колеги искам да ва попитам от къде произхожда думата търсач и обидна ли е за търсачи като нас ас лично несе обиждам досещам се от къде произлиза но искам да попитам по опитни хора като вас да бъда сигорен благодаря ви
stan960 Джадай
Заглавие: Re: вапроса Пон Яну 02, 2012 12:33 am
-Пройзхожда от тъпата БГ действителност -Понеже Андрешковците се си мислат че ша надлъжат Съдията...........................
I'll be back Легионер
Заглавие: Re: вапроса Пон Яну 02, 2012 10:55 am
stan960 написа:
-Пройзхожда от тъпата БГ действителност -Понеже Андрешковците се си мислат че ша надлъжат Съдията...........................
колега не се ли умори да се правиш на голямата работа
imperatora_85 Легионер
Заглавие: Re: вапроса Пон Яну 02, 2012 11:32 am
смисъл кои са тези андрешкови и за какво става дума сериозно интересно ми е ако може някои да обясни ще съм му благодарен
stan960 Джадай
Заглавие: Re: вапроса Пон Яну 02, 2012 5:00 pm
Не се правя на голяма работа но що се отнася до илитератите,съм -Не знам колко "малък" трябва да е един българин за да не може да схване смисъла на горното -Четете еий,четете -Елин Пелин е все пак един от Класиците в Българската литература.................................
alireza Консул
Заглавие: Re: вапроса Вто Яну 03, 2012 7:32 pm
здаващ випрос който си е и одговор.
DONADONI Легионер
Заглавие: Re: вапроса Сря Яну 04, 2012 1:05 pm
alireza написа:
А ТИ НА КАКЪВ ЕЗИК ПИШЕШ
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: вапроса Сря Яну 04, 2012 6:55 pm
DONADONI написа:
alireza написа:
А ТИ НА КАКЪВ ЕЗИК ПИШЕШ
На Алито са му дебели пръстите и натиска два клавиша наведнъж
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
alireza Консул
Заглавие: Re: вапроса Сря Яну 04, 2012 10:21 pm
привет момци бързо пиша и стават грешки ,,,
bobo Консул
Заглавие: Re: вапроса Сря Яну 04, 2012 10:46 pm
imperatora_85 написа:
колеги искам да ва попитам от къде произхожда думата търсач и обидна ли е за търсачи като нас ас лично несе обиждам досещам се от къде произлиза но искам да попитам по опитни хора като вас да бъда сигорен благодаря ви
Тц,Тц ,Тц-таман да заапя Стан,че ме кара пак да чета Андрешко и да търся смисъла ,ма то кат ти погледнах въпроса,ма то пак мек му е отговора, бе....А,изнявам се,не въпроса-вапроса.....
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: вапроса Сря Яну 04, 2012 11:02 pm
бобо сие шегджия голям -бравоо
stan960 Джадай
Заглавие: Re: вапроса Чет Яну 05, 2012 1:28 am
bobo написа:
imperatora_85 написа:
Тц,Тц ,Тц-таман да заапя Стан,че ме кара пак да чета Андрешко и да търся смисъла ,ма то кат ти погледнах въпроса,ма то пак мек му е отговора, бе....А,изнявам се,не въпроса-вапроса.....
-Чекай поне а си довърша душевната чекия.................-Таа:-Млади ми Императоре -В общи линий ако вече си прочел "Андрешко" ще си разбрал че момчето гл.герой на повествованието си мислело че като остави вечерта Съдия изпълнителят у блатото и е решил проблема на своя съселянин -Продължението че на сутринта ще мине някой който ще помогне на Съдията и той въпреки всичко ще си свърши работата е оставено от писателя да втаса в главата на читателя -С две думи -Иронизирах някой мишковци тук и там който като се бият в гърдите че са Търсачи а не Им...н....ри си мислят че ще заблудят някой законодател или пък ще променят общественото мнение.....................................
imperatora_85 Легионер
Заглавие: Re: вапроса Чет Яну 05, 2012 3:42 am
маи маи си е така колега прав си живи им....а....и сме си
stan960 Джадай
Заглавие: Re: вапроса Чет Яну 05, 2012 9:54 am
-НЕ-Не съм прав: -Просто исках да ти подчертая колко изкривено е всичко в БГ -В нашият случай наложено от определена интересчийска клика в Българската Археология-Иначе ако напишеш думичката им...ан....яр и я вкараш в преводача веднага ще ти даде отговор на английски и той е treasure-hunter -Тоест Търсач на съкровища-Същото като жаргонното българско Иманяр -Нищо еретично няма ни в едната ни в другата дума -Разликата е че в Западната демократична Европа Инквизицията и ловът на вещици оттдавна ги няма -Тук при нас изглежда сме още в Средновековието................................................
imperatora_85 Легионер
Заглавие: Re: вапроса Чет Яну 05, 2012 9:58 am
много точно казано колега третират на със две думи като импералисти
stan960 Джадай
Заглавие: Re: вапроса Чет Яну 05, 2012 10:03 am
-По лошо,братле -Искат да ни направят Крепостни селяни и понеже ние българите се оказахме търпеливо-овчедушни -Го постигат,за сега............................................
