Заглавие: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Съб Окт 08, 2011 11:20 am
я кажете след толкова писане - има ли доволни колеги от който и да е от продуктите на OKM?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
топи Цезар
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Съб Окт 08, 2011 11:59 am
има
denarr Преторий
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Пон Окт 10, 2011 12:42 pm
да тарговците
adminn Admin
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Пон Окт 10, 2011 3:42 pm
Само лоши отзиви, но не вярвам да 100% измама, по-скоро нашите почви са по серт.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Вто Окт 11, 2011 11:22 pm
що за съкращение е това ОКМ ???
Гост Гост
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Сря Окт 12, 2011 8:40 am
Баш-Иманяра написа:
що за съкращение е това ОКМ ???
Версия за съкращението: OKM- Особено Калпави Машини
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Сря Окт 12, 2011 5:42 pm
хах ОСОБЕНО КАЛПАВИ МАШИНИ !!!!!!!!!!!тва пък от де го изровихте бе че те щом са калпави бангий- админа що пита дали са доволни кучетата от тях ?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Сря Окт 12, 2011 5:44 pm
Последната промяна е направена от Podlecii.avg на Пон Дек 04, 2017 7:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Пет Окт 14, 2011 10:25 pm
Пита сега ще ти кажа защо?Защото има офертички за тия апарати и сега си сверява часовника дали да ги зареждат...обаче са доста скъпи и малко хора са работили с такава апаратура.Това са все дистанционни локатори за метали и намирането им от разстояние. https://www.youtube.com/watch?v=iBPi6WHlTTM&feature=related ей това нещо е идеално да си ходиш из гората и да си сканираш без никой да се досети кво правиш все едно се подпираш на гегата
Последната промяна е направена от jagler на Пет Окт 14, 2011 10:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Пет Окт 14, 2011 10:28 pm
jagler написа:
Пита сега ще ти каза защо?Защото има офертички за тия апарати и сега си сверява часовника дали да ги зареждат...обаче са доста скъпи и малко хора са работили с такава апаратура.Това са все дистанционни локатори за метали и намирането им от разстояние.
В БГ няма почва за тях(разбирай няма балами)............
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Съб Окт 15, 2011 4:02 pm
Последната промяна е направена от Podlecii.avg на Пон Дек 04, 2017 7:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
SPARTANECA BG Новобранец
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Нед Окт 16, 2011 5:19 pm
Kerkenez написа:
jagler написа:
Пита сега ще ти каза защо?Защото има офертички за тия апарати и сега си сверява часовника дали да ги зареждат...обаче са доста скъпи и малко хора са работили с такава апаратура.Това са все дистанционни локатори за метали и намирането им от разстояние.
В БГ няма почва за тях(разбирай няма балами)............
Като гледам картата на България и Германия разликата не толкова голяма.Или не работят или коментират хора който въобще си нямат понятие за какво става въпрос.
shavlestia Новобранец
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Нед Сеп 29, 2013 5:26 pm
Podlecii.avg написа:
хах ОСОБЕНО КАЛПАВИ МАШИНИ !!!!!!!!!!!тва пък от де го изровихте бе че те щом са калпави бангий- админа що пита дали са доволни кучетата от тях ?
И как разбра колега че продуктите на ОКМ са калпави От колко време работиш с продукти на ОКМ да твърдиш такива неща Аз работя повече от 11 години с продукт на ОКМ И съм много доволен от работата му Ако имаш въпроси попитай преди да се изкажеш не подготвен Успех на колегите
hvar4iperko likes this post
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Съб Ное 23, 2013 8:49 pm
shavlestia написа:
Podlecii.avg написа:
И как разбра колега че продуктите на ОКМ са калпави От колко време работиш с продукти на ОКМ да твърдиш такива неща Аз работя повече от 11 години с продукт на ОКМ И съм много доволен от работата му Ако имаш въпроси попитай преди да се изкажеш не подготвен Успех на колегите
Данеби да използваш бионик шашмите ?
valchan voivoda Новобранец
Заглавие: пълни буклуци са окм ас имах bionic 01 и eXp 5000 скенер пълен ташак машините на okm измама неси харчете парите там ходих там 5-6 пати едни дарвени бараки неми варнаха парите и заведох дела Чет Яну 23, 2014 2:28 pm
RelicHuntingVT написа:
shavlestia написа:
Podlecii.avg написа:
Данеби да използваш бионик шашмите ?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Чет Яну 23, 2014 4:46 pm
SPARTANECA BG написа:
Като гледам картата на България и Германия разликата не толкова голяма.Или не работят или коментират хора който въобще си нямат понятие за какво става въпрос.
