават грешки ,,,
    bobo
    Консул
    Консул

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyСря Яну 04, 2012 10:46 pm

imperatora_85 написа:
    колеги искам да ва попитам от къде произхожда думата търсач и обидна ли е за търсачи като нас ас лично несе обиждам досещам се от къде произлиза но искам да попитам по опитни хора като вас да бъда сигорен благодаря ви
    Тц,Тц ,Тц-таман да заапя Стан,че ме кара пак да чета Андрешко и да търся смисъла ,ма то кат ти погледнах въпроса,ма то пак мек му е отговора, бе....А,изнявам се,не въпроса-вапроса.....
    VIKING
    Про-Консул
    Про-Консул
    VIKING

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyСря Яну 04, 2012 11:02 pm

бобо сие шегджия голям -бравоо Wink
    stan960
    Джадай
    Джадай
    stan960

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyЧет Яну 05, 2012 1:28 am

bobo написа:
    imperatora_85 написа:
    Тц,Тц ,Тц-таман да заапя Стан,че ме кара пак да чета Андрешко и да търся смисъла ,ма то кат ти погледнах въпроса,ма то пак мек му е отговора, бе....А,изнявам се,не въпроса-вапроса.....
    Laughing -Чекай поне а си довърша душевната чекия.................-Таа:-Млади ми Императоре -В общи линий ако вече си прочел "Андрешко" ще си разбрал че момчето гл.герой на повествованието си мислело че като остави вечерта Съдия изпълнителят у блатото и е решил проблема на своя съселянин -Продължението че на сутринта ще мине някой който ще помогне на Съдията и той въпреки всичко ще си свърши работата е оставено от писателя да втаса в главата на читателя -С две думи -Иронизирах някой мишковци тук и там който като се бият в гърдите че са Търсачи а не Им...н....ри си мислят че ще заблудят някой законодател или пък ще променят общественото мнение..................................... Laughing Laughing Laughing Basketball
    imperatora_85
    Легионер
    Легионер

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyЧет Яну 05, 2012 3:42 am

маи маи си е така колега прав си живи им....а....и сме си
    stan960
    Джадай
    Джадай
    stan960

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyЧет Яну 05, 2012 9:54 am

-НЕ-Не съм прав: -Просто исках да ти подчертая колко изкривено е всичко в БГ -В нашият случай наложено от определена интересчийска клика в Българската Археология-Иначе ако напишеш думичката им...ан....яр и я вкараш в преводача веднага ще ти даде отговор на английски и той е treasure-hunter -Тоест Търсач на съкровища-Същото като жаргонното българско Иманяр -Нищо еретично няма ни в едната ни в другата дума -Разликата е че в Западната демократична Европа Инквизицията и ловът на вещици оттдавна ги няма -Тук при нас изглежда сме още в Средновековието................................................
    imperatora_85
    Легионер
    Легионер

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyЧет Яну 05, 2012 9:58 am

super21 super21 super21 super21 super21 super21 super21 super21 super21 super21 super21 super21 super21 super21 super21 много точно казано колега третират на със две думи като импералисти
    stan960
    Джадай
    Джадай
    stan960

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyЧет Яну 05, 2012 10:03 am

-По лошо,братле -Искат да ни направят Крепостни селяни и понеже ние българите се оказахме търпеливо-овчедушни -Го постигат,за сега............................................
    Podlecii.avg
    Цезар
    Цезар
    Podlecii.avg

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyЧет Яну 05, 2012 8:47 pm

е затва сме на тоя ХАЛ!!!!! щот мноу писатели мноу интелектуалци у тая дрЪжава дагоеба!! кой знае кво велико нещУ е постигнал и вАЗОВ и филян-кишията, дет сеа тормозят учениците заради тез Капути !!! affraid affraid affraid

:soif100: :soif100: :soif100: :soif100: :soif100: :soif100: :
    stan960
    Джадай
    Джадай
    stan960

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyЧет Яну 05, 2012 9:11 pm

-Май си вденал повечко сливова отколкото аз винце -НАПРОТИВ,братле -Сега Интелектуалци -НЯМА -Ако ги имаше все щеше да се чувства някакъв порив за Свобода и Демокрация у тоя Народ-Колкото до ВАЗОВ -Ми ако го немаше Него -Как ТИ щеше да узнаеш след толкова поколения за борбите,мечтите и въжделенията на твойте пра-пра баба и дядо...............................
    bobo
    Консул
    Консул