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: вапроса Чет Яну 05, 2012 8:47 pm
е затва сме на тоя ХАЛ!!!!! щот мноу писатели мноу интелектуалци у тая дрЪжава дагоеба!! кой знае кво велико нещУ е постигнал и вАЗОВ и филян-кишията, дет сеа тормозят учениците заради тез Капути !!!
:
stan960 Джадай
Заглавие: Re: вапроса Чет Яну 05, 2012 9:11 pm
-Май си вденал повечко сливова отколкото аз винце -НАПРОТИВ,братле -Сега Интелектуалци -НЯМА -Ако ги имаше все щеше да се чувства някакъв порив за Свобода и Демокрация у тоя Народ-Колкото до ВАЗОВ -Ми ако го немаше Него -Как ТИ щеше да узнаеш след толкова поколения за борбите,мечтите и въжделенията на твойте пра-пра баба и дядо...............................
bobo Консул
Заглавие: Re: вапроса Пет Яну 06, 2012 12:23 pm
Podlecii.avg написа:
е затва сме на тоя ХАЛ!!!!! щот мноу писатели мноу интелектуалци у тая дрЪжава дагоеба!! кой знае кво велико нещУ е постигнал и вАЗОВ и филян-кишията, дет сеа тормозят учениците заради тез Капути !!!
Всъщност,отговора на въпроса- защо сме на този хал,наистина се намира в този пост.!
Последната промяна е направена от bobo на Пет Яну 06, 2012 4:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: вапроса Пет Яну 06, 2012 2:07 pm
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
Българио, за тебе те умряха,а не трябваше!!!!
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: вапроса Нед Мар 25, 2012 4:47 pm
Според мен голямата група на имманярите се дели на два подвида.Класиците> към тях спадат търсещите имането на Вълчан войвода,поп Мартин или турско злато.В другия подвид са търсачи,монетари и машинкаджии.Ето историята за един който се качва с приятели на Витоша,но се отдалечил от групата и клекнал зад един камък по нужда.Тъкмо да стане и чува гласове та останал докато хората си заминат.Отива от другата страна на скалата и вижда че е копано, разбутал пръста и открил стоманена касета.На другия ден се връща с раницата,прибира касата и тя се оказва пълна с наполеони.И аз си бях купил от тях, но сега човека ги свърши и си е купил един много голям бинокъл.И щом дойде събота и неделя се качва на Витоша и гледа надолу...Та този към кои да се брои?
bobo Консул
Заглавие: Re: вапроса Нед Мар 25, 2012 10:00 pm
vvurbanov написа:
Според мен голямата група на имманярите се дели на два подвида.Класиците> към тях спадат търсещите имането на Вълчан войвода,поп Мартин или турско злато.В другия подвид са търсачи,монетари и машинкаджии.Ето историята за един който се качва с приятели на Витоша,но се отдалечил от групата и клекнал зад един камък по нужда.Тъкмо да стане и чува гласове та останал докато хората си заминат.Отива от другата страна на скалата и вижда че е копано, разбутал пръста и открил стоманена касета.На другия ден се връща с раницата,прибира касата и тя се оказва пълна с наполеони.И аз си бях купил от тях, но сега човека ги свърши и си е купил един много голям бинокъл.И щом дойде събота и неделя се качва на Витоша и гледа надолу...Та този към кои да се брои?
Към прахосниците???
Petronii Цезар
Заглавие: Re: вапроса Нед Мар 25, 2012 11:10 pm
vvurbanov написа:
Този се брои към групата на братя Стругацки ....
Джони Цезар
Заглавие: Re: вапроса Нед Мар 25, 2012 11:21 pm
Petronii написа:
vvurbanov написа:
Този се брои към групата на братя Стругацки ....
Абсолютно, ама обяснявай що... "Пикник край пътя" ли беше?
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: вапроса Пон Мар 26, 2012 12:59 am
Може би"Понеделник започва в събота"или"Трудно е да бъдеш бог".Любими фантасти и Кир Буличов разбира се.Не е от руската фантастика.Тази хубава история ми разказа 82..84г. Митко Станков.
Последната промяна е направена от vvurbanov на Вто Апр 24, 2012 12:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път