Да не се окаже, че цената ни на нова е по-добра от втора ръка. Със следващият внос имаме и Adwentis 2 - като ще окомплектоваме и МЕГА варианти със СЕФ сонди. www.xpmetaldetectors.bg
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Пет Ное 25, 2011 2:37 pm
Е никой ли не ще да се разделя с Адвентиса.Ще се задоволя и със АДХ 250 в краен случай.
petrov71 Преторий
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Пет Ное 25, 2011 9:38 pm
Имах такъв модел внос от Франция но го продадох остана ми голямата антена ако си купиш апарат и те интересува пиши.Наистина с нея лови по-дълбоко.
Я погледни тука за нов и не се разправяй с втора употреба това е от новия официален вносител на XP http://weekend-shop.com/shop5/index.php?currency=BGN&cPath=73_81_124&sort=3a&language=bg
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Пон Ное 28, 2011 9:08 am
Благодаря Админ.Впечатляващи цени.Остава да помисля няколко часа и съм там.
Айде, че стоката дойде Винаги всичко в наличност www.xpmetaldetectors.bg от новия официален представител за България. ADVENTIS 2 е в най-нов вариант V4 - с пръчка като на Деус
със средни заплати от 400-450лв само ще го гледаме, знам че вашите цени са най ниски но и месечните възнаграждения в България са най ниски в Европа...айде сложете ми пак минус
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Чет Дек 01, 2011 11:04 am
Цената е уникална Някой ако има наблюдения за този модел на XP да сподели
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Пет Май 18, 2012 9:07 pm
Е вече се сдобих с Adwentisa.За впечатления по късно,из тия дни,да поспре да вали.
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Вто Май 22, 2012 7:02 pm
Е вече имам впечатления от Адентиса,след всички модели на XP без 150 и 250,мога да твърдя,че са едни прекрасни машинки.А и днес првихме тестове с новата 33 см сонда ULTIMATE,която се оказа беспорен лидер пред сефката а оригиналните просто бледнеят като баланс/на земята/,тегло и чувствителност. Определено съм изненадан от качеството на изработка и показатели на ULTIMATE то.Браво!
Селския Преторий
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Вто Май 22, 2012 7:14 pm
kelesis_ss написа:
Е вече имам впечатления от Адентиса,след всички модели на XP без 150 и 250,мога да твърдя,че са едни прекрасни машинки.А и днес првихме тестове с новата 33 см сонда ULTIMATE,която се оказа беспорен лидер пред сефката а оригиналните просто бледнеят като баланс/на земята/,тегло и чувствителност. Определено съм изненадан от качеството на изработка и показатели на ULTIMATE то.Браво!
Колега,за кой размер на СЕФ става въпрос-неразбрах,извинявай
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Вто Май 22, 2012 7:50 pm
38-30,30-25, и трите оригинални.
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Вто Май 22, 2012 7:53 pm
Да не си помислите,че колекционирам сонди.Неее просто се събрахме фенове на XP трима на брой.
Селския Преторий
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Вто Май 22, 2012 8:02 pm
kelesis_ss написа:
38-30,30-25, и трите оригинални.
Благодаря за отговора. Питам,защото имам СЕФ 12"/15" DD и имам добри впечатления за нея.
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Вто Май 22, 2012 8:59 pm
Не съм казал че е лоша, Със SEF а работя от многооо време,но ако трябва да ги квлифицирам са;ULTIMATE,EKSELERATOR и SEF,мое мнение защото в и около Силистра почвата е нормална.
diabloGT Новобранец
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Чет Окт 25, 2012 6:41 pm
Колега сподели повече за adventis 2 ако може . Поздрави !
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Чет Май 02, 2013 1:26 pm
Май kelesis_ss така се е сраснал с апарата ,че няма време да пише впечатленията си за него
kelesis_ss Преторий
Заглавие: Re: XP Adventis 2 КПУВАМ Пон Май 20, 2013 9:47 am
Колеги не съм писал подробно впечатленията си от уреда,защото ако четете всичко във форума ще разберете за възможностите му,и че съм го продал вече доста отдавна.Пък и в тая част на света където се намирам това това хоби почти не се практикува.