Колеги, както вече писах в някои от темите, фирма Микрон спира да произвежда детектори и се ориентира към продажба на руските детектори АКА, затова в скоро време детекторите Микрон ще се превърнат в антикварни изделия и е добре отрано човек да инвестира в такава машина. Аз обаче сега търся модела, показан на снимката, ако някой го притежава и не му е нужен, нека ми пише ЛС, за да обсъдим цената.
Поздрави!
Последната промяна е направена от Аруки Минкоц на Сря Апр 30, 2014 8:46 am; мнението е било променяно общо 1 път
Странна информация, че чак ми изглежда подвеждаща! Стефчо има толкова разработки, че не вярвам. В момента произвежда и AKA, но да е спрял неговите не е вярно!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
...фирма Микрон спира да произвежда детектори и се ориентира към продажба на руските детектори АКА, затова в скоро време детекторите Микрон ще се превърнат в антикварни изделия...
Голям веселяк си : Кажи от къде черпиш тая информация, да питам и аз, че нещо ме държат в информационно затъмнение? Ако ще спираме да произвеждаме детектори да си търся друга работа или да отивам в бюрото по труда
...фирма Микрон спира да произвежда детектори и се ориентира към продажба на руските детектори АКА, затова в скоро време детекторите Микрон ще се превърнат в антикварни изделия...
Голям веселяк си : Кажи от къде черпиш тая информация, да питам и аз, че нещо ме държат в информационно затъмнение? Ако ще спираме да произвеждаме детектори да си търся друга работа или да отивам в бюрото по труда
Микрон ми беше първата машина.Много добра машина за цената си
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Купувам Mikron NRG 200 Чет Май 01, 2014 12:17 am
Аруки Минкоц написа:
Бре, успокоих се. Бях днес при шефа, казва няма такова нещо, никакво спиране. Даже не ще в отпуск да ме пусне и казва търси още поне двама души за сглобяване. Успях да зърна NRG250, 300, 350, 500 и още някакви два много шарени, ама не ми даде да ги снимам Май ще има и рамка АКА
sashometila Легионер
Заглавие: Re: Купувам Mikron NRG 200 Чет Май 01, 2014 12:54 am
Ancient Hunter написа:
Аруки Минкоц написа:
Бре, успокоих се. Бях днес при шефа, казва няма такова нещо, никакво спиране. Даже не ще в отпуск да ме пусне и казва търси още поне двама души за сглобяване. Успях да зърна NRG250, 300, 350, 500 и още някакви два много шарени, ама не ми даде да ги снимам Май ще има и рамка АКА
То АКА ако пуснат и рамка, ще е супер, и с нетърпение ще очакваме ревю, ама по тоя начин ми изглежда, с оглед пускането на безмислена и отклоняваща се тема, на" Шуменето и антирекламата са най-добрата реклама".Искрено се надявям да не е така.
Имаме си земя, имаме си вода, и си правиме кал !
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Купувам Mikron NRG 200 Чет Май 01, 2014 1:58 pm
Ancient Hunter написа:
Аруки Минкоц написа:
Аз имам NRG 300 и съм супер доволен, за парите си това е най-добрия детектор, по-добър от АКА-то !
Ако шефа ти Виктор види зор за работници или няма кой да шпаклова новата фабрика свиркай, да ставам и аз наемник ! Кой мислиш би последна плоча на Мерчев на фабриката ?! Обръщането на прозорците и окачените тавани също е мое дело .....
comander Цезар
Заглавие: Re: Купувам Mikron NRG 200 Чет Май 01, 2014 4:39 pm
Топ модели бол,ама кой ше тръгне.с тея перегрузки дет ги иска се.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Купувам Mikron NRG 200 Чет Май 01, 2014 8:55 pm
-Беше ми дал май преди две години вече Стефан едно 150-да го тествам и евентуално закупя на префернциална цена -Не беше още му дойскусурил софтуера както трябва ма хванах с него некоя и друга цветна джаджа на прибито селище -Сега чувам новите серий били по яки и добри -Кат се завърна когато реша на металдетектинг полето сигур ще опитам некой от тях как са -Тва като предисловие де,иначе: -Стефкаа дръж са у Руснаците брат и не му мисли там е истината и бъдещето,другите след време ш ти дишат прахоляка....................................................... ps -Владе,Владее аз не съм човек дето кат некой не ми оттърва и го мразя -Не знам дъл си ти или некоя от марйонетките ти дето ма оцветявате в червено за откровенноста ми което не че ма заваля,ма баце:-Кой ти е виновен че все още имаш провинциално мислене -Светльо са ориентира към Американците -Стефан към Руснаците -А ти гледам лежиш на лаврите на Европейските продажби и БНФМ масата потребители -Дали обаче баланса ти е положителен след като се дразниш от различни мнения май е под въпрос -Нищо лично,печели си и се развивай но не забравяй че в съвременният свят икономиката е доста динамична и единаците трудно оцеляват,това е просто една констатация не е задължително да и обръщаш внимание..................................................................
Последната промяна е направена от stan960 на Чет Май 01, 2014 9:41 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Купувам Mikron NRG 200 Чет Май 01, 2014 8:59 pm
Golden Mask написа:
Ако шефа ти Виктор види зор за работници или няма кой да шпаклова новата фабрика свиркай, да ставам и аз наемник ! Кой мислиш би последна плоча на Мерчев на фабриката ?! Обръщането на прозорците и окачените тавани също е мое дело .....
Aaaaa, Виктор не ми е шеф. Той е партньор на шефа. Те си имат обща фирма "АКА-Микрон ООД". За шпакловката и довършителните работи благодаря, ей туй е мъжка приказка Тъкмо сме стигнали до външната изолация и мазилка, ако имаш скеле към 600кв.м. ти си човека. Сега мъчим хората с едно малко скеле 200кв.м., едва покрива едната страна. https://2img.net/h/s29.postimg.cc/t0s9haphz/2013_06_28_1076.jpg Ще трябва още 4 пъти да го местим