Колеги имате ли представа дали мога да упражнявам хобито на плажа в Гърция? Имам документи за уреда всичко, вапроса е да ли правят проблеми там за това нещо. Моля който е запознат да пише!
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Гърция Пон Авг 15, 2011 12:19 pm
несам на 100 процента сигорен но едва ли ако нете арестуват ще отнесеш солидна глоба
bulpan Легионер
Заглавие: Re: Гърция Пон Авг 15, 2011 9:07 pm
Danich написа:
Колеги имате ли представа дали мога да упражнявам хобито на плажа в Гърция? Имам документи за уреда всичко, вапроса е да ли правят проблеми там за това нещо. Моля който е запознат да пише!
Там са посрещани и изпращани много кораби,имало е много битки и много артефакти лежат на дъното . Там нямаш право да влизаш в морето с акваланг точно заради това! Препоръката ми е -не пробваи с М.Д. Лично от кмета на едно градче знам,че за това закопчават и законите са много строги
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Гърция Пон Авг 15, 2011 9:18 pm
Някъде по старите теми има подобна и е обяснено,ако не ти се рови ето ти един от Гръцките форуми ,прочети,направи си регистрация и колегите там ще ти обяснят най добре.
мисълта ми е да търся изгубени предмети там. За антики ми е ясно, че може да бера ядове ) тва е, че нито им разбирам езика и може в голям филм да се забаркам, за това се интересувам.
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Гърция Пон Авг 15, 2011 10:25 pm
колега като ходиш до гърция забрави за детектора
tepes Цезар
Заглавие: Re: Гърция Вто Авг 16, 2011 1:50 am
В Гърция е разрешено да се търси, извън археологически обекти и преди това трябва да уведомиш полицията, също детектора трябва да ти е регистриран. Това е по закон. Ако имаш информация, се договаряш с общината, държавата, как да разделите намереното, ако става въпрос за количество, идва полиция и те охранява, съответно и плащаш за това.