Еиий при нас вали сняг и като каза винце и пържолки ми се стопли душата.Що ли трябва да съм на бачкане сега а не в някоя хижа,8ми декамври е все пак.Не се дакачайте,гледайте по философски на живота,че ейго на минал повечето.
bobo Консул
Заглавие: Re: PODLECII Пет Дек 09, 2011 10:33 pm
bobo написа:
Podlecii.avg написа:
Petronii написа:
Ето какво е написано , прекопирано от там с прискърбие обявено от славитооо.
С тъга в душата ви съобщавам за бан на многоуважавания от всички колега imp.Podlecii.avg .Баш -търсача и още не знам колко ника има по форумите, налага се да се лишим от неговите мъдри съвети и поуки до като оправим сайта по неговите изисквания , за това решихме да му спестим нервите и страданията от противния ни сайт като му спрем достъпа така спокойно ще може да се отдаде на детектинг-тренровки и почивки сред природата !
а защо нее написъл колко пъти ми звъни по тела, и ми реве на КРИВИЯ КУР че там дет си написъл братле оная тема -оня коментар .... айде молятисе ако е възможоно го изтрий този коментар, щот има намеци относно БНФМ, и нее в наша полза..... ами организирането на колкото се може повече привърженици да заведа на събранието в ловеч??? колко пъти ми зъняха по тела бе дейба тези ФАМИЛЯРИ дейба. поне от една год. периодично ме е приканвал по заобиколен начин дасе махна от този форум, щот това тук било хуйня работа , те там в империото са все такива разни! ченгета , полицай, дечковци, безделници и темподобни историйки! абе то всъщност вчера се чух с една особа и он ми каза .... еми тва и зарибяване бе Краска!!!! а иначе признавам си поне 5-6 пъти съм се опитвал да по кисна малко и техния сайт , още преди да стана техен член, ми ко дави кажа! СКУКА и ТЪПНЯ ! абе космически сайт взет на заем от миналия век! САЙТА ВИ нее на ниво на останалите И неможете да ме накарате да кисна в този АРХАИЧЕН сайт! това беше едно от условията ми! от моя страна немате никви ядове ставам ви член , щесе опитам да набера още съмишленици , както и направих!!! НО!!!! ето по сайта нема никви промени! неможах даги накарам една опция да променят, камоли закон! а това дет е написъл че имам незнам си колко НИКА! нее трудно да проверите!! освен този ДРУГ НИК ТУК НЕМАМ!!!!!!! това е! иначе наздраве на всички свободно мислещи и имащи желание за промяна колеги !!!
Викаш от една година поне....?Да,ама с този ник си от август,а преди това?
Аха–Рамзес.НеЧе е от значение,но некоректно ми се струва човек да си мени никовете постоянно.
alireza Консул
Заглавие: Re: PODLECII Пет Дек 09, 2011 10:52 pm
не спорете кой прав кой крив,стиснте си ръцете и работете заедно.
borisov Консул
Заглавие: Re: PODLECII Пет Дек 09, 2011 11:13 pm
Трябва ние вместо даси помагаме и подкрепяме ние само се плюем и спорим зговорна дружина планина повдига
bobo Консул
Заглавие: Re: PODLECII Пет Дек 09, 2011 11:14 pm
alireza написа:
Много сте мъдАр,сър. Всъщност Подлеций е пич,щото има собствено мнение и го отстоява,и ние с него нямаме кво да делим,нито се познаваме ,което не значи,че съм съгласен с него,разбира се.
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: PODLECII Пет Дек 09, 2011 11:33 pm
Kakvo tolkoz ste go emnali kolegata? Napravo go raskasahte! S taz zloba do nikade niama da stignem. Daite s dobro ili na skara i piene
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Съб Дек 10, 2011 8:28 pm
bobo написа:
alireza написа:
Много сте мъдАр,сър. Всъщност Подлеций е пич,щото има собствено мнение и го отстоява,и ние с него нямаме кво да делим,нито се познаваме ,което не значи,че съм съгласен с него,разбира се.
неразбирам само едно у теб колега! толкова ли е трудно дасе обърнеш към АДМИНА на форума и даго питаш!!!! вече го казах и на други тук! този профил за който говориш отдавна не съществува ТУК!!!!!!
:
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Съб Дек 10, 2011 9:25 pm
и това ли е нишан? http://prikachi.com/images/251/4130251Z.jpg
:
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: PODLECII Съб Дек 10, 2011 10:34 pm
Podlecii.avg написа:
и това ли е нишан? http://prikachi.com/images/251/4130251Z.jpg
Interesno! Xmmm. Neka bash maistorete da kajat.
alireza Консул
Заглавие: подлеции Нед Дек 11, 2011 11:21 pm
това е хайдушки нишан, сигурен съм в това.
simvo Новобранец
Заглавие: Нишан Пон Дек 12, 2011 6:22 am
alireza написа:
По принцип, кръг е символ на съвършенство завършеност , бог , злато а в случая се касае за продукт на съчетание от две деиности ерузионен ,течаща вода най вероятно това е около някоя планинска река . Предполагам някъде около Пирин по късно е използван за затискане на зеле от там и този кръг иначе хаидушките нишани са регионални тоест всяка чета си е имала свои символи които не са еднакви, изчуквали са се на голями скали като насочващ символ. Както казаха и други колеги "посочете какво има наколо".
Гост Гост
Заглавие: Re: PODLECII Пон Дек 12, 2011 9:11 am
На търкалящи се камъни нишани не се правят
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Пон Дек 12, 2011 10:33 am
alireza написа:
АлиРеза искаш да кажеш "ХАЙДУТСКИ" щот значението на хАйдушки е приблизително на они специалисти у парламента!!! а иначе отговарям и на колегата дет питаше в кой край на Бг. е този камък: в стара планина е , близо до тетевен,и още по близо до едно село, наречено Градежница!!!!
:
stan960 Джадай
Заглавие: Re: PODLECII Пон Дек 12, 2011 1:01 pm
-Баа му и речният синявец -simvo, оно ша требе да са притискале зелето с механична преса та от там е останал тоя съвършен кръг с точка в средата -Алийко Реза не знам дали е хайдушки или айдушки нишан ма кат гледам точният кръг и точката отбелезани на тоя известен с твърдоста си камък по ми прилича преди време некой багер да е вадил баластра от реката а камика е послужил да подпрат една от петите..............................
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Пон Дек 12, 2011 1:58 pm
stan960 написа:
-Баа му и речният синявец -simvo, оно ша требе да са притискале зелето с механична преса та от там е останал тоя съвършен кръг с точка в средата -Алийко Реза не знам дали е хайдушки или айдушки нишан ма кат гледам точният кръг и точката отбелезани на тоя известен с твърдоста си камък по ми прилича преди време некой багер да е вадил баластра от реката а камика е послужил да подпрат една от петите..............................
тъй си мисля и азе! най-вероятно това е заготовка за изсичане на воденичен камък или некво точило!!! одавна време съм приключил с нишаните! И силно се съмнявам че това е нещо такова!!!
:
alireza Консул
Заглавие: Re: PODLECII Пон Дек 12, 2011 2:12 pm
всеки има право на размисал,аз казах за мен какво е.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Пон Дек 12, 2011 2:19 pm
alireza написа:
всеки има право на размисал,аз казах за мен какво е.
и аз тъй направих! въпрос на гадаене и тълкуване е!