Заглавие: Мнения за GMAXX2 Съб Окт 08, 2011 11:15 am
Колеги, споделете мнения за GMAXX2 - 4.6 Khz единствено за този апарат няма впечатления. Като цяло заради честотата си апарат е доста дълбок, но вие си кажете думата.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Машината е абсолютен влизнак на ХР Gold Maxx Power 18khz.Дизаин,баланс-на НИВО,лек и БЪРЗ.All Metal режим,многотонален,дискриминация,проектиран за намиране на по-едри неща но това неозначава че пропуска дребните.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Мнения за GMAXX2 Нед Окт 09, 2011 8:40 am
Ако става дума за този - и аз бих споделил същото...
Иначе като опции е едно към едно с Gold Maxx Power.
Всичко е така,както е на клипа. Руснаците,не се бъзикат. Лично съм пробвал
didoneta@abv.bg Легионер
Заглавие: GMaxx II Чет Авг 09, 2012 9:58 pm
колеги и аз от няколко дни сам с този апарат несам му свикнал още сигурно не успявам да го настроивам както трябва но на моменти оставам очуден имам и кам него 30на 36см XP антена с нея сигурно ще барка по добре от малката тя си е 22см .Копват се и железца на моменти ма няма как добре се справя малко практика и така . Ако някои ме светне за някоя танкост ще сам благодарен.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Мнения за GMAXX2 Съб Авг 11, 2012 11:06 am
Сложи препоръчителните настройки и не ходи в много замърсено с голяма сонда. Апарата е на ниска честота и затова в замърсено не е много подходящ, но в гора, ливада, нива и на чисто е супер машина.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
zoro_1977 Легионер
Заглавие: Re: Мнения за GMAXX2 Пет Авг 17, 2012 8:42 pm
Преди време работих с GMaxx II(27см. антена) .Бих казал че е един от най добрите апарати които съм хващал.Не знам колегата как вади "железа" Апарата си е с много добра дискриминация ,в много- тонален режим сигналите се усещат много добре и тъкмо в замърсени(цветни и черни сигнали) райони е най-полезен.
didoneta@abv.bg Легионер
Заглавие: xp Пет Авг 24, 2012 3:08 pm
Правих си тестове с няколко колеги преди един ден , на една нива защото колеги от форума споделяха че GMaxx истарвал малки те сигнали. Бил за по големи и се оказа че, изобщо не са прави . ТАКИВА малки монетки разбира се и по големи пробвахме и се оказа това че , си ги чува на доста добра далбочина докато при другите го нямаше този ефект. АНТИ РЕКЛАМА НЕ ИСКАМ ДА ПРАВЯ НА МАШИНИТЕ , ще спретнем едно клипче за почитателите на тази машина скоро . Зашото имаше малка анти- реклама за нея . и ще се опитаме да докажем че не е така . добра е спор няма .