Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Пет Яну 24, 2014 3:08 pm
kretos написа:
Мога много да ви обяснявам за ОКМ, но тук хората с такива машини не са добре дошли обикновенно, така че ще си мълча.
Мнението ти е добре дошло, особенно след като си сибственик на ОКМ машина.Аз много бих искал да чуя обективно честно мнение.И много бих искал да вярвам, че ОКМ бионик работи Ако действително работи и ми попадне в ръцете само за 1 ден ще се изстрелям много напред .Още веднъж добре дошло ти е мнението, за която и да е ОКМ машина!
kretos Новобранец
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Пет Яну 24, 2014 3:09 pm
За Бионик не мога да кажа работи ли. Според мене е някаква изгъзица за тъпанари.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Съб Яну 25, 2014 10:33 am
Нищо съществено по темата - един казва работят добре а друг не работят... И не разбрахме кой какво иска да каже...
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Съб Яну 25, 2014 11:53 am
pechkata написа:
Нищо съществено по темата - един казва работят добре а друг не работят... И не разбрахме кой какво иска да каже...
+1
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Съб Яну 25, 2014 2:36 pm
kretos написа:
За Бионик не мога да кажа работи ли. Според мене е някаква изгъзица за тъпанари.
Колега,изгъзицата не е ли трудно възприемана деформация на задните части(гъза)?
Хаосът е или временен,или гибелен!
Borislav blagoev Новобранец
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Сря Ное 29, 2017 12:19 am
Здравеите предварително от мен, искам да попитам колегите да има доволни от okm black hawk
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Сря Ное 29, 2017 10:35 am
От това, което видях и прочетох: всеки един от произведените от Minelab металотърсачи SD/GP/GPX/GPZ за търсене на самородно злато с антена с еднакви размери на тази, показана от ОКМ, ще го бие в дълбочина при много по-добра стабилност на работа, но без ненужната информация от дисплея, която така и не помага кои-знае колко...Не си даваи парите за това "чудо на технологията", а си купи GPZ7000, ако си златотърсач и си готов да похарчиш пари за това. Този е единственния в света за сега създаден хибриден металотърсач, съчетаващ наи-доброто(но без дискриминацията за сега!!!!) от двата основни типа-VLF i Pulse induction. Заложи на изпитаната марка, доказала се с времето! Cheers!
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Сря Ное 29, 2017 10:37 am
....и винаги работеща без проблеми при наи-тежките възможни условия....
adminn Admin
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Сря Ное 29, 2017 11:02 am
Става дума за този модел на OKM
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Сря Ное 29, 2017 12:24 pm
Aurelius написа:
От това, което видях и прочетох: всеки един от произведените от Minelab металотърсачи SD/GP/GPX/GPZ за търсене на самородно злато с антена с еднакви размери на тази, показана от ОКМ, ще го бие в дълбочина при много по-добра стабилност на работа, но без ненужната информация от дисплея, която така и не помага кои-знае колко...Не си даваи парите за това "чудо на технологията", а си купи GPZ7000, ако си златотърсач и си готов да похарчиш пари за това. Този е единственния в света за сега създаден хибриден металотърсач, съчетаващ наи-доброто(но без дискриминацията за сега!!!!) от двата основни типа-VLF i Pulse induction. Заложи на изпитаната марка, доказала се с времето! Cheers!
GPZ7000 не е хибриден и няма нищо общо с ВЛФ, но е чиста импулсна индукция. Иначе е главорез (поне във финансовия смисъл на думата).
Borislav blagoev Новобранец
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Чет Ное 30, 2017 1:47 am
Благодаря за отговорите които ми дадохте ,но много ми интересно дали някои лично е работил или поне е тествал okm black hawk