Да и купуват уредите без пълен комплект за по евтино и искат да работи... Все едно е да си купиш панталон без колан и да се чудиш що ти падат от задника...
Mark Antoni Легионер
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Чет Яну 23, 2014 6:08 pm
големи боклуци са тия ОКМ един мой приятел си куяи от турция даже и неможа да го пусне на втория ден да работи САМО ПАРИЧКИТЕ СИ ДАВАМЕ НА ТАКИВА ДЕДЕКТОРИ
kretos Новобранец
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Чет Яну 23, 2014 6:12 pm
Имам го. Доволен съм. Има си антени които се правят по поръчка от ОКМ за всеки модел според това за какво искаш да търсиш. Стандартната антена с която го продават Суперсензора е много добра но и най-трудна за работа и обучение. Мисля че проблема е задоперативното устройство, защото вчера чух от колеги които имат ОКМ че техния не хващал дори кухини, което е просто абсурд. Кухините ги лови най-лесно.Почвите не са му проблем, проблем е разчитането на снимка с кофти почва. Също така сам си избира до каква дълбочина да снима отново според почвата. Кеф му на 2 метра, кеф му на 20 метра. За монети и малки находки не става.
Колега Mark Antoni ОКМ не се продава в Турция, а в Германия. Може би е купил някакво менте или съвсем друга машина.
Mark Antoni Легионер
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Чет Яну 23, 2014 6:26 pm
може kretos да са добри но окм е купен от турция може и менте дае както каза .
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Чет Яну 23, 2014 6:32 pm
kretos написа:
Също така сам си избира до каква дълбочина да снима отново според почвата. Кеф му на 2 метра, кеф му на 20 метра. За монети и малки находки не става.
Колега я кажи глинено гърне с 1500 денара на метър ще ги снима ли...?
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Чет Яну 23, 2014 6:50 pm
Ще снима нещо, но дали ще е гърне или ръждилка или някаква аномалия един господ знае.То това е най трудното на тия машини.Тия които и показват каква е целта струват наистина майка си и баща си .....всички скенери са така
https://www.youtube.com/watch?v=YotC8IMwA2g
Я скивайте какво става тука с това окм-че Писах аз лично писмо до ОКМ да ги питам какъв е коментара им за това клипче и ми отговориха, че човека не използва уреда правилно и, че тоя скенер не е за такива неща на повърхността ами засичал полето на отлежали с земята метали (все мий на чеп*) а защо не засече шахтата е митерия голяма .И ми казаха ако искам уред да засича такива цели да си купя блек-хоука им В никой случей няма да купя този ТУЧ
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Чет Яну 23, 2014 6:58 pm
Е не видяхме цялата снимка - ти как я видя...?
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Чет Яну 23, 2014 7:26 pm
Печице, това е цялата снимка.Просто човека спря сканирането преди предела на екрана на скенера.Изтегли си от Гугъл ПЛей ОКМ ровър софт за андроид да разбереш как работи.Това е цялата снимка на целите дето ги мина.Просто скенера поддържа още място за сканиране, затова е празно нататък
kretos Новобранец
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Чет Яну 23, 2014 7:52 pm
Мога много да ви обяснявам за ОКМ, но тук хората с такива машини не са добре дошли обикновенно, така че ще си мълча.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: ИМА ЛИ ДОВОЛНИ ОТ OKM Пет Яну 24, 2014 9:04 am
kretos написа:
Мога много да ви обяснявам за ОКМ, но тук хората с такива машини не са добре дошли обикновенно, така че ще си мълча.
Колега въобще да не ти пука кой какво ще каже... Какво ти е мнението на видяното от клипа...? А и съм чувал че трябва да има включен статик елиминатор по време на сканиране - какво ще кажеш по този въпрос...?