Аз съм ползвал и останах доволен, в руските форуми много го хвалят - http://www.reviewdetector.ru/index.php?showtopic=7592&st=80
www Консул
Заглавие: Re: mikron Нед Окт 02, 2011 2:01 am
kupi si golden mask ..mnogo po-dobar e ot mikron na prikazki... posledno edin GM-3 novichko,golyamo razocharovanie-jalko no fakt: e bachka si ureda -nishto lichno kam proizvoditelya no za dalboki cvetni signali ne-stava pripukva gi v dalbochina-i to na morm. disk.- pak inache nov,ama ne skuposan
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: mikron Нед Окт 02, 2011 7:58 am
www написа:
kupi si golden mask ..mnogo po-dobar e ot mikron na prikazki... posledno edin GM-3 novichko,golyamo razocharovanie-jalko no fakt: e bachka si ureda -nishto lichno kam proizvoditelya no za dalboki cvetni signali ne-stava pripukva gi v dalbochina-i to na morm. disk.- pak inache nov,ama ne skuposan
Ако е на AUTO може да го припука дълбокия цвят,но на ръчен земен баланс и на NORM дискриминация няма как да стане.Явно уреда не е в ред нещо.GOLDEN MASK са най-добрите български детектори според мен!
www Консул
Заглавие: Re: mikron Вто Окт 04, 2011 2:24 pm
N@SKO написа:
[quote= GOLDEN MASK са най-добрите български детектори според мен!
както споменах по-горе... на ПРИКАЗКА е така както казваш, но в действителност,всеки си има собствено мнение!това ,че ти си мислиш така:не е критерии,че е най добрата машина не може да изтъкваш (най добрия)- при положение,че например в този форум- и не само тук 50% са с отрицателен и негативен възглед-по отношение на този уред по-огледай се малко из форума-както има положителни-така и отрицателни мнения
www Консул
Заглавие: Re: mikron Сря Окт 05, 2011 11:05 am
АДМИН,защо ме бъзикаш с тази кирилица не мога да разбера тъй като гледам коментара си е на КИРИЛИЦА,ако това,че съм драснал нъкои ред относно ГОЛДЕН МАСК и това те притеснява-това си е отделен въпрос и си е лично твоя работа ,аз съм писал това което мисля и то на практика си е така а,минусите не ме бъркат които ми поставяш не съм се старал да трупам положителен вот или точки с които да пазаря от вас но не е коректно да си правиш гаргара при положение ,че нагледно не си прав