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyПет Яну 06, 2012 12:23 pm

Podlecii.avg написа:
    е затва сме на тоя ХАЛ!!!!! щот мноу писатели мноу интелектуалци у тая дрЪжава дагоеба!! кой знае кво велико нещУ е постигнал и вАЗОВ и филян-кишията, дет сеа тормозят учениците заради тез Капути !!! affraid affraid affraid
    Razz пий но умерено Всъщност,отговора на въпроса- защо сме на този хал,наистина се намира в този пост.! стига

Последната промяна е направена от bobo на Пет Яну 06, 2012 4:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
    Гост
    Гост

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyПет Яну 06, 2012 2:07 pm

Българио, за тебе те умряха,

една бе ти достойна зарад тях,

и те за теб достойни, майко, бяха

И твойто име само кат мълвяха,

умираха без страх.

Българио, за тебе те умряха,а не трябваше!!!!
    vvurbanov
    Консул
    Консул
    vvurbanov

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyНед Мар 25, 2012 4:47 pm

Според мен голямата група на имманярите се дели на два подвида.Класиците> към тях спадат търсещите имането на Вълчан войвода,поп Мартин или турско злато.В другия подвид са търсачи,монетари и машинкаджии.Ето историята за един който се качва с приятели на Витоша,но се отдалечил от групата и клекнал зад един камък по нужда.Тъкмо да стане и чува гласове та останал докато хората си заминат.Отива от другата страна на скалата и вижда че е копано, разбутал пръста и открил стоманена касета.На другия ден се връща с раницата,прибира касата и тя се оказва пълна с наполеони.И аз си бях купил от тях, но сега човека ги свърши и си е купил един много голям бинокъл.И щом дойде събота и неделя се качва на Витоша и гледа надолу...Та този към кои да се брои?
    bobo
    Консул
    Консул

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyНед Мар 25, 2012 10:00 pm

vvurbanov написа:
    Според мен голямата група на имманярите се дели на два подвида.Класиците> към тях спадат търсещите имането на Вълчан войвода,поп Мартин или турско злато.В другия подвид са търсачи,монетари и машинкаджии.Ето историята за един който се качва с приятели на Витоша,но се отдалечил от групата и клекнал зад един камък по нужда.Тъкмо да стане и чува гласове та останал докато хората си заминат.Отива от другата страна на скалата и вижда че е копано, разбутал пръста и открил стоманена касета.На другия ден се връща с раницата,прибира касата и тя се оказва пълна с наполеони.И аз си бях купил от тях, но сега човека ги свърши и си е купил един много голям бинокъл.И щом дойде събота и неделя се качва на Витоша и гледа надолу...Та този към кои да се брои?
    scratch Към прахосниците??? Laughing
    Petronii
    Цезар
    Цезар

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyНед Мар 25, 2012 11:10 pm

vvurbanov написа:

Този се брои към групата на братя Стругацки ....

cheers
    Джони
    Цезар
    Цезар
    Джони

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyНед Мар 25, 2012 11:21 pm

Petronii написа:
    vvurbanov написа:

Този се брои към групата на братя Стругацки ....

cheers
    Абсолютно, ама обяснявай що...
    "Пикник край пътя" ли беше?

Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
    вапроса Skypelogo1
    vvurbanov
    Консул
    Консул
    vvurbanov

вапроса Empty
    ПисанеЗаглавие: Re: вапроса   вапроса EmptyПон Мар 26, 2012 12:59 am

Може би"Понеделник започва в събота"или"Трудно е да бъдеш бог".Любими фантасти и Кир Буличов разбира се.Не е от руската фантастика.Тази хубава история ми разказа 82..84г. Митко Станков.

Последната промяна е направена от vvurbanov на Вто Апр 24, 2012 12:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път

вапроса
    Върнете се в началото 
    Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
     Similar topics
    -
    » Закопчаха 8 души за трафик на културни ценности!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
    Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
    Идете на: