... Фишер Ф5 или еквивалентен апарат от към качества. За предпочитане с голяма сонда. Намирам се в София, оферти моля на мейла g.grancharov[at]gmail[точка]com или тук в темата.
Моля без "гаражни", мерси.
paolo77 Легионер
Заглавие: fisher Вто Авг 23, 2011 4:02 pm
до колкото знам не е лош апарат Ф5 но не очакваи кои знаи какво от него според мен изчакаи събериси парички и си вземи ф70 - ф75 или Minelab , всеки тук ще ти предложи и каже според това което продава акоме разбираш....!?
много много недей подценява гаражните има много гаражни дето Ф5-то остава като играчка пред работата им
grantcharov Новобранец
Заглавие: Re: Купувам детектор среден клас Чет Авг 25, 2011 8:48 am
Добре де каже те няколко - имам на разположение 500-700лв, какво да взема?
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам детектор среден клас Чет Авг 25, 2011 9:45 am
виж един колега продава Sovereign XS-2a PRO с 3 антени за 700 лв.грабваи я и напред.и не е среден а висок клас машина.вмества ти се и в парите които си приготвил.
ztec Консул
Заглавие: Re: Купувам детектор среден клас Чет Авг 25, 2011 1:34 pm
[quote="grantcharov"]моля НЕ МИ пращайте лични - не мога да отговарям, или ако го правите си оставете скайп или телефон [/quot
Най гадната гаражка е 10 пъти над този фишер
horo Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам детектор среден клас Чет Авг 25, 2011 1:55 pm
коя гаражна е по добра от фишера!!! недеи така колега излагаш се , ако си мислиш че само дълбочината е важна значи не разбираш нищо от машинки!!!!!!!!
grantcharov Новобранец
Заглавие: Re: Купувам детектор среден клас Чет Авг 25, 2011 2:03 pm
Намерих си машинка - Minelab Sovereign XS-2a Pro от тази тема: https://www.imperio.biz/t4693-topic Според повечето хора, с които говорих ще остана доста доволен от нея. Да ми е честита
П.П. Темата може да се заключи
kodokan Консул
Заглавие: Re: Купувам детектор среден клас Чет Авг 25, 2011 8:34 pm
grantcharov написа:
Намерих си машинка - Minelab Sovereign XS-2a Pro от тази тема: https://www.imperio.biz/t4693-topic Според повечето хора, с които говорих ще остана доста доволен от нея. Да ми е честита
П.П. Темата може да се заключи
Да ти е честита колега, само хубави неща да вадиш с нея. Започваш с хубава машина , здрава,надеждна и с добра дискриминация,веднъж свикнеш ли и няма да я смениш скоро, както на мен ми се случи преди време, докато намеря Соверена. Не бих я продал, но си взех ХП Голдмакс и с тези пари сега ще си го доокомплектовам . Успех.
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам детектор среден клас Чет Авг 25, 2011 9:52 pm