Заглавие: Re: Мисля да си закупя металдетектор Вто Ное 08, 2011 11:00 pm
Кво да прави човека -глей кво става !Трябва да се преориентира Глад майка глад!..... http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/666778527-Arheolozi_otnovo_na_protest_sreshtu_lipsata_na_pari_za_zaplati.html
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Мисля да си закупя металдетектор Вто Ное 08, 2011 11:04 pm
takiva kato toya ne pojelavam na nito edin kolega [MARA PODROBNATA] DA MU E KOLEGA NA KIRA
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Мисля да си закупя металдетектор Вто Ное 08, 2011 11:13 pm
QNUS написа:
Кво да прави човека -глей кво става !Трябва да се преориентира Глад майка глад!..... http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/666778527-Arheolozi_otnovo_na_protest_sreshtu_lipsata_na_pari_za_zaplati.html
хах на тези там не им требе никва заплата!!!!!!!! они си взимат, при това спокойно и полицията ги охранява, за разлика от назе!!! на докторе(лекаре), на даскале, на археолози, на горски, общински чиновници, и на полицай. ЗАПЛАТА неим требе!!!!!!!!
Гост Гост
Заглавие: Re: Мисля да си закупя металдетектор Вто Ное 08, 2011 11:23 pm
Баш-Иманяра написа:
alexxxand написа:
Първо - пише се МАРА ПОДРОБНАТА.
Второто - след 6 месеца ще бъда "легален" иманяр Трето - след като съм археолог сигурно знам за тези неща дали е най-добре за мен и тези около мен Четвърто - "Мара Подробната" има 75% повече ноу хау от посетителите на този сайт.
Не знам защо в психологията на хората е постоянно да се мислят за много велики. Питам ви за прост метал-детектор, а не за съвети как да си живея живота. Като гледам сте хора, които от много време се занимават с това. Които могат да ми отговорят на въпросите, а повечето пишете все едно сте побеснели от хормони пубери.
Я се стегнете малко .... тук съм за няколко мъжки приказки, а не да ми се плюнчите !!!!
първо-второ-трето дейба не всички сме "даскале по български и литература" така че е нормално да има тук таме и некой правописна грешка но друго ми е интересно тук: как е възможно дипломирани археолози, да се консултират с обикновени има-няре каквито сме повечето тук!!!!!!!!! и след като си археолог неби ли травяло да имаш зачислен СЛУЖЕБЕН металотърсач? и понеже си мераклия да ни станеш колега, моя съвет е следния: иди па си вземи една бангия ама гледай да нее по скъпа от 50-60лв. и една тежка кирка! Па търкай по къра, маааму стараааа докат ти станат ушите кат на магаре
Не е така баш майсторе.....По едно време гледах един филм-четирима бели младежи завършват музикална академия в New York и като вземат дипломите решават да полеят случая в един негърски джаз-клуб с жива музика в Harlem иии...на входа на клуба огромен негър с широка усмивка ги посреща на входа с думите: '''Oooooo,бели момчета дошли да чуят лекция по музика,добре дошли,заповядяйте,заповядайте...... ''
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Мисля да си закупя металдетектор Сря Ное 09, 2011 12:09 am
Kerkenez написа:
Не е така баш майсторе.....По едно време гледах един филм-четирима бели младежи завършват музикална академия в New York и като вземат дипломите решават да полеят случая в един негърски джаз-клуб с жива музика в Harlem иии...на входа на клуба огромен негър с широка усмивка ги посреща на входа с думите: '''Oooooo,бели момчета дошли да чуят лекция по музика,добре дошли,заповядяйте,заповядайте...... ''
Това май е в градината на нашите археолози , ми няма как да знаят нещо като са учили от измислена литература изсмукана от пръстите и болните глави на закоравели академици поддържали линията на партията . Ни един от тях не е добил информация от първа ръка , демек с арх.проучвания както правят експерименти химиците например , е при тях се случва да гръмне нещо , но това е в име на науката. Сега гледам по телевизията тези от БАН сложили някакви въжета на врата и протестират ужким ги бесят , само че тези специалисти едва ли един път са напуснали кабинетите си и да изкачат поне един баир и направят някое изследване и установят какви хора са живяли и какъв бит са имали . И не да правят свободни съчинения и история ,която над 50% не е вярна.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Мисля да си закупя металдетектор Сря Ное 09, 2011 12:50 am
Petronii написа:
Kerkenez написа:
''
Това май е в градината на нашите археолози , ми няма как да знаят нещо като са учили от измислена литература изсмукана от пръстите и болните глави на закоравели академици като ЮЛИЯН ВУЧКОВ поддържали линията на партията . , само че тези специалисти едва ли един път са напуснали кабинетите си и да изкачат поне един баир и направят някое изследване и установят какви хора са живяли и какъв бит са имали . И не да правят свободни съчинения и история ,която над 50% не е вярна.
е!!!! поздравления колега Петрониййй имаш бира и половина от мен за катигоричното мнение което си дал тук! то всъщост си е самата истина!!!
Стан Новобранец
Заглавие: Re: Мисля да си закупя металдетектор Сря Ное 09, 2011 2:32 pm
Колега, ти хубаво мислиш да си купуваш детектор, но помисли как ще правиш, ако случайно те гепат по време на хънтинг? Купуването е най-лесната част, вадиш мангизите и плащаш, но един търсач трябва да е готов и за най-лошия сценарий!
pentax Новобранец
Заглавие: Re: Мисля да си закупя металдетектор Сря Ное 16, 2011 11:56 am
Относно темата.....Колега аз работя с Whites v3i и продавам чиста V3 тя ще ти свърши работа,но ако за първи път се сблъскваш с уайтс ,не ти я препоръчвам.Машината е много добра .,но е много трудна за настройка .Заводските програми в България работят ЗЛЕ.Менюто е особенно голямо и шанса да се объркаш е много голям.Мисля че Minelab от среден клас ще ти върши добра работа,но 1500 лева може да ти стигнат само за машина 2 ръка.XP е също добър избор но и той не е ефтин.С други думи тия три производителя маскимално ще се доближат до изискванията ти , но като цена мисля че ти трябват малко по-вече пари.
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: Мисля да си закупя металдетектор Сря Ное 16, 2011 8:20 pm
абе колега прост,как с това ,,noy hay,, високо, ти се привидяха 4 статуетки ,търкалящи се в сак(явно са бая биля големи) и пътуващи към софия бре!па и металотърсача до тях сложен,отлежал 8 годишееен,бряххх!!!бе те твоите хора,да не би случаино оловно цинковата руда да са си търсели с тоя металотърсач,а там да е такъв благодат,че покраи рудата случаааино и 4 статуетки да са добили,аааа хахахахахаа
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Мисля да си закупя металдетектор Сря Ное 16, 2011 9:01 pm
h_s_v Новобранец
Заглавие: Предлагам Пон Фев 13, 2012 5:26 pm
Продавам GARRETT GTI 2500 пълен комплект.Работено е с него не повече от 40 часа. Говорящ с дълбочинн рамка "Eagle ayes".С фактура.
Цена - 1200 лв.
ivdebul Новобранец
Заглавие: Re: Мисля да си закупя металдетектор Пон Фев 13, 2012 8:19 pm
ха хаааа тоз май машина няма да вземе-вие го един археолог да си признае че е законен търсач. МАРШ да си върнеш дипломата.
denarr Преторий
Заглавие: Re: Мисля да си закупя металдетектор Пон Мар 12, 2012 4:06 pm
4акам великденски промоции от тарговците сега му е времето